Regisztráció Blogot indítok
Adatok
noriq

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Csak semmi cicó 2007.07.13 17:00:00
Csak semmi cicó, nálam van a slukker. De messze van Missisipi, látlak-e még Lujza. A szappanból faragott pisztoly, a gyertyának álcázott dinamit, és a kenyérbe rejtett, csöppet sem feltűnő kamera. És az összes többi durva poén a legklasszikusabb Woody Allen-remekben, a Fogd a pénzt…..
Folytatódik a Davis fater ügy, legalábbis a cím ezt sugallja, de hol van Miller hadnagy? Vagy csak nem figyeltem valamire? Mindegy, jó kis sorozat lett ebből a Harmadik műszakból, az első évad DVD-je ott vigyorog a polcon, majd ledarálom nyáron. Lassítva futó lábakkal nyitunk, Davis…..
Követelem, hogy a "beesik", "melléesik", "mögéesik" és az "esik" mit oly használatát, továbbá a "nagyon megérkezett mögé" és a "Kubica hirtelen nagyon széles lett" kifejezések éterbe üvöltését Forma-1-es közvetítések…..
Akinek van jobb dolga, a tévéműsorok miatt ne maradjon otthon. Péntek van, mit is várhatnánk? Azért lesznek persze érdekes darabok, például ilyennek ígérkezik a Vitatott személyek sorozatban a Rákosi Mátyásról szóló rész. Az Erdőss Pál rendezte dokfilmért 20:00-kor kell a…..
Már régóta tervezgettünk egy bejegyzést arról, hogy jó fej, jó fej ez az M. Kiss Csaba, és vannak nála amatőrebb, tenyérbemászóbb, ostobább televíziósok szép számmal, de hihetetlen, hogy mennyit bakizik műsorvezetőként. Persze itt főleg nyelvbotlásokra kell gondolni, ő…..
noriq 2007.07.04 12:11:35
dejavubazz, tök igazad van. nehogy már én, hallgató, ne mondhassam meg h mit tartok jónak! amitől nem fog el a hányinger.
egyedül a rádióban (kossuth) lehet TÖKÉLETES hírolvasókat, műsorvezetőket hallani. pállfy a legtehetségtelenebb
f@sz, aki képernyőn megfordult. d. tóthtal együtt. a jókat éjszakára rakják. és negogy már ne találjanak ebben az országban tisztán beszélő, tehetséges embereket! voltatok már Kazinczy-versenyen? :)
Kezdjük egy kis retróval, Kordagyuribácsi és H. Levente hosszú ideje tartó slágerkeresése végéhez közeledik, ma este kiderül, melyik az elmúlt 50 év legnépszerűbb slágere. A c:c szerkesztősége közfelkiáltással Pákó Add ide didit! című kiváló szerzeményére szavazna, ha…..
Megkésve, de törve nem. Direkt az adás napjára időzítve, hogy amúgy viszatekintőleg. A maival nem fogunk késni, ígérjük. Ez az egyik olyan rész, ami azzal kezdődik, hogy House még nem cinikus, mogorva pöcs, hanem csak egy ember alsógatyában, akinek nagyon reggel van, és nagyon…..
comment:com Hóvirágünnep 2007.06.16 15:30:00
Hóvirágünnep. Csak ennyit mondok tömören, kötelező film, akkor is, ha számtalanszor láttuk már (m2, 21:00). Az m2-n egyébként Menzel-sorozat van és azért. A másik közszolgálati csatorna Görög Zita kedvenc filmjével, a Billy Eliottal száll be a versenybe (m1, 20:10). A film a…..
comment:com Sport, sorozat, filmek 2007.06.06 16:30:00
Kezdjük a mai ajánlót sporttal, hiszen csak ma este játszik a magyar futballválogatott a norvég nemzeti 11 ellen, igaz, hogy esélyünk a győzelemre annyi, mint Bayer Zsoltnak az MSZP elnökválasztásán, de a remény hal meg utoljára. Kezdés 18:30 a sport2 műsorán. Szintén itt, csak…..
Mindenféle kommentár nélül kezdjük az epizód angol címével: Deterioration of the Flight or Fight Response. Onnan folytatjuk, ahol abbahagytuk, az előző, körömrágós rész végén, Burke a földön, körülötte vértócsa, Danny, a Szíves Ember szívének életet adó bigyulához…..
A kereskedelmi tévék ma magyar napot tartanak. Persze nem úgy, ahogy elképzelnénk. A TV2 a Már megint bérgyilkos a szomszédomat vetíti, ami felejthető hülyeség (kritika róla itt), viszont magyar kupecekről szól, vagy mi (TV2, 20:00). Megint az RTL nyert, hiszen sokkal többen fognak…..