Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ednet

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éjjel két Media Markt webshopos levelet is kaptunk, amik alapján valószínűleg a technikai support jelenleg is fejvesztve próbálja kiűzni a szellemet a gépből, hogy a MM visszatérjen olyan a kereskedelemben hagyományos megoldásokhoz, minthogy az ár az az összeg, amiért…..
A Prodrive-M3 egy igazi kultautó már, ára a 100 ezer eurót veri Forgattunk, nem keveset, ellenben sokat. Nem nagy titok, de egy meglehetősen alapos, háromrészes sorozaton dolgozunk Varga Cigány Zoltánnal. Annak idején, amikor kitaláltuk az egészet, még valójában fel sem merült a…..
Belsőség Heti merítés 2014.12.07 08:51:48
Z-ke Átíratás után egyből szervizbe mentünk, első körben a BMW-hez, melyet azóta is nagy ívben elkerülünk, mivel egy vétel utáni, alap átvizsgálásra is sikeresen kikalkuláltak egy 50 ezer forintos árat. Malac Passat 0km-rel. Csak szeretni lehet Az autót ajándékba…..
A Fehova ma nyitott és lehet kapni a Keserű standon korlátozott mennyiségben HDM-et és DA Onestát.  Utóbbi fegyverről az első user visszajelzések sajnos nem éppen pozitívak, több példánynál is gondok vannak DA módban a sütéssel, SA-ban működnek rendesen. Sajnos a DA modell…..
Megvan a tökéletes megoldás a futásteljesítmény hamisításának visszaszorítására, mégsem használjuk. Vélemények az azonos című írásunkról...