Regisztráció Blogot indítok
Adatok
newC

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Talán emlékeztek rá, egy több mint 40 ezer négyzetméter alapterületű (nagyjából egy Allee-nyi) bevásárlóközpontot terveztek a kisföldalatti Mexikói úti végállomásához, ám ebből úgy néz ki nem lesz semmi. A tervet a Központi Tervtanács meszelte el tegnap, mint a Napi…..
newC 2010.04.25 16:39:58
@Káposztakukac: Jelzem neked amit @Johnny Smith említ Kőbányán igaz. Itt már állnia kellene a Mázsa Pláza nevű (giga)csodának,lakásokkal együtt erről több cikk is született, ez tényleg csomópont Kőbányán ez fellendíthetné a környéket is. A gyárbezárások sokkal jobban érintették,munkahelyek lennének egyben,talán félnek hogy a Sugár és az Árkád forgalmából is nagy részt kivenne ezért akadályozzák meg.Ez több busznak vá.+62A vilinek is vá.,a 3-as vilid átmegy rajta ez baj?+vonat áll. közvetlenül,miért nem ezért rinyálsz? Oda épüljön ahol szükség is lehet rá,ne csak mutogatni lehessen igazi funkció nélkül.Zuglónak azon a részén egy mini csomópont van,igaz lepukkant, de átalakítása nem ekkora terveket igényelne.Gondolkozz reálisan.
-Mondta egy rendőr olvasónknak akinek autóját egy BKV busz törte össze. A buszvezető először észre sem vette, hogy kanyarodás közben (az ívet levágva) összezúzta a Passatot. Olvasónk rádudált, a vezető leszállt a buszról, majd azzal vádolta meg az autóst, hogy Ő ment bele.…..