Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chaby

1 bejegyzést írt és 201 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nektek köszönhetően folytatódik „Az én városom” sorozat. Kissé rendhagyó lesz a mai poszt, mert nem járjuk be a világot, hanem két kisebb várost ismerünk meg alaposabban a képek küldőinek Christine-nek és Viktornak a jóvoltából. Úgyhogy jó nézegetést, és várom a…..
Ha szombat, akkor újra kitekintünk a határátkelők ablakain. A mai felhozatal Ausztria, Anglia, Spanyolország, Hollandia, Oroszország, Norvégia és Ausztrália. Ismételten köszönet a képekért a küldőknek. Haladok szépen sorban, így akinek a kilátása még nem került sorra, az is…..
Ahogy két hete szombatonként, ma is kirándulásra indulunk a határátkelők ablakaiból. Újabb izgalmas utazást ígérhetek, a helyszín és a látvány változatos, Stockholmtól Bogotáig. Továbbra is bíztatlak titeket a képküldésre, aki még nem tette. Minden beküldőnek köszönet a…..
sziszitorta Kezdődik 2010.11.02 12:59:13
Hello mindenkinek!Itt indul egy fantasztikus blog a tortákról. Minden amit a tortákról tudni akartál csak nem merted eddig megkérdezni! Finom falatok, ínycsiklandozó töltelék és szemet gyönyörködtető díszítés. Aztán a monitort nem nyalogatni ám!Gyertek minél sűrűbben,…..
Az alanti levelet annak illusztrálására posztolom be, hogy milyen mély hatással van a fogyasztók pszichéjére a politikai dobverés, például az állandósult kampánycigányozás. Norbinak a drogériában látott, teljesen köznapi élőslödőirtó csomagolásáról is AZ jutott eszébe.…..
Bunkóság az IKEÁ-tól, hogy a pénztárnál senki sem segített G.-nek a nehéz bútorelemek lepakolásában, vagy ez vevői hiszti, és az áruháztól nem várható el ilyesmi? G. persze erősen nehezményezi, hogy a konyhabútor elemeit neki és a 13 éves lányának kellett volna lepakolniuk,…..
Hamisciprusnak gyanús, hogy talán a csomagoláson feltüntetett magyar termék felirat nem is a csomagoláson belül található fűszerekre vonatkozik, hanem a csomagolóanyagra. Gondolja mindezt amiatt, amit a hajtás után mutatunk, sok-sok "magyar termék" védjeggyel árult,…..
A jelek szerint nem mindenhol egyértelmű, hogy a vécékben kirakott papír szaráshoz használatos:Nem tudom, hasznosítható-e ez a kép valamire, de én jót nevettem, mikor megláttam. A minap jártam az egyik békéscsabai oktatási intézmény mosdójában, mikor is megpillantottam ezt a…..
Chaby 2010.04.02 12:45:53
@Kató néni: attól függ. A víztől akarsz így megszabadulni vagy mástól? :P
Ildikó édesanyjával szórakozik a nagykőrösi Posta. Először azt mondták neki, csak meghatalmazással veheti át a levelet, majd amikor azt beszerezte, már csak személyesen a címzett vehette volna át: 2010. március 29-en állandó lakcímemen a postai kezbesítő értesítést hagyott,…..
Chaby 2010.04.02 12:40:15
@staropramen: akkor az boszorkány!! Ne edd meg!! Gyíkká változol!
Persze hogy a borsnak van szára meg minden egyebe a termésén kívül, de mióta kerül az bele a csomagolásba?  Még sosem láttunk ilyet, amit a Horváth Rozisban talált Fdeyso.  A kérdésére pedig a válasz, hogy az őröltben nyilván ugyanez van, csak őrölve, úgy meg kit…..
Sz. hasonlóan járt, mint József, ő sem szeretett volna előre többet fizetni, egy hiba miatt azonban ez mégis megtörtént. És a szolgálatót, jelen esetben a K&H ugyanúgy megpróbál mindent, csak hogy ne kelljen visszafizetnie a jogtalanul levont összeget. Volt nekem egy…..
Chaby 2010.04.01 12:56:14
@moli: de legalább visszakaptad minden magyarázkodás, asztalcsapkodás nélkül. Ez is haladás nem?
Dóri kiszúrta, hogy 3000 forintot spórolhatunk, ha nem kérjük a Sony Cyber-shot DSC-W190 fényképezőgép mellé az ajándlk 2 gigabájtos memóriakártyát. A cég tehát a gyakorlatban is tanít a népszerű igazságra, miszerint semmi sincs ingyen.Az Extreme Digital-nál kapható Sony…..
Bárcsak büntethető lenne az ilyen, hamar felszámolódnának az állami intézmények. Dan tavaly júniusban jelentette be, hogy külföldön fizetné inkább a biztosítását, amire az OEP 9 hónappal később reagált, amire már a formanyomtatvány is megváltozott: A burokracia utvesztojebe…..
Chaby 2010.03.31 17:25:34
@Secnir: LOL ez jó. Többek közt ez is az egyik oka, hogy magyarul kell írni :)
Chaby 2010.04.01 01:32:18
@Kifordított kacagány: na ezt mondom én is! Csak valaki egyszer ezzel védekezett.
Chaby 2010.04.01 01:44:57
Zümbenő azt álltja, Nagytarcsán egy olyan cég tartja kézben a kommunális szemétszállítást, amelyik nem levélben vagy mailben, hanem szórólapokon kommunikál. Csekken vagy átutalással fizetni nem lehet, csak egy irodában. Aki elmarad a díjjal, azt nem figyelmeztetik, bár ez…..
Chaby 2010.03.31 02:32:35
@kispista: az nem jó. Hogy válogatják ki a posztoló szemetét a már ottlévő sok egyéb szeméttől?
Marad az ALDI, ott mosolyogva elviszik egy őstermelőnek.
A Groupama Garancia február elején kétszer vonta le József számlájáról az életbiztosítás havidíját, majd ahelyett hogy visszautalták volna, próbálták előre fizetésnek elsütni. És itt még nem volt vége a sztorinak, ugyanis március elején ismét megtörtént a levonás, így…..
DrPepe egy valódi póruljárt ügyfélből lett boldog ügyfél: miután a Coca Cola automata elnyelte 220 Ft-ját és ő ott és azonnal bejelentette a hibát, a cég egy hét múlva küldte a postással a pénzt. Kipróbálta már ezt valaki BKV-s jegyautomatával? Az Örs Vezér terén jártam…..
Sándorral jól kiszúrtak a MOL éttermében, amikor nem akarták elfogadni a MOL oldaláról kinyomtatott a MOL által adott 30 % kedvezményre jogosító kupont. Vajon hányan ültek le csak azért ebédleni, mert joggal hitték, a végén majd 30 % kedvezményt kapnak? A mai napon a www.mol.hu…..
Chaby 2010.03.29 13:38:48
@akikaztmondjákni: A Svéd dolog az a svéd internetkötés kapcsán jött fel. Asszem teljes poszt volt. A fűszoknya meg a lányok meg gondolom abból ered, hogy az itt lévők nagy része hímnemű, normális érdeklődési körrel.
Csaba a Pannon mobilnetes trükkje miatt átverve érzi magát és 10 év után szolgáltatót vált. A munkához használt netet pár hete lekorlátozta a Pannon és a szerződését módosították, de erről sem sms-ben, sem más úton nem értesítette vagy kérdezte meg ügyfelét. Kedves…..
Chaby 2010.03.26 10:52:52
@fuligjimmy: Basszus azért az FTP meg a torrent nem ugyanaz a kategória. Torrent nélkül elvagyok, de FTP-t én is szinte naponta használok. És munkához kell nem játék/program cseréhez. Azért fizessen valaki többet, mert alap dolgot akar használni? Persze magyarországon nem lenne meglepő.
A délelőtt bepanaszolt tablófotós is bejelentkezett, aki szerint teljes félreértés ill. ferdítés történt, amit mi jól tényként kezeltünk: igenis volt pontos árajánlat, ami a megfelelő és érvényes árjegyzék alapján készült és aminek az áraitól ők végig nem tértek el.…..
Chaby 2010.03.25 17:18:30
@vernarancs: ehhez már duplagondol is kell. Vigyázz, a Nagy Testvér figyel ám!
Chaby 2010.03.25 19:30:44
@vernarancs: Orvell: 1984. olvasd el, nagyon jó.
Ez olyan gyönyörű, mintha a Homár kedvéért találták volna ki. Olvasóinkat, egy debreceni családot egyszerre, egy időben a következő figyelmességekkel halmozta el kábelszolgáltatójuk, a Digi Kft: - minden értesítés nélkül kikötötték a rendben befizetett internetet és…..
Chaby 2010.03.25 11:38:10
@Yasashi Tanuki: ez a kép nem kunszt :) A munkahelyem közelében van egy putritelep. Ajtó-ablak nincs sehol, de 21! tányérantenna van fent. És az ott lakók egészének összesen is kb 21 az IQ-ja.
Biztos a Mouniika sót nézik ezerrel.
Ha már annyi mávos sztorink van, íme egy friss olvasói figyelmeztetés megveszekedett vonatistáknak: Jelentkezem Biatorbágy állomásról, ahol már egy jóideje ácsorgunk, felsővezetékszakadás mindkét oldalon, bizonytalan ideig áll a teljes forgalom - közölték a kalauzok. T.…..
Kriszta harmadik évre bevállalt hűségét pofátlansággal jutalmazta a T-Home, amikor az ígért változatlan havidíj helyett az új előfizetőknek járó összeget számlázta ki neki újra és újra. Kriszta még a fogyasztóvédőket is riasztotta, egyelőre nem túl sok sikerrel. Tisztelt…..
Megoszlanak a vélemények, hogy akkor most van-e még válság vagy látszik-e valami a valami végén. Mindenesetre a Pannon két év mobilnetes hűséget telefoncsere esetén 500 forintos kedvezménnyel jutalmazna, vagy havonta 25 perc ingyenes telefonhívással, amit a mobilnetes előfizetéssel…..
Rna a tudatos vásárlók új generációját képviseli: ugyan nem találta meg a blokkot, mégis addig erősködött és addig győzködte a Tally Weijl kelletlen eladóját, amíg visszakapta a szakadt ing árát. Fiatal kora ellenére határozottan, de udvariasan állt ki az igazáért, és mi…..