Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sixx a nyuggerező tetű

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kis tömeg gyűlt már össze, a futók rajtszámot biggyesztgettek egymásra, lányoknak pom-pom bojtokat osztogattak a fotósok meg videósok gyűrűjében. Ez az esemény már jobban megmozgatta a sajtót, a királyi tévén kívül a Stop.hu, Index, RTL és még pár, nem beazonosítható kamerás nézte, mi is fog itt…..
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..
Egy kisebb csoport virrasztott szerda éjjel, egy órával az adó koncessziójának lejárta előtt a Sláger Rádió budapesti székházánál. Az MTI helyszínen járt tudósítója azt jelentette: körülbelül húszan állnak, gyertyát égetve az épület előtt, és hallgatják a kereskedelmi…..
sixx a nyuggerező tetű 2009.11.19 06:51:30
@R242: az a szánalmas, hogy mennyi hozzád hasonló seggfej él ebben az országban. Csak annak tudtok örülni, ha másnak baja van.
Én nagyon nem szerettem a lágert, a Danubiust meg nem ismertem, de valahogy nem tudok örülni a történteknek.
sixx a nyuggerező tetű 2009.11.19 07:54:05
@Igazi Trébics: nem azért, mert "a hatalmat a gárdáéra", hanem azért, mert igen-igen sok embert a nyilaskora emlékeztet. Nem csak a ruházat.
A Sláger rádión a nap legjobb párbeszéde az volt, amikor a műsorvezető bókolni próbált a promóciós igazgatónak, "és te mindig olyan vidám vagy, ezért szeretünk", mire a promóciós igazgató csaj visszanyesegette a föltoluló érzelmeket: "erre azért rásegít a…..
sixx a nyuggerező tetű 2009.11.19 07:02:54