Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yerrko

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A wurlitzer is sír, hogy vége a Slágernek, a dalok egymásba kapaszkodva, fülhallgatóra szorított kézzel süvöltik a búcsú fájdalmas slágerét. Ilyenkor jó zenei szerkesztőnek lenni, falhoz csapkodni dühösen a műkönnyel teli ampullákat, amiket csak óvatosan adagol egyébként egy…..
yerrko 2009.11.19 01:59:44
@Levéltetű:

Tetű, szerintem te magad sem érted már, hogy mit is akarsz mondani, mert amit most mondasz annak semmi értelme.

Ha van pesten 1000 rádió, ha nincs, Szegeden akkor sem lesz több választási lehetőség attól, hogy ez a két rádió lecserélődött és tök mindegy, hogy milyen zenét fognak ezentúl játszani, mert akinek pont nem az tetszik, az ezek helyett se fog tudni máshová tekerni, tehát ettől semmi sem lesz jobb ezen a téren amit te magyarázol.

Ha az fáj neked, hogy pesten miért van ennyi rádió és Szegeden meg miért nincs, akkor azt mond, de ennek kurvára semmi köze a Danubius és a Sláger megszünéséhez (gyk:amiről itt most szó van), tőlük eddig is lehetett volna Szegeden is 20 rádió, mint ahogy Pesten is van.
yerrko 2009.11.19 02:01:40
@Gab 26:

Kétségtelen, ezzel én nem is vitatkozom. De szerencsére lett pályázat, csakhogy akik nyertek, nem azért nyertek mert jobb pályázatot adtak be, vagy mert legalább többet ígértek volna a frekvenciáért (hanem ponthogy kevesebbet).
yerrko 2009.11.19 02:48:51
@pafff:

Nyilván azért van ez, mert mi (akik szerettük a Slágert) mind tanyasi bunkók vagyunk, nem vagyunk még ideológiailag olyan képzettek, mint pl Karesz4.