Regisztráció Blogot indítok
Adatok
varjojenvirta

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kemoterápia végtelenül legyengíti az immunrendszert. Olyannyira, hogy nagyon komoly probléma, nem kellő odafigyelés hiányában akár még halál is lehet egy sima megfázásból, egy egyszerű, mindennapos gombás megbetegedésből, vagy akár csak egy mosatlan alma elfogyasztásából is. Képzeljétek el, hogy…..
Az október, főleg annak második fele kertészeti szempontból részben biztosan a temetőgondozásról szól. A sírok rendbentartása, felújítása speciális kertészeti teendő, melyet sokféle változó faktor tesz bonyolulttá, így például számít a temető tőlünk való távolsága, a sír beültethető felületének…..
varjojenvirta 2019.10.28 05:32:01
Az iskolás gyerekek minden nap legalább nyolc órát töltenek el az iskolában, tanulással, szabadfoglalkozással és megint tanulással. Ha visznek is ennivalót az minden bizonnyal nem az a mennyiség és/vagy minőség, amivel 8-9 órára fedezni lehet az egészséges és életkornak megfelelő tápanyagbevitelt.…..
varjojenvirta 2019.01.21 14:25:12
@Sir Galahad: nem ismerem a szóban forgó történetet, de mondjuk egy műtét vagy időpontos kezelés pont ilyen
Naponta több hír is érkezik arról, hogy éppen mely országokban terveznek sztrájkot a Ryanair pilótái. Ennek pontos követésére nem vállallkozhatunk, de jelen állás szerint az ír, a német, a holland és a svéd bázisokon lehetnek törlések a következő hetekben. Ezek alapján nagyon pici a magyarországi…..
A rakott savanyú káposztát nagyon könnyű elrontani annak ellenére, hogy egy egyszerű tepsis receptnek néz ki. Számos recept van, amelyeknél bő sós vízben megfőzik a káposztát. Én ilyenről ezelőtt még nem is hallottam. Legalább már tudom, miért olyan fakó és krémesen puha néhol. Nálunk mindig az…..
A minap megbeszélésre mentem egy céghez és az irodájuk egy budai bérház egyik lakásában volt kialakítva. Amúgy, elég cool rálátással a Parlamentre. Ebben persze még semmi extra nincs, azonban a társasháznak volt egy módszere, hogy a lakók tartozását minimálisra csökkentse. Persze nem is medve…..
Nos, megint vettem savanyítani való paprikát, meg szárítani való édes fűszerpaprikát. Még kitart a besztercei szilva. A múltkor bevált paradicsomból még sikerült kapnom. Guszta édesburgonyákat is vettem, eddig nekem nem nagyon jött be, de ismét próbálkozok velük; több fajta van a képen. A…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! Lányom október óta dogozik Közép-Budán egy postán.Most tanulja a szakmát. A tanulás abból áll,hogy néhány perc alatt elmondják,hogy mit kell tenni a különböző…..
varjojenvirta 2017.02.22 08:53:36
Ez a szöveg volt olvasható a korábbi weboldalamon, „Az én történetem” címszó alatt. Egy kicsit frissítettem, de ugyanúgy megállja a helyét, mint 2006-ban, amikor íródott: Míg nem szembesültem azzal, hogy milyen is az, amikor az egészség nem természetes velejáró tényezője…..
Nem csak az új év és az elmúlt 1-1,5 hét kajakómás időszak kiheverése miatt tartom fontosnak a nyers ételek fogyasztását, hanem mert én személy szerint igyekszem mindennap egy adagnyi nyers salátát megenni. Ez amellett, hogy a gyomromat is kíméli garantálja az éltető enzimeket…..
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Levelem témája nem a munkahelyi terror, hanem a munkanélküliség és annak következményei Magamról pár szóban: fiatal, angolul folyékonyan, németül alapfokon beszélő, középiskolai érettségivel rendelkező nő vagyok (tudom, Dunát lehetne…..
Nem tudom, hogy poén-e vagy sem. Trükkös Photoshop vagy a valóság, de Fejes Attila pár napja küldött levele szerint kalózlobogó alatt jár a BKK hajója. Ahogy írja: "Ma fotóztam a Boráros téren, sajnos csak mobilról, így csak elég pixeles haloványan látszik, de ennek a…..
CastorTheBrave beküldése ennél aktuálisabb már nem is lehetne: Nagyon aktuális a hír, de kicsit régi a cikk, remélem, nem lőtték még le előttem. Az új pápa, I. Ferenc civil nevéről ellentmondásos hírek terjednek a neten, Jorge Mario Bergogliót az Index szerint Jesuit Jorge…..
Talán soha nem volt még ennyire brutális, sokkoló klipmegosztás a Lángoló Gitárokon, mint az e heti. A Halloween biztos közrejátszott abban, hogy egyaránt korhatáros klipet készített az OFF!, Sufjan Stevens és az of Montreal, de a Cattle Decapitation már egészen odáig ment, hogy…..
varjojenvirta 2012.10.28 15:18:31
Drága Hölgyeim és Uraim! Önök már biztosan azt hitték, hogy teljesen elfeledkeztem arról, hogy valamikor fél éve beígértem egy városnegyed-bajnokságot. Dehogy is! Annyira nem, hogy íme, itt a hivatalos versenymenetrend, az első mérkőzést augusztus 7-én játsszuk majd,…..
varjojenvirta 2012.08.01 15:49:56
Kedves egybegyűltek! Tegnap addig szórakoztunk, bosszankodtunk a szürke összes árnyalatán, hogy nem bírtam ki, és kölcsönkértem a bérma-keresztanyámtól a könyvet. Azt ugyan nem tudom megítélni, hogy az ár/nyalat-arány milyen benne, mert az erotikus könyvek olvasásával…..
varjojenvirta 2012.07.26 12:41:55
Anthony Burgess éppen ötvenéves Gépnarancsa mind a könyv formájában, mind a Stanley Kubrick által adaptált filmváltozatban a popkultúra egyik meghatározó remekműve. Alex és a drúgok ámokfutása számos előadót és zenekart ihletett meg, amelyekből összeszedtük a legérdekesebb…..
varjojenvirta 2012.05.21 20:31:37
Leander – Szívidomár (Sony Music) Lassan három éve írtunk először és mindezidáig utoljára Leanderről. A hazai metálszíntér ügyeiben jól tájékozottak viszont tudják, hogy ezalatt a három év alatt, kifejezetten erős sajtótámogatás mellett, és immár egy komplett…..
Nagyon úgy néz ki, hogy a FOX-on lassan már saját külön animációs blokkal (American Dad, Family Guy, Cleveland-show) rendelkező Seth MacFarlane tovább bővítené diszfunkcionális rajzfilm családfáját, méghozzá nem is akárkikkel. Immár biztosra vehető, hogy már folynak a…..
Hétfői nagy lendülettel foglalkozzunk egy praktikus helyiséggel, a háztartási helyiséggel. Mos, vasal, szárít, dolgozik a boiler, dorombol a kazán, varr a varrógép, kis segítőink (porszívó, vasalódeszka, ruhaszárító, felmosó-szett, tisztítószerek, létra ...) itt…..
varjojenvirta 2012.01.23 16:04:36
@KentaurBen: Úristen, nagyon-nagyon kell, utálok teregetni:D
Burzum – Belus (Byelobog Productions) Ha van black metal, amit nem lehet kiröhögni, akkor az a Burzum. Varg Vikernesen csak fenntartásokkal lehet viccelődni, ő ugyanis nem azzal foglalkozott a kilencvenes évek elején, hogy minél félelmetesebbre sminkelje magát, hanem, hogy miként…..
varjojenvirta 2010.03.29 20:53:53
@ayad: én is Bélusnak hívom:P és nem tetszik. valahogy az a 16 év mintha páff kimaradt volna vagy valami, 94-ben marha jó lenne ez az album, de 2010-es dátummal száraz nekem.
Persze csak akkor ha lesz aki küld önmagáról, tetkóiról, piercingjeiről, illetve bármi más testmódosításáról képeket, illetve néhány gondolatot, hogy miért is tetováltatott ezt vagy azt, esetleg h ki ő, és miért érzi jól magát a bőrében. Egyszóval aki meg akarja osztani…..