Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NightBagoly

0 bejegyzést írt és 139 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Újabb hétfő, újabb Vakondok 4-werkfilm. (Tudjátok, ez az a dokumentumfilm, ami a magyar videojáték-fejlesztés hőskorát fogja feldolgozni, és aminek rendezőjével nemrég beszélgettünk). Ezen a héten igazi nagykutya mond pár nagyon érdekeset: Rényi Gábor, a Novotrade egykori vezetője. A…..
NightBagoly 2016.03.17 22:59:30
@cardiobascuralis 5: Előfordulhat, de én inkább a te helyedben nem általánosítanék. Első munkahelyemen 2000-ben még DOS-os programokat használtunk, mert "nem volt alternatíva arra a szoftverre" - szóval simán lehet, hogy 86-ban te már az országban használtál Windowst, de az sem kizárt, hogy az emberek 90%-a évekig nem hallott még róla, sőt, a cégek sem.

Ezzel még véletlenül sem azt mondom, hogy a sztori nem bűzlik, csak, hogy azért, mert valahol valami kiemelkedő, az nem biztos, hogy reprezentatív.
Esküszöm, ezt direkt csinálja az HBO: most éppen Nataile Dormer, a Trónok harca Margaery Tyrellje szólat meg Jon Snow-ügyben, és azt mondta, hogy Jon Snow halott. Mindezt úgy, hogy az HBO ugyan nem erősítette meg egyszer sem, de a hatodik évad plakátjain is feszt Snowt szerepeltetik,…..
comment:com Hírek kávé mellé 2016.02.04 10:21:26
Itt egy olvasmányos forgatási riport a The Walking Dead munkálatairól, sok ígérettel, kevés spoilerrel. (kép: TVGuide) Miley Cyrus a The Voice-ban lesz énektanár. Nem vicc. Mondjuk kurvajó hangja van. Megvannak a 200. The Big Bang Theory-epizód vendégsztárjai: Adam West (az oridzsinál Batman!),…..
Gyerekkoromban ősállatmániás voltam - jó, ki nem, de én tényleg megszállottan rajongtam a mindenféle szauruszokért. Kívülről fújtam a vonatkozó Búvár zsebkönyvet, rongyosra olvastam Az ősvilág állatóriásait, és amikor főiskolát kellett választani, hetekig őrlődtem, mire…..
A Kozmosz sorozatból ismert Neil deGrasse Tyson ismét az univerzum csodáit mutatja be új műsorában, de ezúttal egy új formátumban: amerikai sztárok közreműködésével szórakoztató-tudományos talk show-t készített. A National Geographic Channel tavaly bemutatott, Kozmosz:…..
aeon flux bruce willis 60 2015.03.29 12:40:00
Éppen tíz napja annak, hogy az egyik kedvenc szupersztárunk, Bruce Willis betöltötte hatvanadik életévét. Gazdag volt ez a hat évtized, és mindenekelőtt mozgalmas. Végignézhettük, hogy lesz a nyugat-német csecsemőből simlis, egy fehér trikós akcióhős, a lecsúszott zsaru…..
A Cím, Amiből Csak Kevesen Értenek - ezzel az erővel ez is lehetett volna, de most már mindegy, az állandó szerkesztgetés a gyávák fegyvere. Lemaradtunk a múlt hét castinghíréről, de most pótoljuk: a fent látható hölgy, akit csak az nem ismer fel, aki ma reggel nyitotta ki a…..
NightBagoly 2015.03.17 08:03:57
@NAR: meglepődnél, de szvsz. még a plasztikai sebészek is összetennék a kezüket (nemhogy a photoshop művészek) ha össze tudnák hozni azt egy átlagos nőből, amit Lucy Lawlessből sikerül sorozatról-sorozatra. A Spartacusban a legjobb nők egyike volt, pedig ott max. sminkessel meg fényekkel lehet játszani, nem tudom, hogy fiatal szüzek vérében úszik e, vagy mit csinál, de csoda a nő.
A nagy kozmikus mérleg egyensúlyba állításához a jó pasit csinos hölgynek, a gonosztevőt hősnőnek kell követnie. Aki a korábbi fotót egy vállrándítással elintézte, és még mindig kételkedik Gald Gadot Wonder Woman eljátszásához szükséges fizikai alkalmasságában, az…..
Billy Bob Thornton 71 filmmel és pár tévészereppel a háta mögött vállalta el a Fargo sorozatverziójának főszerepét, amin csak az csodálkozik, aki nem ismeri karrierjét, hiszen Malvo figuráját mintha külön neki írták volna. Vadember hírében áll, nehéz embernek tartják, aki…..
Mármint az USA-ban, még mielőtt, de mi szeretjük az ilyen rekordokat, szóval akit ez nem érdekel, klikkoljon a vissza gombra MOST. A Seahawks-Packers NFC-konferenciadöntő igen fasza meccs volt vasárnap, a vendégek elhúztak 16-0-ra, aztán a hazaiak egyenlítettek, sőt, fordítottak is, a…..
Ez itt most a basszameg-rovat: a TCA-turnén az NBC elnöke bejelentette, hogy a Hanniban harmadik évada nyár előtt nem kerül képernyőre. A műsort természetesen imádják, és mivel a nyarat is pont annyira szeretik, mint a Hannibalt, így nagy izgalommal várják, mi sül ki majd a…..
NightBagoly 2015.01.19 13:31:13
@pythonozok: De, megétkezi őket. A sorozat stílusából adódóan a zabálás erős kifejezésnek érzem.
Ahogy azt Laura Palmer megígérte, 25 évvel azután, hogy legördült a vörös függöny, és a törpe visszafelé táncolt, végre visszatérhetünk Twin Peaksbe. A sorozat mögött álló Showtime ma adott sajtótájékoztatóján megerősítették, hogy... 1. Kyle MacLachlan visszatér…..
NightBagoly 2015.01.13 11:44:16
Egyelőre ennyit tudunk: Molly: Makay Andrea Lorne: Kőszegi Ákos Lester: Pusztaszeri Kornél Gus: Zámbori Soma A 2014-es év egyik legjobb újoncát január közepétől az AMC vetíti itthon...
aeon flux ash visszatér 2014.11.10 22:48:00
Mint minden műfajnak, a horrornak is megvannak a maga megkerülhetetlen kultfilmjei. Hatalmas rajongótábor, kapásból idézett egysorosok, kedvenc gyilok, miegymás. A Gonosz halott egy a sok közül, mégis, a Gonosz halott az csak a GONOSZ HALOTT. Sam Raimi klasszikusa nem csak emlékezetes…..
Az első két részt levezénylő James Wan átadta helyét eddigi alkotótársának, hogy az első epizód előtt játszódó harmadik felvonással már Leigh Whannell riogathassa a közönséget, amelyben Elise Rainier (Lin Shaye) segít egy tinilánynak (Stefanie Scott), akit kipécézett…..
NightBagoly 2014.10.25 20:44:42
@Zalaba_Ferenc: Én úgy vagyok vele, inkább az ilyen, mérsékelten szórakoztató, de mindenképpen nézhető filmek trendje legyen most, sem mint a Fűrész idején burjánzó goreflick-ek, vagy a Paranormal Activity-t követő "húsz percig semmi sem történik, aztán BÚÚÚ" típusúak.
A nagy tülekedés vége az lett ezen a hétvégén az amerikai mozikban, hogy a Holtodiglan ismét vezetést szerzett, ám ez nem jelenti azt, hogy meglepő debütök nélkül maradtunk volna: Az ismeretlen Drakulába életet leheltek a nézők, így erős másodikként lépett a forgatagba,…..
79 éves korában elhunyt Fülöp Zsigmond érdemes színész, a Nemzeti Színház örökös tagja, és az egyik legkevesebb szinkronhangunk. Több száz színházi szereppel és olyan filmekkel, mint az Édes Anna vagy A tizedes meg a többiek már önmagában legendának számít, de korábban…..
NightBagoly 2014.10.11 16:34:16
Hoppácsak: Utoljára 2010-ben találkozott két kereskedelmi csatorna nagyszabású show műsora – akkor a Megasztár és az X Faktor - ugyanazon az estén. Október 5-én, vasárnap újra azonos napon futottak a kereskedelmi csatornák kiemelt műsorai, ezúttal a Sztárban sztár és az X…..
Úgy tűnik, a horror műfaja nálunk egyenlő a 18-as karikával. De legalább ehhez a plakáthoz megy a vörös szín. ..
NightBagoly 2014.09.27 07:55:46
@Pitypalatty úrfi: Bárcsak sikerülne hozni annak a kliséparádénak a hangulatát, én lennék a legboldogabb ember a földön. Még mindig nem bocsátottam meg Hollywoodnak, hogy James Want elvitték tucatpopcornsorozatot forgatni, Raimi óta a legegyedibb látásmóddal rendelkező direktor volt a zsánerben.
Habár már korábban írtunk az Intercom októberi megjelenéseiről, a forgalmazó most közölte, hogy egy újabb filmmel egészült ki a jövő havi repertoár, méghozzá Colin Firth és Nicole Kidman misztikus thrillerével (Amnézia - Before I Go to Sleep), amelyben egy baleset…..
Szeptember 9-e nem csak új Apple-termékektől lesz hangos (iPhone 6, anyone?), hanem aznap jelenik meg minden idők egyik legdrágább játéka, a hírek szerint 500 milliót kóstáló Destiny, amely egy masszív multiplayer FPS lesz, és jó eséllyel újraírja az akciójátékok történetét…..