Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fosvitorla (törölt)

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Összefirkálták a HÉV-megállót Kaszásdűlőn. Nem is lenne ez nagy hír - állandóan firkálgatják az összes megállót -, de ez most speciel nagyon jól sikerült. Az óbudai "Itt Élünk" Egyesület kezdeményezése valósult meg augusztus elejére. Az ötlet tavaly jött,…..
Bigyóblog My kitchen iPad 2010.05.04 16:14:00
Egy szokatlan módja az iPad használatának, belehelyezték a konyhaszekrénybe. Főzés közben gyakran hallgatok zenét vagy nézek filmet (amerikai konyhám van). Erre jó megoldás lehet a konyhaszekrényemben egy iPad. A receptekhez egyenesen szuper lenne, egy ilyen kütyü a konyhámban. Most…..
Pilu A PennyWise Budapesten 2010.05.02 09:12:00
  Az, hogy a PennyWise a punkrock királya, tiszta sor. Az, hogy pénteken az utóbbi tíz év legodabaszósabb buliját tolták Budapesten, az megint fix. Az, hogy ennek a csapatnak az énekese magyar „kölök”, pedig kimondhatatlan érzéssel tölti el a punkkretének szívét.…..
Sokszor kérdezik sokfelé, hogy ki a kedvenc dobosom itthon. Borlai? Szendőfi? Hát lófaszt... GÁL GERGŐ!!! Nem sok embert láttam még így imádni a dobolást, és ez annyira lejön, hogy jobban leköt ha ő játszik 2/4-et két órán át, mint vmi ötezeredik detudok fejet vágó…..
...akkor mi eddig minden körülmények között az Operában voltunk! Különlegesen megbecsült tisztelettel és izgalommal vegyített szerelemmel köszöntjük újra kedves nézőinket a Kettőnégy megújult oldalán negyedik évadunk hajnalán. Szilveszter óta folyamatosan csak henyéltünk,…..
fosvitorla (törölt) 2010.04.01 23:13:57
Az amerikai rajzfilmes és játékgyártó cég szinte azonnal reagált Orbán Viktor bejelentésére, miszerint a következő kormányban ismét Martonyi János lesz a külügyminiszter.A kaliforniai vállalatnál továbbra is mélyen hallgatnak arról, hogy mi lett a sorsa annak a több százezer…..
A péntek után egy kiadós méregtelenítő kúrán estem át a tegnapi nap folyamán. Szombaton pár Hoegaardennel nyitottuk a napot majd Jason ( Bong-Ra ) egy olyan steak-el örvendeztetett meg, hogy amikor beleharaptam, felállt a ... :-D A vasárnap viszont nagyon szolidan telt. Végre a…..
fosvitorla (törölt) 2010.02.23 10:47:55
Szánom-bánom, de aki rendszeresen olvasta a blogot hamar észrevette, hogy volt egy nagyobb szünet. Ennek több oka is volt, amibe inkább nem mennék bele, annyi szent, hogy nem a Jézus Szive Klub-os elfoglaltságaim, illetve a helyesírás tanfolyam volt az oka. Mivel minden visszatérésnek…..
Necro még mindig meg tudja lepni az embert, még akkor is ha már látta a White Slavery és a Who's ya Daddy cenzúrázatlan klippjeit. Legújabb lemeze DIE! néven látja meg a napvilágot 2010 februárjában és a Human Traffic King ( White Slavery pt. II ) klipje segít mindenkit rávezetni…..
Fuck To The Music Lábgép! 2009.11.18 15:00:00
Biztos ti is ismertek egy rakat olyan embert, aki ezeken a rottyfos happy end-es filmeken nőtt fel és azt mondja, hogy " csak akarni kell, és akkor minden összejön ". bár még mindíg okádok ezektől, azt kell mondjam, az élet néha hoz furcsa példákat. itt van például rögtön…..
fosvitorla (törölt) 2009.11.18 20:05:48
fosvitorla (törölt) 2009.11.18 21:25:25
@ave: nincs benne. de Pándi úr biztosan tudja a megoldást rá.