Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anni13

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
         Van egy hiedelem, miszerint ha farsangkor nem eszel fánkot, elviheti a házad tetejét a szél. Ezért árulom el Nektek a legtutibb farsangi fánk receptjét, amit évek óta nagy sikerrel készítünk Anyával - a család legnagyobb…..
Milyen csodás is volt az elmúlt hét! Többek között megkaptam Nagypapa verseit, regényeit!Egy számomra nagyon kedves verset osztok ma meg Veletek. Hogy mi benne a különleges? Nekem íródott!3. osztályos tanuló voltam az általános iskolában, amikor is Anya kitalálta, hogy Őslány…..
Hihi... A cím asszem egy kis magyarázatra kényszerít. Egyik ismerősöm karácsonyra pizsamát kapott. Évek óta nem használ ilyesmit... :) A lényeg, hogy nemrégen arról beszélgettünk, mivel fogja megindokolni, hogy továbbra sem szeretne. Ha hiszitek, ha nem, az volt a legkézenfekvőbb…..
Várkonyi Károly. Ő volt az első példaképem. Igaz is. Csak semmi múltidő! Mert bár 2001 óta nem foglalkozik földi dolgokkal, azóta is az egyik példaképem. Kedves volt, egyenes ember, aki tudta értékelni a jó borokat. Tiszta jellem, sok-sok egyéb adománnyal. A legnagyobb…..
Anni13 2010.01.14 15:45:29
 ..olyan lesz az egész éved? Ha ez így igaz, akkor szeretnék kivenni 365 nap szabit, kikapcsolni minden telekommunikáiós berendezést, és eltűnni. Ha lehet eléggé világvégére, vagy egy kicsit messzebb. Szóval alig 1-2 óra alvás után tányértörésre riadtam fel: drága…..
Mint lyukas zsákból a lencse,Úgy hulljon Rátok a szerencse!Véget ért 2009 sokféle élménnyel, kezdjük az új évet színtiszta reménnyel! Ha optimistán gondolsz a jövőre, kívánhat bárki bármit Neked előre, meglátod nem fogod megbánni, az életben nem szabad a sült galambra…..
Már nagyon várom az estét, hogy végre rekedtre kiabálhassam magam... Van mit kiadni... No de lapozzunk!Idézetnap lenne, hát kaptok is egy verset, amire zeneszerző kerestetik... ;)Várom a napotCsak vagyok, és kérdezek:Nem tudom, miért létezek?Nézlek, de már nem értelek,Csak azt tudom,…..
 Azon már meg sem lepődök, hogy ma sem voltam magam ura a reggeli ébredésnél. Dehát a karácsonyi ajándék az nagyon fontos, szal jobb híjján ember az alsóbbrendű. Nembaj, aki korán kel, sokat tud dolgozni :) Lassan kezdenek a lakásban a dolgok visszatalálni eredendő helyükre.…..
A mai napra egyik orchideámról készült makro fotót szántam, hogy kritizáljátok bátran. Annál is inkább kíváncsi vagyok a véleményetekre, mert nem kissé vagyok elfogult ezzel a fotómmal kapcsolatban.Lensbaby-vel készült, és imádom ezt az obimat! :) No meg ez volt az első…..
Kedves látogatóim! A mai nap egy különlegesen finom, ámde nagyon egyszerűen elkészíthető étel receptjét kapjátok meg. Sokat gondolkoztam, milyen edényben kellene elkészítenem, végül a Tefal Wok-ja mellett döntöttem. Szerintem nagyon illett az edénykém felavatásához ez a…..