Regisztráció Blogot indítok
Adatok
casejustcasebaby

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fenti kérdést a 14 éves Andika abban a pillanatban kapta, amikor először felment a chat.hu-ra. Válaszra nem volt ideje, azonnal új ablak jelent meg: [TI.James] Cia Wetközöl nekem camon feltöltöma telcsid 10000 forintal vagy adok 50 eurot!!!!!!! Bocs ha bunkó voltamSzerencse, hogy…..
A Zugügyvéd egy kiváló elemzést talált a Népszabadságban egy kolléga tollából a közelmúltban történ zavargások miatti letartóztatásokkal kapcsolatban. Átgondolt ügymenet, vagy cinikus automatizmus? Egyes hírek szerint mintha az utóbbi történne. Ajánlott olvasmány, ne hagyja…..
Szombaton megjelent posztunkra reagált az egyik érintett, Farkasházy Tivadar: 1268 leütés. Lassan ennyiszer üt le az index, egy éve a születésnapi Faludy-est miatt, pedig kizárólag a család kéréseit teljesítettem, akkor nem válaszoltam, nehogy bármily izgalmat okozzak a költőnek.…..
A Zugügyvéd nem hökken meg semmin, vagy mégis? Újabb kedves történettel lepett meg bennünket egy kolléga. Egy létező legenda az igazságszolgáltatás cinizmusának bugyrairól: Kedves Zugügyvéd, Az előzetes letartóztatást, mint a büntető eljárás sikerét biztosító…..