Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anton.neutron

0 bejegyzést írt és 149 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az újságírók a legtöbb sajtóközleményt olvasás nérkül törlik a mailboxukból, és ez bizony végtelen szomorúsággal tölti el a világ sajtósait. Ezért is figyelemre méltó az RTL Klub igyekezete, hogy olyan címmel küldjék szét az uncsi közlendőjüket, hogy Magyarország…..
anton.neutron 2007.03.02 15:07:04
anton.neutron 2007.03.02 15:07:49
A céges bulikon készült videókat felesleges kitenni nyilvános videómegosztó honlapokra, mert az illetéktelen kukkolók csak röhögni fognak. Főleg, ha túl sok volt a hülye tánc...
Subba Random kínzó kérdés 2007.02.15 11:46:00
Ki az a ma már menő zenész / frontember / médiasztár, aki együttesének feljövő korszakában azon versenyzett a többi taggal, hogy hogyan tudnának minél több nőt "beporozni". (*értsd: minél több nőt megdugni, közbeiktatott tisztálkodás nélkül)..
Csak hogy mindenkinek világos legyen: ez a Pettenkoffer dolog legyen örökre elfelejtve!"Tisztelt Újságírók!A most következő néhány sor nem vicc.Pettenkoffer nevű kedves nézőnk hevesen tiltakozott az ellen,hogy családnevét Hobo egy spiclinek adta a Csattanuga Csucsu c.…..
anton.neutron 2007.02.08 00:58:09
Van annak valami bája, ahogy 12 éves kislányok magukból kivetkőzve ordítanak és káromkodnak. Ha jól értjük, itt valami olyasmiről volt szó, hogy néhány vicces srác Tokio Hotelnek öltözve kiment egy fanklub-találkozóra a Hősök terére, és alaposan…..
"Üdv! A Magyar Horgász 1987.11-2006.04-ig, a Sport Horgász 2002.01-2006.04-ig megjelent folyóiratait (35 kg) cserélném évfolyamonként 0,5 liter Sopronira."Forrás: Haldorádó..
anton.neutron 2007.02.05 14:37:18
anton.neutron 2007.02.05 14:37:54
Esküszünk, hogy a következő 24 órában ez lesz az utolsó Szomszádok-videó, de hát Julcsi szüzességének elvesztése volt akkora esemény, hogy mi is megemlékezzünk róla. És egyúttal ismét rácsodálkozzunk arra, hogy hány magyar színésznek volt meg a szakma kétcsúcsú…..
anton.neutron 2007.02.02 14:11:12
Az isten sem fogja a Subbáról lemosni, hogy a No, Thanx együttes menedzsmentje megvette kilóra, most mégis megint velük foglalkozunk. Magyarországon meglepő ravaszsággal a videóklipjük máris fent van a Youtube-on, és bár mi eddig azt hittük, hogy a Hooligans együttesnél kevésbé…..
Rég kapott itt teret a Szomszédok, és most is csak azért engedjük vissza Kulka Jánost, mert ez minden bizonnyal az így utólag méltatlanul sokra tartott sorozat legakciódúsabb hét perce. Bankrablás! Túszejtés! Fegyverek! Vér! Kommandósok!A heves szívdobogás után pedig…..
Küldetésünk, melynek keretében embereket találunk, akik idiótán táncolnak, soha nem ér véget. Mai első versenyzőnk idős kora ellenére is nagyon jól megfigyelte, hogyan is mozognak a fiatalok a Viva tévé Club Rotation című műsorában. Amit pedig sikerült ellesnie, azt nagyon…..
- Kemény meló egy öreg digó feleségének lenni, de azt azért nem lehet mondani, hogy nem éri meg. - Csodás bemutatkozó szöveg és csodás nick, az utóbbi fényében pedig külön vicces, hogy hogy hívják a meghívó küldőjét. - Kiszel Tünde háromszor is regisztrált, illetve…..
A Népszabadság cikke szerint akár egy szülő telefonját is le lehet hallgatni egy vitatott tartásdíjügyben. De most a titkosszolgálati eszközök alkalmazásának több szabályát is megsemmisítette az AB. A testület álláspontja szerint sérti a jogbiztonságot, hogy a bűnüldöző…..
A Zugügyvéd egy érdekes szavatossági problémával kapcsolatos jogi hírt talált az MTI-n:Focicsapat-embléma helyett hímvesszőt tetovált vendége hátára bosszúból és viccből Argentínában egy tetováló mester. A tizenéves legény a Boca Juniors futball klub jelvényét kérte -…..
Örömmel látjuk, hogy lassan az újdonságokba ritkán fejest ugró keresztény közösség is felfedezte magának az internetben rejlő lehetőségeket. Természetesen nem az idősödő plébánosok generálnak tömegesen MySpace-oldalakat, hanem a keresztény fiatalok, ez a tábortűz körül…..
Hatalmas tévedés azt képzelni, hogy idióta sajtóközleményeket csak lakossági lemezlovasok éhenkórász menedzserei képesek kiküldeni. Alant egy gyönyörű példa, hogy a "nagyvárosi értelmiségi rockzene" (igen, a dudor a zsebünben egy épp most kinyílt bicska)…..
Subba Random kínzó kérdés 2007.01.22 13:51:00
Na ki az a rendkívül ismert magyar színésznő, aki miután néhány hónappal ezelőtt szórakoztató körülmények közt szakított hímnenmű barátjával, egy másik nő karjaiban találta meg a vigaszt? A másik nőt egyébként Lindának hívják, fiatal, vékony, fekete teremtés,…..
Izgatottak matattunk levelesládánkban, amkikor láttuk, hogy a múltkor kipécézett spriccparti szervezőitől is jött levél. A fantáziára keveset bízó, érdekes képekkel is illusztrált beszámolót szigorúan csak 18 éven felülieknek ajánljuk, nem mintha azt hinnénk, hogy majd most a…..
anton.neutron 2007.01.19 18:21:03
Nézzük és lássuk, kik bukkantak elő a népszerű, ám túlterhelt adatbázis eheti mocsarából.- Endrényi Éva. Nem mond semmit? Pedig hosszú ideig Kovács László szeretője volt. Igazi úrinőnek tűnik a képek alapján. - Modell Ádinak szöges a szakálla. - A közepesnél is…..
Van, amin nem lenne szabad nevetni, de mégis muszáj. Szaladj, röfi!..
anton.neutron 2007.01.19 15:04:06
Subba Privi.hu felnőtteknek 2007.01.17 17:34:00
Eleget rugdostuk már a nemzet gyermekeit, és egy kicsit igazságtalanok voltunk. Hiszen a gyermekekből még bármi lehet, soha nem lehetünk biztosak abban, hogy valmelyik ma a privi.hu-n a cicijeit mutogató lánykából nem-e lesz felnőttkorában pénzügyminiszter vagy valami egyéb…..
Egy kolléga hívta fel figyelmünket arra, hogy az NBC minap indult új zenei tehetségkutatójában egy magyar csaj is feltünt, leszedtük legott a Grease - You Are The One We Want című reality első két epizódját, és megnéztük. Bár ne tettük volna. A 10 millió dolláros…..
Odáig teljesen rendben van, hogy a fiatalok olyan előadókkal tapétázzák ki a szobájuk falát, akiket az idősebbek képtelenek megérteni. Majd kinövik. A német Tokio Hotel mégis különleges eset, hiszen ők azért egy kicsit tényleg furcsán néznek ki. És hogy valaki vegye a…..
Csak egy csodás cím és egy hasonlóan nagyszerű beszélgetés. Nincs is ezen semmi néznivaló...
anton.neutron 2007.01.16 15:11:46
anton.neutron 2007.01.16 15:15:05
legjobb arc laci, akinek mailcíme nagyeszter@chello.hu, ő válaszol a rékasinak feltett saját kérdéseire is, grillcsirke sültburgonyával, dvd-ről film nézés
Subba Várjuk az újabb csodát 2007.01.16 11:45:00
A Subbának meglehetősen erős a Kiszel Tünde-ellenes meggyőződése. Az, hogy buta, agresszív és ízléstelen, minket különösebben nem zavarna, hiszen hát milyen lenne valaki, aki a tévében van. Inkább Tünde messiás-komlexusával vannak problémáink, de ez az intro igazából csak…..
Subba A hét videói 2007.01.15 13:12:00
Áldott olvasónk, Kicsiskip, akitől Batman Attila emléke is származott, újabb videókkal örvendeztetett meg minket a kilencvenes évek elejének alkonyzónájából. Elsőként egy újabb részlet a Három Kívánságból, amelyben a szponzor Fruit-tella Tibi bácsi közreműködésével jól…..