Regisztráció Blogot indítok
Adatok
david28

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bicske, Kossuth utcában lévő áruházból érkezett 2014. január 25-én délelőtt az első bejelentés lopásról. Egy 79 éves bicskei férfi három darab burgonyát akart fizetés nélkül kivinni az üzletből. Cselekménye során azonban a biztonsági őrök tetten érték. A rendőrök…..
david28 2014.01.30 09:21:27
@manager2008: Nem az a lényeg, hogy lopott hanem az, hogy mit. Valószínüleg éhes volt és annyira elkeseredett, hogy lopásra vetemedett. Ha olyan rafkós lett volna akkor egy üveg töményet lop el, aztán eladja. Igen, a lopás bűn. És nem lehet, vagyis nehéz, határt húzni. De egyre több ilyen lesz ebben az országban és nemsokára nem fog hírszámba menni.
Az ősz jelenlétét mi sem bizonyítja jobban, hogy a lehulló levelek mellett a zombik is szépen hullanak a képernyőn. Igen, az American Horror Story után a The Walking Dead legújabb, negyedik évada is elstartolt! Először is kezdjük a szokásos ki-kicsoda…..
James Wan a mai horrorfilmek fenegyereke az idén megmutatta, hogy a műfajból még ki lehet préselni 1-2 szépen muzsikáló darabot, ha képesek vagyunk szívvel és lélekkel nekiülni a munkálatoknak. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a 13 milliós költségvetéssel elkészült The…..
A Jobbik parlamenti képviselőjéről Zagyva György Gyuláról ismert Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) aktivistái tüntetést szerveznek a benzinárak ellen. A „fiatal magyarok” nem találtak más helyet erre a tüntetésre, mint a Sziget Fesztivál…..
Kezdjük a jó hírrel: májusban egyszer biztosan nem hazudott Szíjjártó Péter, mikor megígérte, hogy "nagyszabású, minden eddiginél nagyobb és minden képzeletet felülmúlóan nagy közmunkaprogramokat" indítanak. Ez idáig a legrémisztőbb fideszes törvényjavaslat, nem…..
david28 2011.06.21 20:20:29
@popocatepetl: Remélem, ha majd csákányozod a betont (mert hát ugye gépek azok nem lösznek) és én a tetű pajtásaimmal isszuk a serecskét a hűsben, akkor is így fogsz gondolkodni. Nagyon becsülöm a hazafiasságot és az elvtársi szellemet, de a söröcskét jobban. Ígérem ha én leszek a főnököd, akkor felveretem veled az egész stadiont, hogy vérrel és izzadsággal tiszteleghess a Vezérünk nagysága előtt.
david28 2011.06.21 20:23:00
@popocatepetl: Remélem, ha majd csákányozod a betont (mert hát ugye gépek azok nem lösznek) és én a tetű pajtásaimmal isszuk a serecskét a hűsben, akkor is így fogsz gondolkodni. Nagyon becsülöm a hazafiasságot és az elvtársi szellemet, de a söröcskét jobban. Ígérem ha én leszek a főnököd, akkor felveretem veled az egész stadiont, hogy vérrel és izzadsággal tiszteleghess a Vezérünk nagysága előtt.
  Sosem voltam még Sas-kabaréban. Sokszor terveztük a szerkesztőségben, hogy megyünk, de aztán nem lett belőle semmi. Ma délutánra viszont megvan a jegyünk, így ott leszünk a Mikroszkóp Színpad TárSASjáték című zenés, közéleti kabaréján. A búcsúelőadáson.   A…..
david28 2011.06.04 15:33:37
@Lew Archer:
Gondolom azért mert valami ahhoz kapcsolódó dolog iránt szeretnék kifejezni nemtetszésüket. Mint ha látszólag a kokárdát fikázná, de közben egyértelműen a politikai nézeteinek add hangot. Egy olyan párt irányába, amelyik a saját céljaira használta fel azt, és teszi ezt a mai napig. Ha olyan emberek öltenek díszmagyart, akik az erkölcsi normák legalapvetőbb mértékével sem rendelkeznek, akkor sajnos a díszmagyar bemocskolódik. És minél sárosabb, annál kevésbé fénylik...
david28 2011.06.04 15:43:01
@tölgy:
Pontosan. Az irónia nem mutat alternatívát. Csak a körülötte levő kép. Mint pl. ha egy humorista kigúnyolja az "álamfőt", akkor elgondolkozik rajta az ember, hogy esetleg államfőre lenne szükségünk.
david28 2011.06.04 16:06:33
@tölgy: @Lew Archer: Egyetértek.
Talán kevesen tudják, hogy van Pesten egy óvoda, melybe hajléktalan kisgyermekek járnak. Az ovi 2004-ben szükségből nyílt, ugyanis a mai szabályok és törvények szerint óvodába kizárólag olyan kisgyerek vehető fel, akinek lakcíme, tartózkodási helye van. A szakemberek szerint…..
david28 2011.04.05 20:58:16
@éshanem: Kérlek én voltam Aranyág alapítvány "állásinterjún". Fukszos tagbaszakadt rossz arcú "úriember" próbált meg rábeszélni arra, hogy kéregessek az utcán aztán majd ő visszaad belőle 20%-ot. Minderről a Pláza kávézójában próbált meggyőzni. Aztán tudjuk mi lett az Aranyággal.... Lehet, hogy ez nem kamu, de ha elmész a vöröskereszthez ott rogyásig állnak a használt ruhák halmokban. Az intézmény honlapján szót sem ejtenek hajléktalan gyerekekről. Gondolom azért mert olyan hivatalosan nincs. Ugyanis akinek hajléktalanok a szülei az megy az árvaházba. Nem hiszem, hogy egy ilyen intézmény itt és ilyen formában kéregetne. Ez valami magánakció akár jó vagy rossz szándékú.
david28 2011.04.05 22:05:47
Pontosítás végett:
www.wesley.hu/wesley/foiskola/v/1810
Így azért már máshogyan néz ki a dolog.
Egyre jobban dühít, hogy nem telik el úgy egy nap, hogy valaki ne jósolná meg a világ végét. De míg általában 2012-vel jönnek, a Mokka Habbal című műsorból kiderült, akár már ma elkezdődhet a világégés. Joshi Bharat pénteken meghívta Csillag Lilla (muhaha) asztrológust, aki…..
  Újabb hiánypótló, Rorschach neve által fémjelzett alkotást teszünk közzé a küzdősport művelőinek pár jellegzetes halmazáról.   A kiöregedett:   Fizikumát erősen kikezdte a sör, ezért mindig behúzott hassal mászkál. Sörcsöcseit a mellkasa…..