Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IRCking

1 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem, ez nem egy vicc eleje, sokkal inkább egy elgondolkodtató történeté, melynek főszereplője nem a magyar gazdasági miniszter, hanem brit megfelelője. A sztorinak vannak tanulságai. George Osborne mostanság nem sokkal népszerűbb ember Nagy-Britanniában, mint Matolcsy György…..
Van-e értelme nemzeti szuverenitásról beszélni, ha egy ország adósságának több mint felét olyanok hitelezik, az általa megtermelt termékek háromnegyedét olyanok vásárolják, az általa felhasznált kőolaj 90 százalékát és földgáz 80 százalékát olyanok szolgáltatják,akik…..
Tegnapi posztomban - amúgy szinte mellékesen - ostoba, kivagyi hídsétának neveztem Sólyom László köztársasági elnök 2009. augusztus 21-i akcióját, azt, amikor annak tudatában, hogy nem engedik be Szlovákiába, mégis nekiindult a határhídnak, hogy kiprovokálja a "fizikai be nem…..
Messidor még a Malév-csőd idején vásárolt 3 szuperakciós repülőjegyet a Wizzairtől 8400 forintért. Pár héten belül kiderült, hogy nem létező járatra foglaltak, de máshova is mehetnek ugyanannyiért. Így csak most, indulás előtt, a beszállókártya kinyomtatásakor derült ki,…..
Kedves Szeretteim! Én, a Magyar Haza első Fülkeforradalmárja szabad akaratomból, tiszta tudattal és feltöltött akkumulátorokkal kinyilvánítom a következőket: 1: Isten, Haza, Család! Vagyis ha meghal az Isten, jelen esetben én, akkor ne essen kétségbe a haza, hogy mi lesz a…..
Varánusz Orbán: pofánk lapos! 2012.08.23 05:11:00
Azért szeretem én ezt a mi Fénylő Csillagunkat, mert a legnagyobb szart is képes polírozott sztaniolba csomagolt győzelmi jelentésként előadni. Merthogy győztünk ám, recesszió ide vagy oda, akárki meglássa. Mi így győzzük le a válságot, hogy a győzelem mámorában csak egyet…..
IRCking 2012.08.23 17:00:07
@a szív fészkei:
FELEBARÁTOM!
Légyszi mondd meg h miért kell Téged utálnom! Mert én már elfelejtettem
Előre is kösz!
IRCking 2012.08.23 17:42:16
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
"jegyezzenek mar engem is meg...
de tudjuk, hogy csak pofaharcosok, mint az oregapjuk, igaz?:-)"
Gondolom biztos fel vagy irva valahol, de nem nálunk!... NINCS VÉLETLENÜL MARHALEVELED? ::(::)
Magyarország 997-1301 1. ÁRPÁD 2012.08.20 08:26:23
A rendszerváltás A kommunista párt diktatúrája lassú erjedéssel hanyatlott. A Világbank és a Nemzetközi Valutaalap képviselői már a Géza-rezsimmel is több fontos szerződést aláírtak. Az Egyesült Államok tanácsadókat küldött az országba, a nyugati államok sorra…..
"...ne kurválkodjatok többet, mint mi jól esik - mondá az Úr - és megteremté az farizeusokat az ő igen nagy kegyelméből..."Mekkora lehet a baj egy olyan országban, ahol a kormány lelki üdvéért imakampány zajlik, ahol az éjféli mise nem múlhatott el szeressétek a…..
IRCking 2012.01.14 22:03:48
„Nekem támadt, hogy már nem kíván, bezártam őt ebbe az életbe, amit nem is akart, nem bír már rám sem nézni, és igen, viszonya van. Leroskadtam, ő meg elviharzott” – egyszer is elég belemenni egy egyéjszakásba, ahhoz hogy minden boruljon. Ha a mókamester pasi…..
Emlékszünk még, hogy 98-ban elhangzott, hogy más pártprogram és más a kormányprogram? Nos most is valami ilyen érzetem támadt, a sok "Új irány"-ról. Azonnali adócsökkentés, a költségvetés visszavonása, a mentelmi jog megváltoztatása - csak néhány azon ígéretek…..
IRCking 2010.09.04 09:57:57
@orient: Én általában a közvetlen demokrácia híve vagyok, így a nyugdíjasok seggének nyaldoklását illetően van egy korszak-alkotó javaslatom:
Bármiféle referendum alkalmával mindenkit arról kell megkéedezni, ami a kompetenciája! A JÖVŐ MEGHATÁROZÁSA az aktívak kompetenciája! Ehhez nekünk nyuggereknek nem sok közünk van... Ezért ne is szavazhassunk róla!!
Akár egy társadalmi szerződésben az aktív korosztály igyekezzen garantálni a szüleinek a lehetőségekhez képest normális életvitelét, a JŐVŐ meghatározásának felelősége pedig már LEGYEN A TIÉTEK: Ezzel egyszer s mindenkorra VÉGE A NYUGGEREK ZSAROLÁSI POTENCIÁLJÁNAK!
IRCking, az öntudatos nyugger
Okosabb politizálásra addig nem lesz Magyarországon lehetőség, amíg a monolit nyugdíjastömböt fel nem szalámizza valaki. A zsarolási potenciáljuk ugyanis súlyos problémát jelent. (Fotó: Barakonyi Szabolcs/Index) Az OVB hitelesítette egy nehézipari szakszervezet egyik…..
A bohócköztársaságielnök afféle, mint a bohócdoktor. A szándéka jó -de mióta periplaneta plumbum a fejembe ültette a bogarat, azóta agyalok egy jó bohócdoktorok szócikken [-> spindoctors]. A bohócköztársaságielnöki rendszer kidolgozásában alaposan vette ki a részét…..
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..
A kampánycsend azért van, hogy legyen egy napunk, kettőnk nyugodtan átgondolni, hogy akkor most kire és miért. Meg amikor nincs választási zaj. Ez talán a rendszerváltás után működött is. De ki az, aki ebben a két napban gondolja végig, kire szavaz és miért? Persze, nem lenne jó,…..
FIGYELEM!Ez a poszt még nincs kész! Egyébként visszamenőlegesen is teljes terjedelmében állandóan változik!  >>IRCking<<-----------------------------------7:17 2009.10.30.Újból beszólt az AKTUÁLPOLITIKA... A Benes féle dekrétumok barbársága egyre inkább…..
Ne feledjétek, munkanélküli olvasóink számára lehetőség nyílik ingyen és bérmentve hirdetni blogunkon, részletek ITT.Aktív álláskeresőinket megtekinthetitek ITT.Sziasztok! Én életem első munkahelyén felemás tapasztalatokkal gazdagodtam: volt benne nagyon jó és kissé rossz…..
IRCking 2009.09.14 09:22:37
@vágtázó halottkém:
Számomra nagyon szimpatikus, ahogyan a mai követelményekhez igazítottad a szüleid a szüleid tudását.... Nálunk sajnos nem így van: informatikai szempontból én tudom a legtöbbet, s ez helytelen: sokkal jobb ha az ember a gyermekeire lehet büszke...
Ha egy fiatal nő vállalja a gyermekét akkor is, ha nem az előre beállított "órarend" szerint érkezik - ez minden korban, de ma még inkább tiszteletre méltó. Kérdezd meg Édesanyádat, - hátha Te is ilyen plusszként vállalt gyermek voltál. :)
Gergő összeítette, hogy az elmúlt egy hónapban mennyit késett a vonat a Budapest-Esztergom vonalon. Az átlag oda-vissza kb 14 perc naponta. Vicces ugye? A másik történetben gond volt a jegykiadó kioszkkal, emberünk felkészülten várta a kallert, hogy megkapja a papírt, csakhogy a…..
IRCking 2009.09.11 07:58:24
Tavaly lettem nyugdíjas, és azonnal rábuktam az ingyen jegyekre, mint gyöngytúk a fikarcra. Makótól Mátészalkáig rengeteg olyan helyre jutottam el ilyenformán, ahová 60 év alatt nem sikerült...
Az ELVÍRAval terveztem meg az útjaimat, és a neten vettem meg őket. Hozzátartozóim kissé aggódva indítottak útnak, de minden ilyen utam nagyszerűen sikerült. Tudom persze, hogy nem ilyen happy-célra gondolva rendszeresítették ezeket a jegyeket, de hagyjam veszni őket?! Egy frászt!
Volt olyan jegyem, amivel 700 km felett utaztam, pl a "Délkörön" át. 8-10 vonattal persze, és SOHASEM KÉSTEM LE EGYETLEN CSATLAKOZÁST SEM!... Velem mindíg udvariasak voltak - sőt kifejezetten kedvesek, s normális tájékoztatást kaptam mindenütt.
A helyjegyes vonatoknak, a helyi érdekű bozmotoknak és usgyiknak a tisztaságát megfelelőknek tartom, viszont a belföldi távolsági, fülkés vonatokét NEM. Erről viszont inkább a közmorál tehet, és nem a MÁV!
A legrohadtabbul azt utálom, amikor MÁV adósságáról beszél a kormány, ahelyett, hogy kifizetné a törvény által biztosított megrendelt szolgáltatásokat. Ez olyan, amikor a rabló sírdogál, és követeli magának a tolvajok "igazságát"... Ezzel azután végleg szét is lehet zavarni a közösségi közlekedést. Akkor azután nem csak a kormány bukik, de az egész ország! Vagy most már minden mindegy?? Sokkal etikusabb, ha - "úgyis mindegy" alapon vállalva a jövő tavaszi visszavágót - visszametszi a mi kedvezményeinket is, semmint megrendeli, aztán nem fizet!
Remélem, hogy nem a tolvajok gazsága fog győzni, hanem a MÁV Igazsága. Hajrá Vasút!
Ismét Guido Argentini, és biztosan nem utoljára.A képen két lány, akik valószínűleg inkább egymással szeretnének foglalkozni, mint azzal, akire a tekintetük irányul. Megzavarta őket egy férfi? Vagy a fotós jelenléte? Hogy döntenek: folytatják, esetleg bevonják a most még…..
w Nemzeti felmelegedés 2009.08.25 11:30:00
Közeledik a buziparádé napja, és ahogy közeledik, úgy lesz egyre idegesebb a felvonulni szándékozó homoszexuális vagy pártoló tag, a köcsögösködésre készülő szélsőjobb, meg az utóbbi megakadályozására hivatott rendőr. Igazából tudja, akár ki is mondja a…..
IRCking 2009.08.26 09:35:32
Kétszer éltem át buzi-támadást, többször beszervezési kísérletet, mindannyiszor hárítani tudtam.
Ezen nem kell csodálkozni: az a hetero-szexuális, aki a titkárnőjét akarja
megb@szni - annak beleegyezése nélkül - ugyanolyan erőszakos, mint aki a f@szát akarta simogattatni velem 9 éves koromban a Rudasban!
A partner-keresési gondok - sajátosságaik miatt -náluk még élesebben vetődnek fel, amit egy idő után képtelenek elviselni, s akkor viszont egy részük örjöngve tombol. ( a "tomboló buzi" kifejezést, illetve megjelenítését lásd "MASH"-című a koreai háborúról szóló ősrégi amerikai(?) filmben.
A homoszexuálisokra az igazi átok az exibitionizmus (javítsatok, ha nem jól írtam), tehát a magamutogatók széles tábora...(Természetesen van átfedés a két csoport között) Ők azok, akik minden áron büszkék akarnak lenni, akiknek menet=balhé kell, és ma nem nyugodnak addig, amíg nyíivánosan nem b@szhatják seggbe egymást, az Andrási úton - lehetőleg a Bibliával a kezükben.
Kérdezem én, hogy mire büszkék ezek az exibitionisták:
- Arra, hogy rákényszerítettek bennünket, hogy mindazt az ocsmányságot, amit heteróknak sem engedhetünk meg, tőlük, mint kivételezettektől eltűrjük?
- Arra, hogy a kisebbségi nemi orientáltságot sokszor kényszerűen hurcoló homoszexuális embertásaikat komoly veszélynek teszik ki?
- Jövőre mit találnak ki? Mi a f@szom fog kelleni nekik? (Buzi-ország? - Árpi is magába szállhatna néha...)
Ezek persze, akik előitéletektől mentes szuper-jogvédőknek tartják magukat, egy felbukkanó cigányember közelében azonnal a pénztárcájuk után kajtatnak...
Ha megerőltetem az intelligenciámat :), talán képes vagyok elfogadni, hogy a sima homók nem betegek. (Hacsak éppen nem tombolnak). Viszont a bőrükbe nem férő magamutogatóknak bozony, törvény által előírt kényszer-gyógykezelés kell.
Most persze - szokás szerint -szidhatjátok a kereszténységet, Máriát, kikiálthattok antiszemitának { nem mintha a zsidók repesnének az örömtől, hogy már megint velük takaródzik valaki...}
Legjobb lenne persze, - mindkét oldalról - igyekeznénk megtartani a meglévő törvényeket!
IRCking 2009.08.26 09:42:26
Kétszer éltem át buzi-támadást, többször beszervezési kísérletet, mindannyiszor hárítani tudtam.
Ezen nem kell csodálkozni: az a hetero-szexuális, aki a titkárnőjét akarja
megb@szni - annak beleegyezése nélkül - ugyanolyan erőszakos, mint aki a f@szát akarta simogattatni velem 9 éves koromban a Rudasban!
A partner-keresési gondok - sajátosságaik miatt -náluk még élesebben vetődnek fel, amit egy idő után képtelenek elviselni, s akkor viszont egy részük örjöngve tombol. ( a "tomboló buzi" kifejezést, illetve megjelenítését lásd "MASH"-című a koreai háborúról szóló ősrégi amerikai(?) filmben.
A homoszexuálisokra az igazi átok az exibitionizmus (javítsatok, ha nem jól írtam), tehát a magamutogatók széles tábora...(Természetesen van átfedés a két csoport között) Ők azok, akik minden áron büszkék akarnak lenni, akiknek menet=balhé kell, és ma nem nyugodnak addig, amíg nyíivánosan nem b@szhatják seggbe egymást, az Andrási úton - lehetőleg a Bibliával a kezükben.
Kérdezem én, hogy mire büszkék ezek az exibitionisták:
- Arra, hogy rákényszerítettek bennünket, hogy mindazt az ocsmányságot, amit heteróknak sem engedhetünk meg, tőlük, mint kivételezettektől eltűrjük?
- Arra, hogy a kisebbségi nemi orientáltságot sokszor kényszerűen hurcoló homoszexuális embertásaikat komoly veszélynek teszik ki?
- Jövőre mit találnak ki? Mi a f@szom fog kelleni nekik? (Buzi-ország? - Árpi is magába szállhatna néha...)
Ezek persze, akik előitéletektől mentes szuper-jogvédőknek tartják magukat, egy felbukkanó cigányember közelében azonnal a pénztárcájuk után kajtatnak...
Ha megerőltetem az intelligenciámat :), talán képes vagyok elfogadni, hogy a sima homók nem betegek. (Hacsak éppen nem tombolnak). Viszont a bőrükbe nem férő magamutogatóknak bozony, törvény által előírt kényszer-gyógykezelés kell.
Most persze - szokás szerint -szidhatjátok a kereszténységet, Máriát, kikiálthattok antiszemitának { nem mintha a zsidók repesnének az örömtől, hogy már megint velük takaródzik valaki...}
Legjobb lenne persze, - mindkét oldalról - igyekeznénk megtartani a meglévő törvényeket!
Durva Sólyom ante portas 2009.08.22 11:48:00
AdamT szerkesztőtárs megköszönte köztársasági elnökünknek, hogy nem lépte át a szlovák határt, hiszen így európai módon viselkedett. Fura, egy elnök aki európáner? Szokatlan. Ha Sólyom átlépi a szlovák határt, le kellett volna azonnal mondania, és valószínűsíthetővé…..
IRCking 2009.08.23 14:31:48
@MirwaisJanan
"háborús bűnösök? milyen háború áruld már el? az addig oké, hogy köcsögök, szerintem is, de miért kellene magyar bíróság elé állítani őket?"

Ha volna kedved, menjünk el a Terror Házába és nézzük meg viselt dolgaikat együtt : 1. a benesi dekrétumokról, 2.a kitelepítésekről, 3.a reszlovakizációról, az 4.internálásokról és 5. mindezek jelenbéli újratermeléséről van szó... Ez nem csak köcsögség!
Amikor még senki sem kapott útlevelet, mi már 1954-ben utazhattunk. Rendszeresen jártunk ki, ennek ellenére 30 éves koromig nem hallottam ezekről a bűnökről. Akkoriban Kelet-Szlokvákiában a többség még iszonyatosan szégyellte magát ezekért a dogokért.
Azért kell magyar bíróság elé állítani őket, mert hiába a háborús bűnök, más ország nem fogja elitélni őket. (Kettős mérce...)
Hagyni sem lehet, mert nem nyugodnak mindaddig, amíg meg nem tapossuk őket!
Viselkedési képletük a következő: 1. mániákus késztetést éreznek az iránt, hogy egyre közelebb kerülhessenek hozzánk. 2. belecsípnek a seggünkbe, 3. majd a félelemtől megzavarodva rohannak haza, össze-vissza ordítva, hogy a magyarok veszélyesek Európára...
Ha pedig nem vettük volna észre a csipkedést, vagy épp nem tárgyalunk velük, akkor nagyon meghargusznak, megint csak végigordítván Európát, hogy nem vesszük emberszámba őket. :DD
A legveszélyesebb pedig az, hogy úgy gondolják, hogy a 600000 kinti magyar az ő játékszerük... :PP
Amit itt megpróbáltam leírni, az csak egy szelet a (részben gyermeki) gonoszságaikból.
w 1981 2009.08.06 07:00:00
1981-ben kezdtem meg óvodai tanulmányaimat Budapesten. Akkor még a szuperbabaképzők nem léteztek, sőt az óvodai tanterv is elég laza volt. Hetente egyszer-kétszer voltak kötött foglalkozások, de az etetésünkön és délutáni altatásunkon felül az óvoda főleg úgy működött,…..
A meleg, a felhőtlen égbolt és a szélcsend együtt veszélyes. Három héttel ezelőtt szokatlan intézkedés lassította gyakorlatilag a teljes magyar vasúti hálózatot. Szamos Alfonz pályavasúti főigazgató azt rendelte el, hogy déltől maximum 80 km/h-val haladhatnak a vonatok, mert a…..
IRCking 2009.08.14 08:50:38
@petru:
A közlekedő szerelvények számára legkedvezőbb ún. "hézagnélküli felépítmény" messze nem leegyszerűsítés, hanem számomra egy nagyon komoly műszaki teljesítmény. Ui.: a dilatációs erőt "beléfolytjuk" a zúzottkő ágyazatba. Ha tehát a földmunka, az ágyazat, vagy a pálya építésekor bármit is elszúrunk, akkor a vágány esetleg több száz méter hosszan deformálódik, és kivetődik!
Egyébként pedig a "segget írjuk 2g-vel, a hegesztést eggyel!" (< népszerű statika tanárunk, Nervetti Géza emlékére! - ugye nem haragszol :)) )
IRCking 2009.08.14 21:25:17
@kibic: TELJESEN IGAZAD VAN!