Regisztráció Blogot indítok
Adatok
htibor

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolom nem csak én izgultam magam halálra a napokban a moziban a Mentőexpedíció történetén, büszkén dagadt a honleányi kebel, hogy milyen jó filmet hozott össze nálunk Ridley Scott és Matt Damon. Talán azért szólhatott ekkorát ez a remek alkotás, mert senki nem várt tőle…..
A sebesség az egyelőre elérhető maximumon van, most már szolgáltatásokkal csábít Japánban a Shinkansen szuperexpressz. Nem is akármivel, a kényelemmel eddig sem volt gond, alighanem egy lapon sem lehet említeni a nálunk szaladgáló szerelvényekkel, akárhanyadik osztályon, de most…..
A telefonját mindenki úgy szabja testre, ahogy jólesik Neki. Élő háttérképek, speciális home-ok, félrevezetően átnevezett mappák és ki tudja még, hogy mik lehetnek egy-egy agyoncustomizált telefonon. Van viszont valami, ami minden ismerősünk / munkatársunk számára egyértelmű…..
htibor 2013.03.20 12:43:33
Moby - Extreme ways
www.youtube.com/watch?v=VTIkDmNVJeA

The curse of Monkey Island Main Theme(2:13-tól)
www.youtube.com/watch?v=FoMRIgWIgNQ

Ponyvaregény, Jack Rabbit Slims Twist Contest:
www.youtube.com/watch?v=IJn-XF1QEPc
Ha mindig is kinéztek a sarki konditeremből, vagy csak lenyúlták a csajodat, míg te emelted a vasat - eljött a bosszú ideje. A Clickdeath Gymben az egérrel kattintva, jó időzítéssel és logikai érzékkel kell eltenni láb alól minden pálcikaembert, természetesen ügyelve arra, hogy a…..
Míg az országos média gyakorlatilag a BKV minden egyes megmozdulását nyomon követi, addig a volánok és a „vidéki” közlekedési társaságok háza táján történt fejleményekről általában csak a helyi, függetlennek sajnos csak a legritkábban nevezhető sajtó számol…..
Subba Kaland Játék Kockázat!! 2010.06.02 12:45:00
Ki ne emlékezne a KJK könyvekre? Az 1982-ben indult sorozat, amit végül 21 nyelvre forditottak le és 16 millió példányban kelt el, ma is kultikusnak számít.  A zagor.hu-ról az összes itthon megjelent könyv letölthető pdf-ben, sőt iPhone-ra vagy iPod Touch-ra is szedhetünk le ha…..