Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Béci91

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Számháború alakult ki a Nagy Nemzeti Kígyózás, avagy az október 27-i Székely Menet részvételi aránya körül. A dotoho segít eldönteni, melyik szám a reálisabb. 200 ezer embert vártak eredetileg a szervezők 120 ezer ember vett részt az eseményen, a rendezők szerint 15 ezer…..
Székely deszkások, szevasztok, felvidéki zsiványok szevasztok! Hazaért mindenki? Hogy tetszett a legújabb Kész Átverés Show az Orbán-medencében? Regionalizmus az új pina! Pozsony, Diákhálózat (MKP-s civilek): 3 fő. Pozsony, Via-Nova (MKP), Fidelitas (Fidesz), Jobb Komáromért…..
Az átnevezés csak nevetségessé teszi a romákat. • Átnevezik a város által működtetett étkezdékben a cigánypecsenyét Hannoverben • A német élelmiszergyártók tiltakoznak • Cseh roma szervezetek abszurdnak tartják az átnevezéseket • A német roma…..
Több, mint két esztendeje utazom rendszeresen a MÁV-al. Nem szeretném sem a járatot, sem a gyakoriságot, sem a nevemet megadni. Mondjuk azt, hogy Ibolyának hívnak és egy vidéki városból utazom, mégpedig úgy, hogy normál személyvonatot és IC-t is használok.Összességében…..
Béci91 2012.09.16 21:14:54
@tede: Kőkemény vagy, volt már dolgom ilyen f@szkalappal, aztán telefonálhattam az utastársnak, hogy bocsi, ne küzdd át magad az embertömegen, mert már nincs ülőhelyed, mert egy seggfej leült. Már csak az volt érdekes, hogy akkor miért is kérdezte meg először, hogy szabad e a hely...
Imádjuk, ha az aktuális kormány nekiáll egy monumentális építkezésnek, hisz hónapokra-évekre témát adnak vele, legyen szó metróról, autópályáról, hídról, stadionról, lakóparkról. Garantált a bénázás, a haveri cégek felbukkanása, az elcseszés, a lopás, és a többi…..
Béci91 2012.04.03 22:57:06
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!:

Elég gáz, ha nálad ezek jellemzik a magyarságot...
Kedves Bloggazdák!   Most saját tapasztalatom alapján egy igen általános jellegű problémát szeretnék felvetni.A fiam ősszel múlt 12 éves. Most, február végén megbetegedett. Szombaton kezdett köhögni, kapott gyógyszert, de nem jött rendbe annyira, hogy hétfőn elmehessen…..
Béci91 2012.03.27 15:59:41
@Vedere' Lavór: Pfejj b+, ehhez csak gratulálni lehet... már ha nem akarok pár sorban káromkodni...
A Jobbik elkezdené megkeresni a tökeit radikalizmus jobboldali heregolyóját, de mivel mostanában nem nagyon zavarognak a cigányok, így már csak Gonosz Unió maradt. Vona Gábor és a Jobbik szombatra szervez egy tüntetést az Unió ellen: "Szerdán Brüsszelből megjött az ukáz.…..
A nándorfehérvári diadal tiszteletére július 22-e emléknappá nyilvánítása érthető ötlet, mert bár az erőltetetten múltbanézős vonalat erősíti, legalább van realitása.A KDNP-s Michl Józseffel viszont nagyon elrepült a kismadár, mikor teleírta a fejléces papírt...
Béci91 2011.05.04 01:28:27
@Ironfist: belehalsz egy ünnepnapba? Nem azt mondták, hogy kötelezően menj templomba, ünnepeld meg és társai... Bezzeg amikor a szabadságokat csökkentették akkor gondolom sírtál...
1 milliárd forint bevételt terveztek, 153 millió forintot fizettek be - mi az? (fotó: NOL) A számítások szerint az adótörvény végrehajtása (az adóbeszedés, ellenőrzés) többe fog kerülni, mint a tervezett 1 milliárdos bevétel. Már most durván mínuszban van ... 29 (!)…..
Béci91 2010.04.22 14:43:02
@loláb: tehát akkor még akár 0-ra is kijöhetnek. :D Remek! Ettől még értelmetlen az egész ebben a formában mindenképp...
Sárdobáló Vona igazsága 2009.11.19 07:00:00
Mindenki a Sajóabonyban történtekről gondolkozik és ír. Az index helyszíni riportja után sem lett az egészből semmi sem egyértelmű. Egyelőre nem is gondolom, hogy esélyem lenne kideríteni, hogy mi történt, nem is erről akarok írni. Kedden Vona lement, hogy sajtót tájékoztasson…..
Béci91 2009.11.19 13:02:51
@vincemate:

Szerinted én félórát nézem a cigányokat? Egy életen át kell "megfigyelnem" őket... De a szociológus bácsi biztos jobban tudja... Tudod, van egy olyan hogy józan paraszti ész. Néha használd. És járj nyitott szemmel a világban.
Béci91 2009.11.19 13:14:45
@vincemate: Oké, tőlem hihetsz a könyveknek is, én maradok a hiszem amit látok verziónál.

Költözz egy cigány családhoz, aztán meglátjuk változik a véleményed.