Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GARFIELD13

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HamPLÓ Autóš képek 2019.09.18 07:00:00
És akkor megint autózunk egy kicsit. Legutóbb elcsúsztunk a drágább jószágok felé, úgyhogy most nézzünk néhány csehszlovák remeket a rendszerváltás előttről! Múlt hónap végén villamosokat nézni mentem Brnóba, de a síndöcögények felvonulásának körítéseként állt néhány öreg gumikerekű is a…..
GARFIELD13 2019.09.18 19:00:01
@Egy Hun Hunniából: Az lehet, hogy kb. 30 éve még Solton állt. Én anno ott láttam sárga színben egy átfaragottat. Valaki nagy Skoda faragó fan volt arrafelé, mert 100-as kabrió is volt, talán bodó színben ha jól rémlik.
Az Osztrák Szövetségi Vasutak (ÖBB) 1993-ban kezdett bele átfogó mozdonykorszerűsítésbe. Ekkor nagy számban szolgáltak még II. Világháború előtti mozdonyok, ezért az SGP és ELIN gyárak konzorciumától szinte űrtechnikának számító mozdonyokat rendeltek. A mozdonyok három sorozatot alkotva jelentek…..
A kicsit idősebbek egészen biztosan emlékeznek a hazai ipar által előállított Mini Autóverseny játékra. Most ezt a régiséget szeretném bemutatni nektek.A játékot az Elzett Művek Lemezárugyár készítette valamikor a 70-es évek elején. A játék nagyon sokáig volt gyártásban,…..
Ha eddig nehéz és embert próbáló feladatnak gondoltuk az aktuális szavazásunk résztvevőinek besorozását, akkor bátran mondhatom, most szinte vért izzadtunk. Ezúttal ugyanis annyi, de annyi nyálcsorgató finomság jutott eszünkbe, hogy képtelenség lett volna csupán ötöt kiemelni…..
Elvesztem. Magával ragadt a fogyasztáscsökkentés forgószele, kutyaól lettem a tornádóban. Megláttam a Fuel Shark Savert, és tudtam, nekem is kell egy. De okosba. Nincs olyan berendezés, amit egy magyar ne tudna létrehozni negyedáron, teherautóról leesett, pult alól vásárolt,…..
GARFIELD13 2014.04.12 14:50:25
@JohnyG: Veszel nekem egy adagot és betöltöm otthon az alpine turboba.
Ha megszűnik a főtengely kopogás akkor tényleg használ én meg megúszom a motorszerelést :-)))

Ha komoly a gondolat, akkor tudok akreditált labort aki meg tudja állapítani miből áll, de az komolyabb összeg lenne.

"Vajon tényleg létezik ilyen? " Erről csak a Markos féle esti mese vége jut eszembe.
-Hány éves vagy Herceg?
-23!
-És még hiszel a mesékben? HAHAHAHAHA
Gyerekszoba A LEGO után 2014.03.17 14:50:00
Van élet a Lego után? Van ám, nem is akármilyen! Amikor egy apuka meg akarta szerettetni a másfél éves kisfiával az építőjátékokat, azt vette észre, hogy a kiskrapek minden elérakott, népszerű és drága játékot eldob, és inkább egy szilikon spatulába dugdossa kitartóan a fa…..
Nincs nála háromszázezer forintnál drágább autó. Ennyiért viszont Ticót, Corsát vagy akár Volvót is kapsz. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
GARFIELD13 2014.02.14 08:35:24
@nagylori: Szia!
Az Hyundai Pony volt, utána még rendes is volt a kocsi forgalmazója vele, mert Hyundai TV reklámban is szerepeltette, hogy meg tudja keresni az adóra valót amit be kellett fizetnie a kocsi után.
A TV-ben a nyereményjátékoknál szinte mindig bruttó nyereményeket szerepeltetnek és a nyerés után jön a másik meglepetés, hogy mennyit kell még becsengetni utána adóban...
(Ez Wick-nek is szólt.)

Ja és ez még egy igazi tudás alapú vetélkedő volt a srác meg igen nagy koponya.
Utána az Élet és Tudományban volt egy igen kemény logikai fejtörő játéksorozat és azt is vezette emlékeim szerint (én ott gyorsan elvéreztem sajnos).
Hogy ne csak off legyek.
A cikk jó és a kereskedés rendesen igazodik a mai itthoni igazi valósághoz amit igen sokan éreznek...
Földrengés Magyarországon, háromszáz felett az euró, de a netre ragadt egyszeri polgár számára mégis a nap híre, hogy már nálunk is működik a Google Street View. Míg az átlag felhasználó vicces jeleneteket keresett, mi az autóink után kutattunk. A képek tanúsága szerint…..
Belsőség Türhők a busz előtt 2013.02.17 14:05:42
A könyökén jönnek ki az orosz, meg kínai belsőkamerás videók? Azt hiszi, hogy mi már bunkókból sem tudjuk a nemzetközi átlagot hozni? Egy budapesti buszsofőr helyrebillenti a nemzeti büszkeségünket: mi is tudunk legalább olyan ökröket mutatni, mint a keleti…..
Legtöbben máig meg vagyunk győződve arról, hogy ő lehetett volna az első magyar Forma-1-es pilóta, mások szerint nem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
GARFIELD13 2012.02.10 10:09:57
@big-fat:
Nekem sajnos mindig két kép ugrik be a neve kapcsán elsőre. Az egyik kép a szétnyílt hármas szalagkorlát. A legfelső és a középső között préselődött át az autó. A második a kocsi fej mögötti bukókeretének képe ami majd 45 fokos szögben állt hátrafelé. A többi...
Nyugodjon békében.

Szomorú, hogy még itt is milyen kommentek kerülnek elő. El kel fogadni, hogy az autóversenyzéshez kell pénz, pénz, pénz, kapcsolatok és némi tehetség is. Azt, hogy ki meddig juthat, általában az első négy dolog dönti el. Ez a szomorú valóság.
A környezetvédő és a túlóvatoskodó támadhatatlan. Abban nem lehet kifogás, ha azt mondjuk, hogy fékkel, kormánnyal nem játszunk, azt bízzuk szakemberre! De ki a szakember? A kommentelő mindig. Mai cikkünk blogposztja...
Tibby fejhangon vihogott, amikor összefoglaltam mondanivalóm lényegét: az 504-es mellett nem vezet el út. Csikós csak ingatta a fejét, szerinte az állólámpás mellé állítva Trabant. Pista nem értette, neki csak a kupé szép. Assur meg mindössze annyit kérdezett: mikor veszel már…..
Belsőség A rettegés mocsara 2011.09.01 07:00:00
Nem szép sztori ez. Nyilván lesznek majd, akik megjegyzik – lehetett volna máshol autót venni, hiszen a szomszéd most adta el a hibátlan Golf III-asát ennyiért, százezer kilométerrel. Igen, csodák vannak, de ezekben a tesztekben azt szeretnénk modellezni – mit érez az…..
Belsőség Hitted volna? 2011.06.25 08:00:00
Mivel én elsősorban az öreg Opelben utazom az út során, ezért Pista cserében ráült a mindenkor aktuális mobilnetünkre. És mivel a céges netbookon semmilyen wifi nem fut továbbra sem, ezért én nemigen látok semmit abból, ami megjelenik. Tegnap, az egyik tréleres Volvóban ülve…..
Kitől mástól, mint cork77-től érkezett az alábbi hármas Golf. Legalábbis az volt fénykorában.Egy kicsit mintha felismerhetetlenné vált volna a idők folyamán. Ez még demoautónak is ronda...
GARFIELD13 2011.05.18 23:26:33
@sish:
Már bocsánat, de a Renault 5 nevében kikérem az aljas gyanúsítgatást. Láttál te már háromajtós Renault 5 hátsó oldalablakot meg C oszlopot??? Szerintem nem.
Az elképzelhető, hogy ennek a ...-nak a tulajdonosa némileg delíriumos állapotban látott egy Renault 5 turbo-t és az oldalán a "hátsó levegőbelépők" ebből a lázálomból eredeztethetők, de semmi köze egy normális Renaulthoz ennek a ...-nak.

A legborzasztóbb az egészben, hogy ennek a ...-nak van rendszáma.
Az FIA túraautó-világbajnokságot szervező KSO bejelentette, hogy a Hungaroringen rendezik meg a WTCC 2011-es idényének negyedik fordulóját. Michelisz Norbert, a Zengő Dension Team versenyzője hazai közönség előtt versenyezhet június 3-5. között.Michelisz Norbert 2006-os…..
Egy hónappal ezelőtt úgy éreztem, a Svédben vett Ponton-Mercim – ez a bizonyos Dezső névre hallgató egyén – a szakadékba viszi a családot. Játsszunk most kicsit Onedin-sorozatot, összefoglalom, mi történt a korábbi részekben. Kimentünk érte a messzi északra,…..
Dani odamegy, megtekinti a portékát, nem nagyon beszél, nem is fitymálja, inkább talán visszafogottan dicséri, kihúz a zsebéből egy névjegyet, átnyújtja, beajánlja a kért összeg felét, és arra kéri az eladót, hogy ha esetleg mégis érdekelné, hívja fel. Vélemények az azonos…..