Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fanny22

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jól olvastátok lányok. Még le sem esett az első hó, de a világcégek már elárasztottak bennünket a tavaszi sminkkolekcióiknak képeivel.Az Yves Saint Laurent a sminktermékeinél is bevezeti a levélcímzéses dizájnt.A Lancome is elképesztő kollekcióval állt elő: csodás színek…..
OurFashion Az idei őrület 2009.01.19 17:00:00
Minden éveben van valami, amit először csak kevesen hordanak, a többiek pedig nem értik, hogyan is lehet az ominózus darabot viselni. Aztán eltelik egy kis idő, és az összes üzlet polcain ugyan az az alapötlet alapján variált darab jelenik meg. Ekkor aztán már az eleinte kételkedők…..
Már elmúlt Halloween, de a Colette-nél még mindig megvásárolható ez az aranyos Rodarte élőahalott baba- lábacskáin az ikonikus harisnyával, amiből Tavi (híresneves 13 éves divatblogger, a 'Style Rookie') is kapott ajándékba egyet.Aranyos, jó rá nézni, de az…..
Idén novemberben a Mulberry külön táskakollekciót ad ki Apple termékek részére. A táskák elsősorban a macbook-oknak készülnek, de találhatunk iphone és ipod tartókat is. Különböző fazonok, anyagok és minták közül választhatunk, de hivatalos árakat sajnos csak november első…..
Fanny22 2009.11.18 18:52:11
Nevezzetek maradinak, de nem ugráltam a legutolsó Louis Vuitton bemutató (2010, tavasz/nyár) után a gyönyörűségtől. A mikrofonfejek és a nyolcvanas évek kulcstartóit idéző óriási állatszőr bojtok egyátalán nem tetszettek - úgy látszik ezzel egyedül vagyok, ugyanis…..