Regisztráció Blogot indítok
Adatok
halogén

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
Minden sportújság kiemelt figyelmet szentelt annak, hogy a Ferrari F1-es csapata a havazás miatt elhalasztotta a 2012-es autójuk bemutatóját. A közönség csalódottan bólogatott, hogy formaautóval nem lehet havon közlekedni.Itt a cáfolat. A Zöld Pokol is kifehéredett, és egy…..
halogén 2012.02.19 16:17:16
@ivanpopp: Ott a pont...
S-blog Ferrari vs. Volkswagen 2011.06.16 09:47:31
Nem, ez most nem gyorsulási verseny, ahol mindenki meglepetésére a szerény külsejű turbós VW lenyomja az olasz sportautót. Ez egy egész más, egyáltalán nem kiegyenlített küzdelem, ahol a VW-t vezető csaj vétlen, a Ferraris meg hülye. Egy Buenos Aires-i térfigyelő kamera…..
Kettős Mérce Újratervezés 2011.01.06 16:58:00
Megpróbáltam elolvasni Bauer Tamás Schifferről írt cikkét, de nem sikerült. A második blokkig bírtam. Az a baj, hogy Bauer nem tud kilépni az oldalpolitikából. Szerinte, aki azt mondja, hogy az MSZP ugyanolyan szar párt, mint a Fidesz, az már azt mondja, hogy az MSZP ugyanolyan párt,…..
halogén 2011.01.07 08:18:19
@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe: Hát te sem vagy egy észlény hallod. "Kommunisták már nincsenek..sőt kommunizmus sem volt." Ez egy jókora ökörség. Egyetlen tetves komcsit sem vontak felelősségre ebben az országban és emiatt mindig is lesz ürügy a komcsizásra. Lehet hogy lejárt lemez, de ha 89-ben másképp álltak volna a dolgokhoz, akkor ma nem itt tartanánk. Teccettek volna forradalmat csinálni. Talán akkor most nem ülnének minden pártban azok a mocskok, akiknek már régen a sitten kellene rothadni.
halogén 2011.01.08 23:25:07
@Kotkodus: oda
halogén 2011.01.08 23:32:36
@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe: Azt már számtalan alkalommal leírták hogy legyen forradalom. Na és mi lesz utána? Én erre lennék kíváncsi. Ha már listát írsz, akkor legyél korrekt és az ÖSSZES jelenleg is aktívan politizáló tetűt írd le, ne csak a fityiszeseket. Úgy hiteles.
w Davaj csaszi 2010.11.25 00:09:00
Egyszer még választást is lehetett nyerni azzal a csekkel, amin a nyugdíjasoktól állítólag elvett 19 ezer forint szerepelt. Az akkori váltópárt lobogtatta, harsányan hirdetve, hogy ők majd megadják, amit a Fidesz nem - mert amúgy az a pénzt nem elvették, csak nem adták meg az…..
halogén 2010.11.25 22:13:53
@ezequiel.frusciante: Nem érted a lényeget, így elmagyarázom hogy világos legyen. Elfogadható magyarázat nélkül köteleznek arra hogy bízd rá a pénzed valamelyik magánpénztárra úgy, hogy fingod sincs arról hogy melyik nem bassza át az agyad vagy melyik nem bukja a pénzed. Ez nem tetszett a dologban. Az állami nyugdíjrendszer úgy fenntarthatatlan ahogy van. Ezek után inkább azokhoz csatlakoznék akik a saját kezükbe vennék sorsuk irányítását és maguknak gyűjtögetnék a nyugdíjravalót. Talán ha egyszer megállapodnánk egy rendszerben amihez mindenki tartaná magát és nem rúgná fel néhány évente, akkor nem lennék ennyire bizalmatlan az egész dolog iránt.
halogén 2010.11.25 22:13:54
@okostojgli: Úgy látszik nem egészen volt világos a közlendőm. Az cseszte a csőrömet hogy hasraütésszerűen kellett választanom a sok magánnyugdíjpénztár közül csakazért, mert kötelezően előírták azt. Honnan a bánatból tudod azt előre hogy a csillagokat is leígérő pénztárak közül melyik is lesz az ami elfogadhatóan kezeli majd a pénzed? Lutri a nyugdíjaddal. Ez nem tetszett benne. Ja és nem szoktam bliccelni a buszon, nem vagyok az az élősködő fajta.
halogén 2010.11.25 22:13:54
@Etniez: Úgy látszik nem egészen volt világos a közlendőm. Az cseszte a csőrömet, hogy hasraütésszerűen kellett választanom a sok magánnyugdíjpénztár közül csakazért, mert kötelezően előírták azt. Honnan a bánatból tudod azt előre hogy a csillagokat is leígérő pénztárak közül melyik is lesz az ami elfogadhatóan kezeli majd a pénzed? Lutri a nyugdíjaddal. Ez nem tetszett benne.
Már régen az újságárusoknál volt a bulvárlap, amikor Észak-Korea hajnali hét körül ágyúval kezdte el lőni a Jonpjong-sziget. Az egyes források szerint már négy halálos áldozatot követelő akcióból reméljük, nem lesz világháború, de a Borsra most már mindenképp más…..
halogén 2010.11.23 13:53:52
@athosga: Nehogy már komolyan vedd ezt az írást. Vitaindítónak nagyon jó, ennek is szánták szerintem. Még nem vettem Bors-ot eddig és nem is fogok azt hiszem. Meg a többi bulvárfost sem.
halogén 2010.11.23 14:01:17
@traveler: Az a baj, hogy nekik is van néhány pottyantanivalójuk. Ezeket még a földön el kéne intézni, aztán jöhet rájuk a pokol.
Tegnap Cser Palkó és Rogán, az ügyeletes polihisztor benyújtotta a parlament elé "A médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról" címet viselő törvényjavaslatot. A 174 oldalas, 228 pontot tartalmazó javaslat egyik legfontosabb eleme, hogy szabályozná a…..
Habár autót rajzolni úgy ötven évvel ezelőtt a legkívánatosabb művészeti foglalkozások közé tartozott, mostanra rettentő szűk keretek közé szorították a kreativitást. Autó és autó között - szerencsére - továbbra is óriásiak a különbségek, ám a tervezőnek nem szabad…..
halogén 2010.09.25 22:36:38
@Fikik: első vagy, most jó? :)
halogén 2010.09.26 09:16:46
@- Rendi -: Igen, meg pl. bukólámpa.
halogén 2010.09.26 09:22:57
@Goompah: Igen, valószínűleg van rá esély hogy komoly sérülést okozzon alkalomadtán egy ilyen márkajelvény, de ezt akkor is túlzásnak érzem. Tipikus amerikai túlzásnak. Nem tudom hogy történt-e a valóságban hasonló baleset mostanáig. A legértelmesebb megoldás valószínűleg tényleg az, ha "meggyengítik" valahogy az anyagot hogy alkalomadtán inkább elhajoljon/eltörjön vagy ilyesmi, hogy a kecske is jóllakjon és a káposzta is megmaradjon.
Fekete Pákószül: Lapide Oludayo(1976 Ibadan, Nigéria – 2010 Telki, Magyarország)-néprajztudós, kulturális antropológus, sakknagymester- Rendkívül gyors lefolyású, gyógyíthatatlan betegségben elhunyt a tudományos publikációiban szerzőként a tekintélyt parancsoló Fekete…..
halogén 2010.09.24 18:41:39
@Hepciás: Nem én vagyok az aki angyalian erőlködik, hanem Ön. Nyugodtan hívhat trollnak, ogrének, vagy bármi másnak, ez nem fog változtatni a lényegen: ez a blog nem más, mint beteges elmék agyszüleménye. Aki a halállal viccelődik, az megbotránkoztatja a jóérzésű emberek többségét. Ezen kéne elgondolkodni. Ennyi.
halogén 2010.09.24 19:47:57
@Hepciás: Tessék, válaszán én is könnyesre röhögtem magam. :) Azonban ez nem jelenti azt, hogy a Biogázgenerátor fantázianév egy olyan embert takar, aki szűk réteghumor képviselőjeként fingós poénokat süt el. Sajnálom, én a többséghez sorolom magam. Nem mondom hogy nincs szükség réteghumorra, de sajnos eme műfaj képviselőinek szembe kell nézniük azzal, hogy a másik oldal képviselője első felindulásból ilyesmire ragadtatja magát:"Gratulálok" a bloghoz. Ritkán látni ennyire szánalmas szart. Csak így tovább!!!" Eme szélsőséges megnyilvánulásért elnézést is kérek, azonban mindezek mellett leszögezném, hogy továbbra is ellenzem a halállal történő poénkodást. Talán több hozzátartozóm közelmúltban történő tragikus elvesztése tett érzékennyé az ilyen irányú megnyilvánulásokkal szemben, de ez már legyen az én problémám.
halogén 2010.09.24 20:07:06
@Hepciás: Kellemes hétvégét Önöknek is és ígérem, hogy ha valami értelmes ötletem támad, akkor jelentkezni fogok.
Muszáj még egyszer írnunk az Esti Frizbi és a Heti hetes összecsapásáról, mert eddig nekem úgy tűnt, mintha a Frizbi erőssége az lenne, hogy sokkal több embert ér el, viszont a Heti hetes a fiatalok és az értelmiségiek között erős. Mármint a nézettségi adatok alapján. Meg…..
  „Minnél inkább a víz alá akarnak nyomnyi minket A tömeget, akik önként egy nemes cél érdekében szövetkeztünk! Kitartunk a végsőkig a tűzijáták ez évi lemondása mellett!...” (Facebook-komment)   Kemény leszek és népszerűtlen: a tűzijáték…..
A 2000-es nagy tiszai árvíz után is volt tűzijáték. Egy nemzetnek a legnehezebb időkben, háborúban vagy ostrom alatt is meg kell tartania saját ünnepeit. A Fidesz-kormány megfontolja, hogy vagy szerényebb méretben, vagy egyáltalán nem tartja meg az augusztus 20-i budapesti…..
Varánusz Menj a picsába, Feri ! 2010.05.07 08:00:00
Mindig érdekel, ha egy politikus/népvezér/dilettáns (megfelelőt aláhúzod) egy választási vereség után memoárt ír az elmúlt időszakáról. Pláne érdekel, ha a saller olyan mértékű amit az MSZP elszenvedett most. Gyurcsány Ferenc az egyik legvitatottabb politikus évek óta.…..
halogén 2010.05.07 12:25:22
@.ılı.ılı.: Tulajdonképpen sajnállak valahol mélyen. Nagyon mélyen... Szar lehet ilyen mentalitással élni.
 Az elmúlt napokban több szocialista főember drámai hangú üzenetben szólította a demokrácia védelmére a választópolgárokat. - Egyedül nem képesek megakadályozni a Fidesz kétharmados győzelmét - esett kétségbe hétfői sajtótájékoztatóján Lendvai Ildikó, aki az LMP…..
halogén 2010.04.13 18:51:23
@Novák Előd: Minden mondatával mélységesen egyetértek pedig nem nézem a Hír TV-t.
Mielőtt teljesen átcsúszna bulvárba a hütte, gyorsan egy izé, lesiklós videóval próbálom még inkább kibillenteni egyensúlyából a blogot. Nem egy túlcizellált produkció, de remek szórakozást ígér. Küldöm mindenkinek, aki régről szereti. Aki nem, az is egész biztos rögtön…..
halogén 2010.01.21 10:27:05
halogén 2010.01.21 10:27:51
Négy nap telt még csak el, de máris itt van 2010 hangszere, az ingyenesen letölthető Deep Throat, vagyis Mély Torok. Ez egy nagyon egyszerű struktúrájú FM-szintetizátor (bár a gyártója szerint komplex, de ez nem igaz), két operátorral, két egyszerű FM-burkológörbével, egy…..
halogén 2010.01.05 12:15:41
@ergerberger: Ez csúcs! Jobban nem is lehetne megfogalmazni! Percekig röhögtem rajta! :) Köszi
A polgármester feleségével készült nagyinterjúban egy szó sem esett Kósa Lajosról. Kádárkori álszemérmesség?  Nagy dolog, ha egy civil szervezet vezetőjével egész oldalas interjú jelenik meg a város nevét viselő ingyenes önkormányzati hetikiadványban, mert errefelé a…..
halogén 2009.12.17 11:29:33
@pistii: Teljesen egyetértek Veled! Enyhén szólva is kínos, hogy már csak ilyen szintű "kritikákra" futja...
na megin oda akartak csapni a zorbánnak maszopsz háztájról, de igaiból csak egy ledér simogatás született, lepkefingon danolva. kurvára nem merték felvállani, hogy betalálkozzon Mao Ce-tunggal, Hitlerrel, Jörg Haiderrel, vagy éppen Slota bácsival. ha valaki elmagyarázza ennek az…..
halogén 2009.12.10 19:19:49
Ócska lejáratási kísérlet, igazából szót sem érdemel.
@"the dragon": Hozzászólásodból látszik, mennyire értelmes emberrel állunk szemben. Az ilyen bejegyzések szerzői kizárólag önmagukat diszkreditálják, nem pedig másokat. Azért fogalmazok ilyen finoman, mert nem vagyok hajlandó lesüllyedni a színvonaladra.
Kettős Mérce Elszopódott drazsé 2009.12.02 10:39:00
Magyarország örvendj! Az elmúlt évek egyik legundorítóbb legcinikusabb politikusa távozott, és önként. Persze még utoljára közölte, hogy a pártpolitika miatt mondott le, szegény csacsifiú. A kézi vezérelt rendőrség nagymestere, aki le tudta váltani a miskolci…..
f1 Káosz Kimi Raikkönen körül 2009.11.19 16:39:00
”Úgy néz ki, szabadság lesz, nem tudtam megegyezni a McLarennel, kihagyok egy évet. A Brawnnal nem tárgyaltam, most, hogy ott a Mercedes, szerintem két német pilótájuk lesz” – idézte a formula1.com Kimi Raikkönent csütörtök reggel, miután menedzsere, Steve Robertson…..
A TÁRKI legfrissebb kutatása szerint a magyarok 34,3 százaléka az RTL Klubot választaná, ha egy évet kellene eltöltenie egy lakatlan szigeten és csak egy tévécsatornát nézhetne. A második helyen a TV2 végzett, jóval elmaradva konkurensétől (11,7 százalék), és igen közel a…..
halogén 2009.11.19 20:53:43
@tolsztoj: Ennél jobban nem is lehetne megfogalmazni a lényeget azt hiszem...
”Még nem dőlt el teljesen, de heteken belül bejelenthetjük, talán meglepetést is okozunk” – mondta az alakuló Mercedes GP pilótakettőséről Norbert Haug igazgató.A sejtetés erősíti az as.com értesülését, miszerint a hétszeres bajnok az olaszoknál a továbbiakban…..