Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m.zsofi

42 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! A mai inspirációs bejegyzés főszereplője Anglia legújabb kedvence, a legújabb Doctor Who-lány: Jenna-Louise Coleman. Jenna igazi modren kori Audrey Hepburn, aki még akkor is csinos és bűbájos, ha épp a nagymamája ruháiba bújik. Szellemes, kedves, fiatal színésznő, aki…..
Halihó, Összeszedtem néhány kedvencemet a gardróbomból, amiket mostanság így tavasszal egyre többször elő- és felvehetek. Nagy többségük ráadásul új szerzemény :) xxxx  ..
Sziasztok! Mai, hirtelen felindulásból íródott cikkünk főszereplője a dekoltázs jobb-vagy bal profilja, azaz a "sideboob", amely a mellet oldalról éppen hogy csak megvillanni engedi (jó esetben). Ha okosan bánunk a módszerrel, jó barátunk lehet, de ha nem tudjuk hol a határ könnyen…..
Újabb vörös szőnyeges esemény! Vasárnap éjszaka került megrendezésre Los Angelesben a Screen Actors Guild (SAG) Awards. Innen szemezgettem egy kicsit, a fekete ruhát viselő hölgyekkel kezdve. Anne Hathaway Giambattista Valli estélyiben. Csodás a ruha, még szebb lenne, ha Anne…..
Sziasztok! Ma kedvenc stílusikon-színésznőm Michelle Dockery kedvenc cipellőit fogom megmutogatni, mert imádni valóak a cipellői, és a teljesen hétköznapi cipődivatot részesíti előnyben. Aki hatalmas sarkú, szegecses vagy strasszos cipőket vár, az sajnos csalódni…..
Sziasztok! Összegyűjtögettem a kedvenceim legkedvencebb fekete-fehér portréit, és összecsomagoltam őket, így ni:    ..
Sziasztok! Közeleg a tél, és hogy ne fázzunk meg, fontos hogy melegen tartsuk magunkat, és erre az egyik legjobb módszer, ha nem tesszük ki nyakunkat-torkunkat a hideg, szeles időnek. A sálakat, pedig pont erre találták ki, amik mostanság egyre nagyobbak és színesebbek, valamint…..
Sziasztok! A mai inspirációs poszt a vörös és a narancs, illetve ezek árnyalatai köré épül. Nézzük csak! ..
Sziasztok! Mai posztunk alanya a kék szín, ruhán, cipőn, bárhol...A kék nyugodtságot, frissességet és a nyári tenger tisztaságát idézi, hogy ne vesszünk el az ősz szürke hétköznapjaiban. Lássunk néhány inspiráló képet, hogyan is viselhetjük ezt az igazán királyi…..
A mai bejegyzés témája a csipke, minden mennyiségben. Ruhákon, cipőkön...De felesleges beszélni, lássuk inkább a képeket :)  ..
Sziasztok! A mai post főszereplői nem mások, mint a magával ragadó angol sorozat, a Downton Abbey szereplői. A színészek (ahogy maga a produkció is) országunkban kevéssé ismert, ám hazájukban, az Egyesült Királyságban igen nagy rajongótáborral rendelkeznek, sőt már Amerikát is…..
Sziasztok! A következő képeken az ősz színei, a barna és az arany dominálnak. Csupa olyat hoztam, ami engem is inspirál, remélem nektek is tetszeni fog! Merüljünk is bele a klasszikus ballonkabátok, Louis Vuitton-ok és csokiszínek kavalkádjába!   ..
Csak Gondolatok The Deep Blue Sea 2012.08.07 19:01:15
A fent említett címet viseli az a film, amit kb. egy hónapja néztem meg. Nem filmajánlót fogok írni róla, inkább összefoglalom, milyen gondolatokat ébresztett bennem. Előre is elnézést, de akit érdekel a film, és még nem látta, az ne is olvasson tovább, mert elég sok részletet…..
Csak Gondolatok Stílusikonok #3 2012.06.08 10:44:00
Sziasztok Szépségeim!A vizsgaidőszak félidejénél járva, úgy döntöttem kiveszem "szabira" a mai délelőttöt és írok még egy posztot, amire szintén már régóta készültem. Egy újabb stílusikon fog következni, aki a korábbiakkal ellentétben nagyon is ismert, viszont…..
Sziasztok Szépségek!Tudom, régóta csúszik már ez a kis bejegyzés, de végre van egy kis időm, hogy megosszam veletek, mi minden okozott nekem boldogságot az elmúlt pár héten, illetve megmutatok nektek valami más, egészen különlegeset is :)De kezdjük is a zsákmányokat. Nem fogom…..
Csak Gondolatok Az Arc 2012.05.28 23:35:00
Szépségeim!Tudom, el vagyok maradva a névnapi poszttal, nem is kicsit, de elég kevés az időm mostanság, de ami késik, nem múlik, ígérem. De azt nem szeretném elkapkodni, hanem rendes időt akarok rá szánni Most is csak egy picike, összedobott posztot kaptok, ami annál…..
Csak Gondolatok Bejelentenivaló 2012.05.08 21:22:00
Szépségeim!Megtörtént velem az, amiről zsenge bloggerina létemre csak álmodni mertem: Újságíró lettem! Persze messze nem vagyok egy Carrie Bradshaw, de én élvezem. Igyekszem minél igényesebb és érdekesebb cikkeket írni, de apróbb hátránnyal indulok, hiszen a szerkesztőség…..
Sziasztok!Nemrég ígértem nektek egy kivételes posztot, amit kicsit más formában kaptok meg, mint először gondoltam. A hónap elején volt szerencsém részt venni egy divatbemutatón itt Szegeden, ahol egy divattervezőnek készülő, fiatal, de annál ambiciózusabb ismerősöm is bemutatta…..
Mindent elkövettem, hogy az alábbi produkciók az élő adásba kerüljenek, mert tagadhatatlan minőséget, valós értéket képviselnek. Ha nem ismerném a magyar kultúra hallatlanul torz kiválasztódási logikáját, akkor azt írnám ide, hogy csak idő kérdése, mikor ütik át ezek…..
m.zsofi 2012.04.28 09:40:24
@démoni tyúklábminta:
Kedves kommentelő!
Egyet kell értenem az előttem szólóval. Krisztina minden volt, csak hamis nem. Bár tényleg sokat elvesz a tv-s hangosítás a valós minőségtől, de egyáltalán nem volt hamis. Volt szerencsém már jó párszor hallani őt élőben, fantasztikus, hatalmas mindent betöltő hangja van, és mögötte áll minden, ami szükséges: Képzettség, Tudás, Elhivatottság, Tehetség, Alázat, Magabiztosság. Életem egyik epikus pillanata volt, amikor a Fantomból Christine áriáját énekelte egy esten, és szép lassan eltolta a mikrofont, mert anélkül jobban szólt. Na ez a profizmus.
Sziasztok szépségeim!Nem régen egy igazán különleges élményben volt részem, amivel kapcsolatban interjút fogok készíteni Valakivel a héten, így a hétvégére már egy igen érdekes, párját ritkító bejegyzés várható! Hogy mi is lesz az? Előre nem árulok el semmit, legyen elég…..
Sziasztok!Ebben a posztban szeretném Nektek megmutatni, mi mindenhez jutottam hozzá a Glamour-napok alatt. Mivel anyagilag nem állt rendelkezésemre túl nagy összeg a költekezésre, ezért úgy döntöttem, hogy leginkább kiegészítők után nézelődöm, és mondanom sem kell, gyorsan, nem…..
Csak Gondolatok Divat TAG 2012.04.18 14:23:00
Sziasztok!Csipkelány-nál találkoztam ezzel a kis divat-kérdőívvel, és megtetszett, gondoltam, kitöltöm magam is, ezzel is kicsit többet tudtok meg rólam :)1. Szoknyás vagy nadrágos típus vagy inkább?-Vegyesnek mondanám, mert a hétköznapi praktikusság elvéből kiindulva leginkább…..