Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orcinus

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Best magazin a forrás, a 24.hu az első körös átvevő, szóval tőlük az infó: a Fókuszból, korábban a Híradóból is ismert, a Házon kívül és a XXI. Század munkatársaként is számon tartott, pályafutását a Barátok Közt szereplőjeként kezdő D. Tóth András úgy döntött, inkább feleségével közös,…..
A CSOK mindenkit érint valamilyen módon. Több bankos forrásból tudom, hogy az érdeklődés kezd enyhülni, mivel az emberek kezdenek rájönni, hogy nem minden arany ami fénylik, nem mindenki számára megszerezhető az "ingyenpénz". Ezzel nem is lenne probléma, hiszen egy deficites ország mégsem…..
orcinus 2016.01.22 11:27:48
@igazi hős: A CSOK bejelentése előtt lefoglalóztam egy telket 35M forintért. Az árban benne volt egy ikerház építése is. Hónapokig vártam, hogy jelentkezzen a vállalkozó. Aztán egy héttel ezelőtt email-en közölte, hogy bocsi, 41M lesz... Biztos semmi köze a CSOK-hoz, igaz..? Ennyit erről....
Ben, cégünk üzletfejlesztési igazgatója. Brit srác, de négy éve Indiában él. Elég kevés elvárása van az élettel kapcsolatban, ez meglátszik a kocsiján is, amit Babu, az alkalmi sofőrje használt taxiként korábban.  Ben azért vette ezt az autót, mert amikor jött haza a…..
orcinus 2014.03.18 12:38:05
@Pere László: Így van!!! Sajna kishazánkban az autó státusz szimbólum.. ezért jár sok-sok egyszerű gyökér béjemvével..
az autó egy használati eszköz, ennyi
Meglehetősen eredeti írással jelentkezett Peky, még csak azt sem állítom, hogy mindenben egyetértenék a leírtakkal, no de nem ez az első eset, és még csak nem is az utolsó. Kíváncsi vagyok, Ti mit gondoltok. TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj…..
addict Öko-pornó az erdőkért 2011.06.07 10:00:00
“Mondj valami fontosat, és senki nem fog figyelni. Mondj valami fontosat meztelenül, és az emberek máris meghallgatnak.” Ez az örök érvényű igazság nem csak a reklámokra, de manapság a szélsőséges aktivistákra is igaz, hiszen a médiában sorra bukkannak fel a pucér…..
orcinus 2011.06.07 15:54:59
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: a kutyafáját, jól beszélsz:-)
hazudozni a népnek, pofátlanul lopni azt lehet, akkor egy templomban is lehet kufircolni,ennyi :-)
Egyre érdekesebb fordulatokat vesz a kismagyar alternatív valóságot bemutató trash reality, a Cohn-Bendit - Papp Dániel ügy. A kirakatrendezők gondos beállítása szerint itt semmi baj nincs, Papp Daninak pártállami időket idézve sikerült felfelé bukni. Szerintem meg két…..
 Minden magyar tudja, mire gondolok, ha a „menni vagy maradni” kérdést napjainkban felteszem. Új fogalmat nyert ugyanis ez az egyszerű kis eldöntendő, a kereső állampolgár nem tud már arcrángás, gyomorgörcs nélkül válaszolni rá, akkor sem, ha egy lepukkant…..
orcinus 2011.02.02 17:47:42
@blablabla_: sajnálom a rokonodat és Titeket is.. persze, minden lehetséges, de így döntöttem... természetesen van önkéntes nyugdíjam is...nem fizetek oda sokat, de a semminél több...muszáj több lábon állni...
1) Már a szocialisták idején sem szerettem, amikor az ellenzék a kormány gépjármű-beszerzésein lovagolt, meg luxuskormányozta a kabinetet, mert elfogadom, hogy ahogy a vállalati felsővezetők, úgy a politikusok segge alá is biztonságos és  elegáns, következésképpen drága…..
Varánusz Lájkolj, baszod! 2011.01.23 08:00:00
Mivé legyünk most nélküled? Hová megyünk így nélküled? Te meg csak ülsz, fáradtnak tűnsz, Tovatűnt szép ígéretek, nélkülük mi hová legyünk?Nagy utazás, ez a vonat már elindult, Nagy utazás, most a vágyunk már megint új útra visz, induljunk el hát…..
orcinus 2011.01.24 13:10:28
@Desmond77: 24%, nézz csak utána...
orcinus 2011.01.24 13:18:32
@Dühöngő bika: az ÉN fizetésemből vonták, azaz az ÉN pénzem!Állam bácsinak legyen már elég az a 24%, amit a munkáltató fizet a fizetésemen felül!! A magánnyugdíj pénztárakat miért is vezették be itthon?? Mert picsára nem volt elég az állami, azért!! Szeretném zsarolás nélkül ÉN eldönteni, hogy mit csináljak! Nem szeretném az eddigi majd 2m forintomat elveszíteni! Inkább spórolok magamnak, mert az állami nyugdíj lószar sem lesz, mire én oda jutok (30év) Maradok is, egyértelmű..
A kétszáz kilométeres vontatás utáni reggelen a szokásosnál nehezebben pörögtünk fel a kellő fordulatszámra, de hamar megvolt a terv. Mindannyian arra tippeltünk, hogy a kuplunggal lesz a baj, úgyhogy nekiláttam körbetelefonálni a barcelonai autóalkatrészboltokat. Egyből az…..
orcinus 2011.01.19 16:14:04
@BeeTm: áááááááááááh, az mekkora:-))))))))
  Az egyik (felesleges) ütésből a másikba beleálló Orbán-kormány talán legvitatottabb intézkedése a magánnyugdíjpénztári rendszer kvázi ellehetetlenítése, az eddig odaáramló pénzek visszairányítása az állami, felosztó-kirovó rendszerbe. Hogy ez szerintünk komoly baj,…..
     Nincs mentség, ha elüt egy jármű a zebrán egy gyalogost. Főleg, ha utána cserben hagyja. Ez tény, ez a szabály, ami jól is van így. Bűnhődjön csak, amit a társadalom ítél neki. És akkor most nézzük meg együtt a videót, és képzeljük bele magunkat…..
orcinus 2011.01.05 15:05:52
@Knorr:
Így van!!! Nekem "csak" 12 éve van jogsim, de érdekes módon még soha nem néztem el egy zebrát sem!! Pláne, ha kanyarodok, mivel ott akkor is elsőbsége van a gyalogosoknak, ha nincsen zebra!!!
Ez a cikk undorító!!!!! Meg sem állt az a szemét rohadék!! Ezért normális országokban sok-sok évre lecsukják az embert...
orcinus 2011.01.04 15:19:01
@Viva La Onda:
jó meglátás!!! Arról nem beszélve, hogy a sok buta, idióta azt sem tudja, mi az, hogy zsidó, csak annyit tud, hogy manapság kemény és laza dolog zsidózni... Hányok tőlük... orbán meg bekaphatja.. Londonban találkoztam egy lengyel sráccal, miután +tudta, hogy honnan jöttem, az volt az első mondata, hogy nálatok jó nagy szar van most... köszi viktor, te hülye kis törpe
Jászberényi Sándor, a Népszabadság és a Magyar Narancs egykori újságírója egy perc csenddel akart tiltakozni az új médiatörvény ellen a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában, ott ahol december 21-én Mong Attila egyszer már megtette ezt: a médiatörvény megszavazása után…..
w Kompország vitorlát bont 2010.12.28 06:38:00
Néhány nap múlva már jól teszi, aki sosemvolt országok beteg, korrupt és ostoba kormányáról értekezik, ha véleményt akar nyilvánítani. Hiába a vigasztalás, miszerint nem is biztos, hogy olyan durva lesz, mint amilyen lehetne. Senki sem szeretné, ha rajta bizonyítanák be, hogy de,…..
Kövér László ma újfent kinyilatkoztatott. A Fidesz fő ideológusa kilépett a parlamenti elnök szerepéből, és a lengyel szenátus elnökével folytatott megbeszélések utáni nemzetközi sajtótájékoztatón kijelölte a közeljövő főcsapását a hazai médiahatóság és a média…..
Az ígéret szép szó, és ugye a szó elszáll... Egy nem is olyan régi írásos emlék 2010 áprilisából: A Fidesz megőrzi a nyugdíjak értékét és megvédi a nyugdíjpénztárakat. Nem magyaráznánk túl, de itt határozottan többes számról van szó, nem az Egy és Oszthatatlan és…..
Lassan másfél éve megy a vita Nagy Laci válogatottal kapcsolatos szerepvállalásáról, de semmi előrelépés. Semmi. Vallom ezt a világklasszis kézilabdázó nyílt levelének elolvasása után is. A szurkolók mindössze 5572 karakterrel, megannyi (megválaszolatlan) kérdéssel,…..
Néhány hete arra kértem az Urbanista olvasóit, hogy írják meg, mire kíváncsiak a főpolgármester-jelölteket indító pártok programjából – én pedig felteszem a kérdéseket nekik. Nem politikáról, nem ideológiáról és nem kritikákról szólnak az interjúk, hanem szigorúan…..
orcinus 2010.09.30 15:58:32
@Cook kapitány: hányok a jobbiktól, de ezek a tervek valóban jók..
A NENYI kifüggesztése ügyében jött az alábbi kérdés: a közoktatási intézmény államigazgatási szerv-e? A Zugügyvéd várja a jogszabályt, mikor írják elő a honvédségnél, hogy tisztelegni kelljen előtte, mint a zalaegerszegi Lenin szobornál anno. Igaz, ott vigyázzt is kellett…..
  A tavaszi választási eredmények alapján még úgy tűnt, a Jobbik őszre akár a vezető ellenzéki erő szerepét is átveheti a drámai vereséget szenvedő MSZP-től. Sokan azonban azt mondták, hogy a párt nehezen fog megbirkózni azzal, hogy már nem a parlamenten kívüli szereplő…..
Gyula az NFH-hoz küldte el a következő levelet, miután a kistarcsai Auchanban a biztonsági őr nem hagyta, hogy túrórudit vegyen. Az ipari kémkedéssel is megvádolt, kishíján megfojtott, igencsak tudatos vásároló beszámolója következik. A konfliktus egyébként azon robbant ki, hogy…..
orcinus 2010.02.15 10:42:19
@_Toto_: te lehetsz egy igazi paraszt barátom...
"Családias a légkör, barátságos és szakszerû a kiszolgálás" - írja a MediLine biodiszkont üzletház weboldala. A családiasságba azonban - a kétgyermekes Homár szerint némi joggal, a de a kereskedelemben mégis kissé szokatlan módon - nem értik bele a gyerekeket és a…..
orcinus 2009.12.08 10:05:58
@csizkek: te nagyon okos vagy, gratulálok...majom
Egy kisebb csoport virrasztott szerda éjjel, egy órával az adó koncessziójának lejárta előtt a Sláger Rádió budapesti székházánál. Az MTI helyszínen járt tudósítója azt jelentette: körülbelül húszan állnak, gyertyát égetve az épület előtt, és hallgatják a kereskedelmi…..