Regisztráció Blogot indítok
Adatok
animaniacca

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Fővárosi Bíróság elsőfokú ítélete szerint nyilvánosságra kell hozni a rektori fizetéseket...
animaniacca 2009.11.19 23:05:04
@Emerik: te vagy nem ismered a helyzete vagy tudatosan felrebeszelsz. mert az igazsag az, hogy a lisztkeverö rektor, éppen nem a régen őáltala vezette kart és az ott lévő embereket tolja felfelé, nézd meg az egyetem felsövezetését... és probal egyensulyt teremteni az egyes karok között, pl nem engedi hogy az orvosi kar minden pénzt elvigyen a többi kar rovására. talán azt is elfelejted, hogy a világszinten egyedülálló lézerközpont hova fog települni. azt is elfelejted, hogy Botka nem kivanta tovab a szegedi korhazakat müködtetni a magas kölstségek miatt... és ki is vette át? nem véletlenül az szte?
és azt is nézd meg hogy milyen fejlesztések voltak, mekkor a pályázati aktivitás, és az egytemek világranglistáján a magyar intézmények közül ki is szerepel a legjobban?
vajon egy rktornak egy laborban kuksoló tudósnak kell lennie, vagy egy jó menedzsernek, mert az szte esetében az utóbbi van (persze a jelenlegi rektornai is megvan mindenféle fokozata stb). nem azt ondom, ha az ottani rektor is felveszi a 4-5 milliojat hat szépen felezzek le, nem ezeknek a horribilis összegeknek a jogtalansagat vitatom el.
Különös eset történt a svéd másodosztály Leksand–Björklöven mérkőzésén. Henrik Andersen, a hazaiak csatára gyönyörű csel után megszerezte első gólját a szezonban, aztán úgy döntött, lendületesen fejezi ki örömét. Lehet, óvatosabban kellett volna. ..