Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wasp

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsenge gyermekkoromban agyaltam ezen. Az adórendszer jelen állapotában ugye egy könnyen kijátszható fos szisztéma. A becsületességet büntető, a becstelenséget díjazó szabályozás pedig sohasem volt igazi megoldás a problémákra.Mindenki tudja, mindenki felelős, hiszen cinkos…..
Magyarország legnagyobb marihuána termelő fogása.A drogos zsaruk azóta is egymás faszát szopják örömükben, hogy lefülelhették a gaz dílereket furfangos bűnfelderítési tevékenységüknek köszönhetően. Aki amúgy egyáltalán nem nézne tévét, vagy nem olvasna újságot, az…..
Pókertanulságok blog Bőségszaru 2009.02.05 22:44:00
Ha majd a bőség kosarából Mindenki egyaránt vehet, Ha majd a jognak asztalánál Mind egyaránt foglal helyet, Ha majd a szellem napvilága Ragyog minden ház ablakán: Akkor mondhatjuk, hogy megálljunk, Mert itt van már a Kánaán! Szép gondolat. Amúgy nagy faszság, de legalább…..
A devizahitelesek megsegítését tervezi a kormány.Hurrá! Még kér a nép, most adjatok neki. Különben szétbasszuk a tévészékházat megin'! Csak hogy ne kelljen már feláldoznom a mondanivalóért a rímet.Végülis érthető. Az államháztartás fasza, a hiteleseknek meg jár a…..
Távoltartási törvény.Mindenki ordít.Milyen köcsög már ez a Sólyom? Ennyire leszarja a nők jogait? Ez az ember hímsoviniszta gyilkos disznó!Egyébként nekem is tele van már a tököm Sólyom Lászlóval. Az a benyomásom, hogy összekeveri magát valakivel. Jó reggelt! Nem az Egyesült…..
 Elgondolkodtatott, hogy mennyire megalapozott a társadalom egy csoportjának hátrányos megkülönböztetése a jog szemében, ideológiai, történeti okokra hivatkozva.Vajon igazolható lehet-e, hogy egy velünk született, eleve meghatározott, megváltoztathatatlan tulajdonságunk…..
Perceken belül megindul a rendőrattak, tudósít a Tények. A vonalban Garamvölgyi László, elmondja, hány ezer rendőr, milyen felszereléssel, honnan, mikor és hogyan fogja felszámolni a randalírozást. A tudósítók legyenek szívesek eltávolodni. Ezzel Bárdos András…..
A Zugügyvéd nem hökken meg semmin, vagy mégis? Újabb kedves történettel lepett meg bennünket egy kolléga. Egy létező legenda az igazságszolgáltatás cinizmusának bugyrairól: Kedves Zugügyvéd, Az előzetes letartóztatást, mint a büntető eljárás sikerét biztosító…..