Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juliannajudit

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Kedves Kollégák! Újra elérkezett az év vége, itt az idő, hogy vezetőként értékeljem cégünk elmúlt tizenkét hónapját. Nos, bizton állíthatom, a mögöttünk levő évben történtek események. Ezen események némelyike kedvező volt számunkra, mások kedvezőtlenek: megint mások pedig nem érintettek minket...
juliannajudit 2020.12.10 08:30:52
Nyitva hagytad az ablakot, és kiszökött a cicád? Szobacica volt egész életében, és most nem tudod, hol van? Velem ez eddig kétszer történt meg, senkinek sem kívánom. Elmondom, én mit tettem, és tennék legközelebb! Bár remélem nem lesz legközelebb. ..
juliannajudit 2019.06.18 18:40:53
Tavaly ősszel egy egészen különleges sorozattal bővült a piacvezető kereskedelmi tévécsatorna kínálata. A 2008 és 2016 között vetített indiai szappanoperából, A kis menyasszonyból több mint kétezer, húsz perc hosszúságú részt forgattak. Ezeknek azonban csak tört része kerül magyar szinkronnal…..
Kevés titokzatosabb helyet ismerek Budapesten, mint a Kiscelli Kastély. Már a neve is furcsa, pedig csak az osztrák Mariazell „magyarosításáról” van szó, és ha az Nagycell, akkor ez már csak Kiscell lehet. Óbuda ura, Zichy Péter buzgón rótta a zarándokutakat, és az egyik…..
Megnéztem korábban a Margitszigeten is Oberfrank Pál Carmen rendezését, sőt nemrég Gál Erika főszereplésével az Erkel Színházban ugyancsak. Aki e bejegyzéseket olvasta, láthatta, hogy ugyan az énekesek teljesítményét elismertem, de a rendezés nem az, amelyiket különösebben üdvözölni lehetne,…..
Bár elég vállalkozó szellemű vagyok, ami ismeretlen dolgok megkóstolását illeti, a virágevés valahogy eddig kimaradt az életemből. Leszámítva persze a vörös (vagy réti) here szirmainak szívogatását a nyári bandázások során, meg néhány nagyon illatos rózsa titkos…..