Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheDevil

1 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba A hét műtárgya 2012.11.05 10:20:42
..
Kettős Mérce Viktor írt! 2012.08.15 11:44:03
Levélben is megjött az értesítés: fél év múlva - ha nem lesz szükség éppen akkor újabb megszorításokra, akkor – jön a munkahelyvédelmi akcióterv. A színes brosúrából már most kiválaszthatjuk, hogyan kívánjuk megvédeni a munkahelyünket, és még Viktor is írt pár…..
Bizony marad a köztársasági elnök, méghozzá egy jó ideig. Itt van pár ok, hogy miért.1. A Bizottság is megállapította, hogy az akkor életben lévő szabályok szerint járt el, bármilyen szabálytalanságot 1992-ben kellett volna a bírálóknak és az opponensnek feltárnia, nem húsz…..
 Ennek a videónak több tanulsága van. 1. Van, aki még mindig személyi hívót használ 2. A BMW S1000RR hangja fenomenális 3. A BMW S1000RR feketében is gyönyörű 4. A feketéknek is vannak coloros klubjaik 5. Prostituáltak mindenhol vannak 6. Üres utcákon könnyű gyorshajtani 7.…..
Pokol Béla frissen megválasztott alkotmánybíróról derült, hogy egyetemi évei alatt színészkedéssel egészítette zsebpénzét. A "Két félidő a Pokolban" című jogász-szoftpornó a napokban szivárgott ki a magyar torrentoldalakra. "Fiatal voltam kellett a pénz, és…..
TheDevil 2011.07.11 17:57:45
A TASZ és az Eötvös Károly Intézet közös jelentése hiányt pótol: az Alkotmánybíróság jelöltjeinek szakmai alkalmasságát vizsgálja meg, és rámutat a jelenlegi, a kormány által kézivezérelt jelöltállítási folyamat visszásságaira. Az Egyesült Államokban például soha nem fordulhatna elő, hogy néhány óra…..
Subba Facebook: Kismamaképeim 2011.06.19 23:39:00
TheDevil 2011.06.20 00:57:46
@l0rd: Az ultramagyar megmondólotyó. Az egyik méltó komment: "nőljön az a MAGYAR gyerek"

De van tovább: Novák Hunóra Kincső lesz a neve. Értem? biztos lesz neki magyar gárdás rugdalózója is :)
„Aki jót tehetne, de nem teszi, bűne az annak." Lukács 12:47 A történetet nagyjából megismerhetik, ha megnézik a videót, de ide kikívánkozik azért belőlem az, ami talán kimaradt belőle. Mikor Papp Tibivel nekifeküdtünk és elkezdtük intézni Zoli születésnapi…..
A Magyar Nemzetbe írt, bicikliseket támadó cikke után Tóth Gy. László politológus másról is beszélt a HírCsárdának. Exkluzív interjú. HírCsárda: Nagy vitákat kavart a biciklisekről szóló értekezése. Fenntartja az állításait? Tóth Gy. László: Természetesen. Nem…..
TheDevil 2011.05.31 16:04:24
Varánusz Te is fiam, Stumpf? 2011.05.08 06:04:00
Igyekezett magabiztosnak látszani. A tét nagy, hallgatósága véleményétől ezúttal valóban az ország gazdaságának sorsa függ. Nem lehet matolcsyzmust álmodni, nem lehet mellébeszélni, és nem lehet erőtlennek látszani sem. Ha hisznek neki - egyelőre - nyert ügye van, ha nem, a…..
autózz! Okos taxis az M0-on 2011.04.22 07:40:00
A mai poszt két szereplője tökéletesen megtalálta egymást. Rettentően utálom, amikor valaki nem fogja fel, hogy a tűzzel játszik, amikor a másik mögé bújik a pályán  és  "centikre" követi. Ennél jobban csak a satufékezőket rühellem, primitív szokás, és…..
A magyar sportmédia egyik vezető híre mostanság, hogy március 20-tól a 36 éves, olimpiai ezüstérmes dr. Szabó Tünde az úszók főtitkára, méltatlanul kevés szó esik viszont arról, hogy alig néhány éve az egykori sportcsillag az úszódresszt is ledobta magáról egy…..
Ma délelőtt a nyugdíjpénztárak képviselőit az NGM-be hívta Matolcsy György. Vajon miről volt szó, mi fog történni? Ott voltunk, összefoglaló:   ..
TheDevil 2010.11.25 13:54:12
@csizkek: Erről beszélek. Két hónap alatt lepapírozom, hogy itthon semmit sem dolgozom, nincs jövedelmem. Majd jókat röhögök ezen a sok lúzeren. Kár az országért, mert ennyi erővel valódi, struktúrális reformokat is keresztül lehetett volna vinni (egészségügy, oktatás, adók, adócsalás szankcionálása). Én eddig sok embernek adtam munkát és full bejelentett bért magyarországon, plusz fizettem minden, magam és a cégem után is. Ezentúl nem fogom. FYI: az általam, a cégem és az embereim által befizetett összes havi minden adó és járulék kb. 250 mai átlagnyugdíjat tesze ki. Na, ez megy ki az országból egy hónapon belül, gyerekek. Pusziltatom a Führert meg a kancsal seggfejet :)
TheDevil 2010.11.25 13:56:33
@capitalist2010: Elmegyek a beszélgetésre. Majd vigyázz, ha mész kifelé a járókerettel, hogy se a saját, se az én Bentley-met na karcold össze, jó? :)
TheDevil 2010.11.25 13:59:00
@capitalist2010: Az idegesít csak, hogy az én befizetésemből fizetik az őstermelő (4 milláig adómantesen jövedelmet kereső!) emberek nyugdíját.
Hogy is volt régen? Jövedelemarányos szavazati jog? nem is volt olyan szar ötlet...
Subba Update Cafe 2010.09.01 08:30:00
Na, kinek áll végrehajtás alatt a cége?..
TheDevil 2010.09.01 16:08:52
@Éjszakai őrség: Úgy, hogy van rá mód, hogy mégis kikerüld: Ha minden hónapban új számlát nyitsz, azt csak havonta jelentik a bankok az APEH-nak, tehát az új számlára jön a pénz, amit ki tudsz vinni a cégből. Csak azok a vállalkozások nem tudnak százmilliós adóhátralékot összeszedni, akik valóban működnek és valós tevékenységet folyatatnak, hiszen az ügyfelek elég furcsán néznének, ha minden hónapban máshova kell fizetni. Meg lehet csinálni úgy is, hogy ha "utcára árulsz", hiszen akkor egy vevő ritkán jön kétszer, tehát senkinek nem tűnik fel, hogy hova kell fizetni.
TheDevil 2010.09.01 16:11:49
@eleve lehetetlen: De, mivel az inkasszálás feltétele, hogy az APEH végrehajtási eljárást indítson a cég ellen. A legviccesebb, hogy ha ma elindítja az eljárát, holnap inkasszál, sikeresen elvette a pénzt, akkor napok-hetek, mire lekönyveli és külön kell nekik imádkozni, hogy lekerülj a listáról, mert "lefelé" csak havonta egyszer frissítenek, vagy elfelejtik :) Lásd ucsendre kommentjét kettővel az enyém felett.
Na jó, valójában Gábor csak tanítóként nevezi az önkéntes rendőröket a levelében, de esetünkben egy hölgyről van szó vagy legalábbis valami olyasmiről, ezért lett a címben tanítónéni. Különben meg önkéntes rendőrnő is lehetett volna akár.Először a korábbi szemetelős…..
  Amióta a tévénket elcseréltük egy TR-200 típusú Motoros Forgó Nyakkendőtartóra Ionizálóval, azóta a nyaralásokat általában tévézéssel töltjük, már ha sikerül olyan nyaralót találni, ahol van készülék. Ilyenkor igyekszünk ugyanis pótolni mindazt, amiről év…..
TheDevil 2010.08.22 15:17:07
Előző posztomban a Glamour szépségversenyéről írtam, a Te és a macskád nyereményjátékról, ahol a magazin olvasói beküldhették képeiket, amin kedvencükkel pózolnak. Nekem nagyon tetszett az ötlet, és úgy tűnik, nemcsak nekem.Tegnap ugyanis kaptam egy e-mailt a…..
Minden bizonnyal emlékezetes nap lesz Kósa Lajos számára a június 3-i, csütörtöki nap. Szavak helyett beszéljen inkább az alábbi grafikon:   Nem tudtam azonosulni a forradalmi helyzettel és biztos ezért állok értetlenkedve Szijjártó Péter szavai előtt, amikor azt…..
TheDevil 2010.06.04 16:08:16
@Vödör: Csányi papa azért ma taknyolhatott egy pár milliárdot a fiúk ügyes, körültekintő kommunikációja miatt. A Demján az más tészta, az fasz. Én azt várom, h a Csányiék mikor yárják el a pénzcsapot a viktornál. Bár, így kormányon már megint szakítanak majd maguknak 8 évre épp eleget. Lásd OMG projekt. Ki látott a közbesz értesítőben milliárdos webes projektet? Ja, hogy senki? Pedig valahol már dolgoznak rajta...
TheDevil 2010.06.04 16:12:20
@ODIV: Én lassan elkezdem venni. a ahprt végét még azért elkaptam ;-)
TheDevil 2010.06.04 16:12:54
Versenyszférában élünk, vagy mifene. Ez azt jelenti, hogy mindenki eltérő fizetésért dolgozik, amit szépen csendben a számlájára utalnak és kussol róla, lehetőleg titokban tartja és persze folyton elégedetlenkedik, hogy milyen keveset keres és hogy mennyire nem jön ki a…..
Magyaridióta Vesárnap* 2010.05.05 14:10:00
Alig két hete jelent meg egy cikk az indexen arról, hogy immáron uniós projektté vált az üzletek vasárnapi zárva tartása. Nem véletlen, hogy éppen a KDNP (KiDerült, hogy Nincs is Párt) állt politikai értelemben a kezdeményezés élére hazánkban, mivel az egész ötlet…..
Varánusz Balhorog karácsonyra 2009.12.23 09:13:00
Néha nem értem a nőket. Hogyan képesek olyan irracionális döntéseket hozni, amiről tudják, hogy jó nem lehet? Mikor már nem keresik a bajt, hanem megtalálás, eldobás után újra visszaveszik maguk mellé. Van egy lány, -illetve ma már asszony,- akinek története felfoghatatlan…..
TheDevil 2009.12.23 14:07:27
@TroppauerHümér: Kedves, szerintem vannak olyan dolgok, amik EGYETLEN egyszer történhetnek meg, amikre még véletlenül sincs magyarázat és amit ha hagysz egyszer, akkor sokszor meg fog még történni. Namármost nőt verni ilyen dolog. De nem csak verni, vannak még hasonlók is: leüvölteni 5 centiről a fejét, stb. Igen, a nők nagy része hülye és akkor jó neki, ha nem jó, mert akkor lehet azon izgulni, hogy elválik-e értem/nem üt többször/nem üvölt többször/nem csal meg többször/meg majd nekem sikerül a rosszfiút megszelidíteni. Teszik ezt a helyett, hogy azokat a puhapöcs faszokat, akik csak egy 50-60 kilós nőnél érzik magukat erősebbnek fizikailag és mentálisan, jól elkuldenék a qrva annyukba. bele.
Ja, és a látszat karácsonynál nagyobb vérhányás nincsen. szerintem.
TheDevil 2009.12.23 14:22:17
@TroppauerHümér: Ja, és én verekedtem az iskolában, folyamatosan "gond" volt velem. Most ~90 kilo vagyok, szűk 190 centi, de soha nem ütöttem meg nőt, pedig volt részem gazdagon olyan helyzetekben, ahol "kijárt" volna, de inkább csöndben odébb álltam, vagy mondtam egyetlen tőmondatot. Az sokkal jobban tud fájni néha.