Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyuszifül

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Színes Bulvár Lap szerint két millióan látták csütörtök este Antal Imre visszatérését, és az RTL Klub már újabb részeket rendelt meg a Szeszélyesből. A kétmillió az az AGB Nielsen statisztikai adatai szerint csak 1881 401, de az igaz, hogy a kiemelkedő nézettség miatt a…..
nyuszifül 2006.11.06 15:08:54
Tegnap este Fábry Sándor a HírTv-ben járt, és kinyilatkoztatott. Megmondta a frankót, hogy Ókovács Szilveszter, a nemzeti oldal legjobb Bundesliga-feje meg sem tudott szólalni áhítatában. Egyrészt jó hír, hogy Fábry, például Hajós Andrással ellentétben jól látja a saját…..
comment:com Tyra Banks megkattant 2006.11.04 15:18:00
A hölgy egy meglehetősen keresett és jó karban levő szupermodell, a Topmodell amerikai anyukájának a műsorvezetője, stb, persze van neki műsora is, amiben pl. bevallotta, hogy halálosan fél a delfinektől (mi sem értjük, lehet gyermekkorában a házukat egy megvadult delfinraj rombolta…..
Csintalan szerint leégett volna a HírTv nélkül a Szabadság téri székház szeptemberben. Majd mellékesen megjegyzi, hogy azért küldik el a rendőrök most a tévéseket a tömegoszlatás helyszínéről, mert olyan dolgot művelnének, amit nem akarnak megmutatni a világnak. Mindezt…..
A TV2 Híradója kapta telefonvégre Rudi Zoltánt, az MTV elnökét, miközben begőzölt futballhuligánok ostromolják a köztévét, utcakővel dobálják a rendőröket és az ablakokat, aztán roppantul csodálkoznak, hogy erre nem rózsaszirom, hanem könnygáz a válasz. "Próbáljuk…..
comment:com Házimozi 2006.09.17 16:34:00
Vegyük előre az esti filmeket, szokás szerint: az úgynevezett könnyed szórakozást az RTL-en keressük Tim Robbinsszal és Martin Lawrence-szel: Nekem 8, éppen nyolckor. Máris vicces, haha. A drámát meg a TV2-n, ugyenekkor, Samuel L. Jackson és a tökfej Ben Affleck háborúznak egyet az…..
Ülünk reggel, egyik kezünkben a pirítós, a másikban meg a maciméz, a tévében pedig éppen Jockey Ewing nyilatkozik a benzináremelésről. Nem, nem Larry Hagman, hanem Jockey, texasi kalapban, és még meg is jegyzi, hogy az egészről nem a konvergencia-program vagy a közel-keleti…..