Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NH3CL

56 bejegyzést írt és 164 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1900. Szokatlan kéménykialakítású (talán a felsővezeték védelme miatt?) gőz- és egy kis méretű elektromos mozdony egy orosz bányában, Orosz Birodalom  ..
Ez évben is közeleg február 11., amely egyes széljobb és náci körökben különös ünnepségre ad alkalmat. Én már azt sem értem, mit ünnepelnek ezek a kedves emberek azon, hogy a ruszkik egy borzalmas éjszakán és az azt követő napokban lemészároltak kb. 25 ezer embert. Valami történelmibb sikert kellene…..
NH3CL 2016.02.08 14:29:15
@HUN_Sector: Jól mondod. Persze a Pride napjára büszkének kell lenni, de arra hogy a veszett ügy ellenére mégis megpróbálták, na arra nem. A neoliberális megmondóemberek mindig igy tolják. Nekem meg abból van elegem.
Nizzában áll a bál: előbb Jean-Marie Le Pen, a szélsőjobboldali Nemzeti Front volt elnöke eresztett meg egy kört, a romák "szúrós" és "szagos" jelenlétéről értekezve, és hozzátéve, hogy "2014-ben legalább 50 ezer roma fog érkezni Nizzába január 1-jétől, abból a 12 millió…..
NH3CL 2013.07.11 11:24:11
@HUN_Sector: Bazz Sec :D
Tisztelt Cím!  Kissé elhúzódó, és nem egyszerű ügyben szeretnék tanácsot kérni. Közalkalmazotti munkaviszonyban vagyok, így az Államkincstár készíti a havi bérszámfejtésemet. 2011. július 11-én megszületett a kislányom (ő a 2. gyermekem, a fiam 2008-ban született), aki…..
2013. január végén mondott fel a munkáltatóm, egy hónap felmondási idővel. Ez idő alatt nem kellett bejárnom dolgozni, így 100%-osan tudtam az álláskeresésre koncentrálni. Rengeteg helyre adtam be az önéletrajzom, de kb. 3 hétig semmi válasz nem jött. Kezdtem kicsit kétségbe…..
NH3CL 2013.06.21 11:46:54
Felpofozta a 4-es villamos elé lépett nőt a vészfékkel még éppen megálló sofőr, miután kiszállva szóváltásba keveredett vele: Tegnap este 6 óra előtt két hölgy a kijelölt gyalogátkelőhelyen a Mechwart ligettől a Széna tér végállomás felé haladó 4-es villamos elé…..
Tisztelt Cím!    Véletlen tudomásomra jutott, hogy a főnököm ki akar rúgatni, persze csak azután, hogy betanítottam egyik kollégámat. Ez egy magánlevelezésből derült ki, melyet véletlen a közös mailboxba mentett. Szeretném megkérdezni, hogy ilyen esetben fel lehet…..
Tisztelt munkahelyi terror!    Berta vagyok,aki szintén postán dolgozik,s ahogy elnéztem a honlapjukat,már több kollégám is írt oda,hogy mi a helyzet a postáson,így gondolom,hogy nem ismeretlen önök számára sem az én problémám! Én is lassan 15 éve vagyok a postánál,s…..
Tisztelt Tanácsadó !     Tavaly december végén a két ünnep között este felhívott az egyik tulajdonos azzal, hogy munkaidőben munkát keresek, holott ezt a közvetlen főnököm is tudta az egész akció a cég érdekében történt, melyet félelemből vagy egyéb más…..
A posztot a  hadvéd oldalán találtam és minden komment nélkül adom közre, link a cikk alján. Az itt látható kép csak illusztráció, petelacitól kaptam, minden jog fenntartva!       Amikor a hazai sajtót teljes egészében a köztársasági elnök…..
Máriáék panelházának felújítása alatt eltűntek az ablakrácsai. Bár egy ideig még követte őket az építkezés zárt területére, vissza nem rakták ezeket. A kivitelező egy év után válaszolt, hogy szerintük a lakóknak kellett volna leszedniük és félretenniük az…..
NH3CL 2013.05.31 14:32:52
Tisztelt Szerkesztőség!    Az én problémám nem egyszerű és nem rövid sajnos. Megpróbálom röviden összefoglalni.  A feleségem több éve egy multinál dolgozik és a karrierje szépen fejlődött megérdemelten, hiszen napi min.10-12 órákat dolgozik. A munkahely miatt…..
NH3CL 2013.05.16 14:40:01
Tisztelt MTB!    Idén az egyik budapesti "magyar üzletláncban" kezdtem el dolgozni. Nagyon örültem a lehetőségnek, szimpatikus volt a hely. Először abban állapodtunk meg, hogy 3 hét "próbaidő" után lesz szerződés és bejelentés. Másfél hét után mondták, hogy hozzam…..
NH3CL 2013.05.13 10:13:04
@metal: Gondolom CBA vagy Coop.
Munkahelyi terror!    Kérem segítsenek, ugyanis dolgoztam egy helyen, ahol kihasználtak és megaláztak.  Úgy kezdődőt, hogy a főnök úgy vett fel, ha amit ő előírt ruhákat veszem meg és természetesen azokat hordom. Folytatódott azzal, hogy nem jelentettbe, és persze…..
El kell keserítsem a mozirajongókat: nem, nem a filmről lesz szó, de a benne látható eszközt kicsit kivesézem :)Első ránézésre néhány emberben az a gondolat merül fel, hogy "Ebben mi a  kínzás? Ez neked kínzás? pff...stb". A laikusok számára tényleg nem nagy…..
Tisztelt Szerkesztőség!Röviden egy a mai világban már szinte mindennaposnak számító történetet írnék le az alábbiakban, legfőképp azért, hogy okuljunk belőle, s bemutassuk, mit eredményez a munkahelyi terror, a pénzsóvár álnok emberek, naív segítőkészség, és a nem kellő…..
Tisztelt Mt!    Az elmúlt napokban levő időjárási viszonyok miatt sokakat érinthet ez a dolog. Csütörtök délután az egy műszakban dolgozó kollegákat (irodistákat)két órával korábban hazaengedték,nehogy bármi bajuk legyen. Estére megyénkben már szinte mindenhol…..
NH3CL 2013.03.19 13:29:59
@monddazigazatmar: Mondjuk valami gyárba.
Tisztel cím.   Ausztriában dolgoztunk az építőiparban,Magyar céggel. A neve K . Kft.A szeptemberi béremet két részletben ugyan de megkaptam,Az október-novemberit azonban,ezidáig nem kaptam meg,akárhogy kérem könyörgök, anyagilag totál mínusz,semmit nemtudok már…..
Tisztelt mukahelyiterrorjog! Határozatlan idejű munkaszerződéssel, 2012.08.13-tól egy használt ruha üzletben dolgoztam. 2012.12.20. án a  tulajdonos  alkalmazottja közölte, hogy el kell küldenie, mert nem felelek meg a főnök elvárásainak, mivel 70-80 ezer ft os…..
NH3CL 2013.03.04 12:46:39
@Mcee84: Volt is... A blognak ennyire futja mostanában...
2010 nyara óta egy Call-Centerben dolgozom, mint operátor.A munkakörünk gyakorlatilag arról szól, hogy különböző termékeket kell(-ene) eladni telefonon keresztül régi - és új ügyfeleknek.Namár most ez ugye nem hangzik nehéáz feladatnak, de akkor én most elmondanám,hogy mikor ide…..
Azt meséltem már, hogy megkaptam a céges autót? Egy skoda octavia, fasza fehér, meg egy benzinkártya hozzá, havi kétezer kilométerig. Este hazavittem a Medencéshez. Forgattam a kulcsát az ujjamon, a másik kezemben meg a kártyát. Megkérdeztem tőle, hogy bébi meghívhatlak egy egész…..
Tisztelt Mt! 2012.Szeptemberrel egy kis boltban kaptam állást és elméletileg valós munka szerződést is aláírtam! Szeptember 26.- án a próba idő alatt a főnök asszony felmondott nekem csak azért mert az ő boltjában zöldséget is árultunk az én édesanyám pedig kiállt a piacra…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
NH3CL 2013.02.13 15:16:20
@manyuska: Csupán élvezetből, meg hogy rávilágítsak arra, hogy egy minimális gondolkodással megelőzhető a flamegenerálás. Ha balfaszok a postolók, vessenek magukra.
NH3CL 2013.02.13 15:48:33
@manyuska: Nem szomorú egyáltalán. De gondolom Te is Ratkó baba vagy, azért ez a nagy "fizetett provokátorozás"
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
NH3CL 2013.02.08 15:28:55
@andakszin: Én ezzel teljes mértékben tisztában vagyok és egyetértek. Gondolni kellett volna a jövőre is. Aztán persze mindenki tágra nyilt szemekkel állt a gyárkapu előtt, amikor a vas és acél országában nem volt se vas, se acél. Volt mindenkinek munkája: volt, egy fogta a söprűt, egy a lapátot, a harmadik meg kinyitotta a kukát, a negyedik meg hazavitte az eszközöket.
NH3CL 2013.02.08 15:49:44
@poor: Na az a kemény öcsém. Én se a rendszerváltáskor, se azóta egyszer sem szavaztam se az mszp-re se a fideszre. Sőt elárulom, hogy még a szadeszre sem.Ne keverd a szezont a fa*zommal.
NH3CL 2013.02.08 15:55:12
@poor: ja és még annyit, hogy ez csak a Te szellemi képességeidet igazolja, hogyha valaki nem ért veled egyet az már egyből kriptokommunista libsi judeobolsevista.
Munkahelyi (T)error 2013.02.05 06:00:00
Tisztelt Szerkesztő!    Szeretném a segitségét kérni abban, hogy honnan tudhatnám meg, hogy milyen jogaim vannak munkavállalóként, ha egy benzinkúton dolgozok? Azért lenne szükségem a válaszára, mivel olyan főnököm van, aki azt állítja, hogy nekünk nincs…..
NH3CL 2013.02.05 08:33:35