Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prériqtya

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétség nem férhet hozzá, hogy a PSA-konszern az utóbbi évek legkomolyabb minőségi ugrását hajtotta végre. Most elérkezettnek látták az időt arra, hogy címmérkőzésre hívják ki magát a Volkswagent. Vélemények az azonos című írásunkról...
Már-már otthon érzi magát Budapesten Kunio, a japán világutazó. Két hete érkezett Budapestre, de maga sem gondolta volna, hogy ilyen hosszúra nyúlik magyarországi kirándulása. Mint azt megírtuk, a turistaszállás lépcsőházából ismeretlen tettesek ellopták túrára…..
prériqtya 2010.09.15 09:32:10
Volt olyan nap, hogy tíz levelet is kaptam. Olvasók, barátok és motorosok érdeklődtek, hogy mi van Kunióval, a motorja nélkül maradt japán világutazóval. Volt, aki ezer, volt, aki ötvenezer forintot ajánlott fel, és akadtak, akik szállással tették volna könnyebbé magyarországi…..
  Még közel sincs vége az idei MotoGP szezonnak, mi több, az igazi tűzijáték még csak most kezdődik. A világbajnoki címeket ugyan lassan borítékolhatjuk az illetékeseknek, azonban az érmekért még keményeket fognak meccselni.   Egy kis játékra invitálom az olvasókat.…..
prériqtya 2010.09.07 09:46:53
prériqtya 2010.09.07 10:30:26
Jó Étvágyat!Először is nagyon szépen köszönjük Bence nevű olvasónknak az ajánlását, ami így szólt: Sziasztok!Látom, hogy főleg Buda déli részén mozogtok, éppen ezért: ha Zugló-Rpalota határán jártok, ne hagyjátok ki a kispiacnál lévő bádogbüfé-falatozót.…..
prériqtya 2010.07.28 12:15:01
@zuglo63: Én se akarok beleszólni,de jó helyre mentél ha tényleg finom ételt akarsz enni.A plébodéba lehet,hogy nagyobb az adag(de drágább is),de ízekben ég és föld a kettő,természetesen a Szendrei falatozó javára!Ilyen finomat ilyen jó áron ritkán találsz.Feco