Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rider

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő zabálnivalónk a gyros, házilag. Az, hogy normális gyrost csak nagyon kevés helyen lehet kapni, mondjuk úgy, elszomorító. Viszont szart aztán bőségesen találhat bárki. Kajakra nem értem, hogy ezek a "szakácsok" mégis kit akarnak átvágni? Fogják a húst,…..
Szemptember végétől hivatalosan is biciklizhető a Lánchíd, a kerékpárosok hamarosan már nem kényszerülnek a szűk járdára. A Városházát a Kerékpáros Klub kereste meg a régi problémával, amely a Margit híd lezárása miatt vált égetővé.   Nappal az autók, éjszaka a…..
Mit tesz Hagyó Miklós a Margit hídi biciklis közlekedésért? A főpolgármester-helyettest egy számonkérő levéllel vonta be a hídra tervezett déli bringaút eltűnésének történetébe a Magyar Kerékpáros Klub vezetője. László János pénteki levelében a bringások érdekében…..
Az alanti, jó hosszú történet, amiben egy magyar kislányt elüt egy autó Horvátországban, igen vicces lesz. No persze nem emiatt, még akkor sem, ha a kislány azóta jó úton halad a teljes gyógyulás felé. A sztoriban az a vicces, hogy Zolee teljesen jogos felháborodással idézi fel,…..
Miletics Csaba egy korszak ikonja volt. A legkeményebb hokis körül mindig történt valami, jelenléte garanciát jelentett a balhéra. Az "Üss, Mile, üss!" rigmus kitörölhetetlenné vált a magyar hokitörténelemből. 1981 és 1995 között játszott az FTC felnőttcsapatában,…..
Index anyánkon megírtam, hogy lassan befejeződnek az Elit alakulat kvázi folytatásának tartott The Pacific című minisorozat munkálatai, amiben az elődöt is jegyző Tom Hanks - Steven Spielberg páros a csendes-óceáni hadszíntér eseményeit dolgozza fel és lesz benne Okinava, meg Ivo…..
Rider 2009.06.26 20:17:51
Igen, tudom, hogy napokkal ezelőtt történt és a Reakció is írt már róla. Csakhogy amikor megláttam, lefagytam kis időre, meredtem magam elé, és csak azt dünnyögtem, hogy ez durvább, mintha Lakat T Károly élő adásban olajozná be Bajnai Gordon felsőtestét. A reggeli tévés…..
kár-park Kiflibe hajtott Passat CC 2009.04.25 00:13:00
Észak-budai autósoknak ismerős lehet a szitu. A helyszín az Árpád Fejedelem útja és a Komjádi Béla utca kereszteződése, rögtön a Komjádi uszoda előtt. A világoskék-metál Passat CC a Margit híd felől érkezett és balra próbált volna befordulni, a Komjádi utcába. A…..
Fedett sípályák már 80-as évek óta vannak vannak. A leghíresebb alighanem a Ski Dubai a sivatag közepén, de Ausztráliától Thaiföldig számos működik szerte a világon. Európában is akad néhány beltéri egység, például Hollandiában is, ahol aztán a havon és a lejtőn kívül…..
 Nem gondoltam volna, hogy ebből egyszer poszt lesz, de a Sportklub riporterein az utóbbi időben annyiszor húztam fel magam, hogy az már talán megér egy bejegyzést. Először is előrevetítem, hogy borzasztó hálás vagyok a csatornának azért, hogy műsorára vette az Olasz Kupát,…..
Olyan motort szeretnél, amilyen senki másnak nincs a világon? Tervezd meg és megnyerheted! Az új Kawasaki ER-6n önmagában is csábító, de egész más érzés a saját, egyedi motorodon húzni a gázt.A motorodat a www.kawasaki.hu oldalon tervezheted meg, itt a blogon pedig megmutatjuk,…..
A szerencsétlenül induló sítábor történetének második részét is megkaptuk, Ákos levelében megdöbbentő részleteket közöl: táborozókat felpofozó biztonsági őrök, mentőautóban aludni kényszerülő mentősök és sms-ben kapott finom fenyegetés a Homár poszt miatt. Mi még…..
Januárban Japánban találkoztak a Moto GP gyári csapatainak a képviselői, csütörtökön pedig a Dorna meghívására a bolognai Gran Hotel Baglioniban a privát és független csapatok ültek le egy asztalhoz. A téma mi más lehetett volna, mint a Moto GP jövője, a világ leghíresebb…..
Biztos ebben is sokan vitatkoznának, de nekem (a motorozás mellett) a síeléshez is leginkább a harisnyanadrág vált be mint aláöltöző. El is mondom, hogy miért: 1. A síbakancsban vastag a bélés, így nem kell vastag zokni. Ráadásul az én bakancsom méretre olyan, hogy egy vastagabb…..
A főnökasszony félt, hogy könyörögni fognak a bejutásra váró kuncsaftok, ezért, hogy kímélje a pénztárosokat az elképzelt rimánkodástól, inkább a fagyban váratott kisgyerekes anyákat. Akik amúgy fizetni akartak, hogy igénybe vegyék a fürdő szolgáltatásait. Jól hangzik,…..
B-oldal Pendrive albumok 2008.12.20 19:05:00
Sírtam a héten a Fukarban, a Hooligans pendrive láttán. Majdnem elestem a röhögéstől, mondom ha már diszkréten fikáztuk őket a múlt héten, kéne nekem egy ilyen karira, de sajnos elfogyott, és csak zanzibárosos és tokiónothankseses volt mán csak. Elmorzsoltam egy könnycseppet,…..
Ez most nem politika. Jópár évvel ezelőtt volt egy olyan adó, hogy Radio Bridge. Igényes zenéket játszottak többféle stílusból. Akkoriban messze ott lehett hallani a legtöbb rockzenét, hát sűrűn volt odaállítva a kocsiban a rádió. Aztán egyszercsak bejelentették, hogy profilt…..
Nem krimi, nem is szappanopera, és mégis a Másfélmillió lépés Magyarországon az egyik legismertebb és legkedveltebb magyar sorozat. 1996-ban Magyar Örökség-díjjal tüntették ki, de születése nem ment könnyen, és a forgatást is hosszú munka előzte meg. Az…..
Sárga Ház Fekete Páko comeback 2008.11.08 21:35:20
Hogy Fekete Pákó nem egy IQ-vitéz, azzal többé-kevésbé mindenki tisztában lehetett már jó ideje. Mondhatni, ha Kiszel Tündével közös gyermekük születne, az akkor is csak egy fikusz intelligenciájával rendelkezhetne, ha mindkét ágról a legszerencsésebb módon örökölné…..
Már régóta akarunk írni az amerikai Dancing With the Stars és a magyar változat hasonlóságairól, himnuszt akartunk énekelni, hogy íme itt egy tökéletes adaptáció, így kell nem elrontani egy jó formátumot. De aztán az RTL Klub többszöri kérdésünkre is azt mondta, hogy a…..