Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hd

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csintalan szerint leégett volna a HírTv nélkül a Szabadság téri székház szeptemberben. Majd mellékesen megjegyzi, hogy azért küldik el a rendőrök most a tévéseket a tömegoszlatás helyszínéről, mert olyan dolgot művelnének, amit nem akarnak megmutatni a világnak. Mindezt…..
Nem fogunk csalódni. Fiala új reggeli műsorán az ember még a fokhagymás pirítóssal a kezében és egy korty tejes teával a szájában is úgy elalszik, hogy legközelebb csak Szily Nóra hangjára riad föl, aki Fialát követi a műsorrendben. A Kelj fel Jancsi a vény nélkül…..
hd 2006.09.06 21:06:23
Fiala úr műsorát a cikk szerzője tökéletesen jellemezte, én csak röviden összefoglalnám: Úgy sz*r ahogy van. Én csak azért írnék ide, hogy megkérdezzem kedves kommentező barátaimat, hogy tényleg gondoljátok, hogy a véleményünk miatt Fiala feláll és bocsánatot kérve visszaadja nekünk a reggeli rádióhallgatás élményét? Szerintetek, ha betelefonál valaki – minta ahogyan az minden reggel többször előfordul – meg fogja győzni őt, hogy a Szélsőközép műsora ebben az idősávban megfelelőbb, szórakoztatóbb, gondolatébresztőbb műsor volt? Ha tudja, érzi szerintetek beismeri, és átadja a mikrofont. Feladja azt a hatalmat, hogy lehúzza a telefonálót, akár poénból is. Elmondhassa azon monológjait, amely egy pszichiáterekből és nyelvészekből álló bizottság sem tudna értelmezhetővé tenni? Visszautasítja mindennek anyagi hozadékát? Miért tenné? Én ugyan ezt tenném a helyében, legfeljebb égne az arcom az utcán vagy a közértben. Lehet, hogy az övé is ég. Miért nem a Budapest rádiónak köszönjük meg mindezt? Miért nem azt a kérdést tesszük fel, hogy milyen indokok alapján született meg a Budapest Rádió vezetőségénél ez a szerencsétlen döntés? UI: Mielőtt Fiala úr rajongói verbálisan herélnek ki, megjegyzem, hogy nem személyes vagy faji ellentét miatt, hanem pusztán saját ízlésem miatt tartom rossznak a műsort. Azt is hallom, hogy akad betelefonáló, rajongó akinek tetszik a műsor vagy legalábbis elmondhatja, hogy mi a papucsférj definíciója (lásd: szept. 06.). DE egy ilyen műsort reggeli időszakban tenni a BUDAPEST RÁDIÓ SZAKMAI HIBÁJA. Vagy leszóltak nekik?
Ha pontosak akarunk lenni, nem szűnik meg, csak átalakul. A Tilosos hagyományokat folytató reggeli, beszólós-politizálós rádióműsor áthelyeződött az esti műsorsávba.A reggelibe meg lecsúszott Fiala műsora. Ez két dolog miatt is érdekes. Aki hallgatta Fiala esti műsorát, az…..
A Zugügyvéd nem hökken meg semmin, vagy mégis? Újabb kedves történettel lepett meg bennünket egy kolléga. Egy létező legenda az igazságszolgáltatás cinizmusának bugyrairól: Kedves Zugügyvéd, Az előzetes letartóztatást, mint a büntető eljárás sikerét biztosító…..