Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. slow

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bettembuk Péter, a cikk szerzője Amikor a mai napon a pszichotherapeuta képzés előadója felszólított (most végzem a Tündérhegyi pszichoterapeuta képzést), hogy menjek ki a katedrára, a többiek elé, és folytassam én az előadást, zavarban voltam. A dolog különleges…..
Szasztok! Itt a földművesek. Örömmel jelenthetjük, hogy elkészült az első dombágyás. Kemény volt a vége is és szaros (asszem tehén) de ELKÉSZÜLT. És ezt most némileg képileg.…..
50 tenger Waldorf 2009.11.25 22:52:55
Na tegnap megint voltam a helyi Waldorf suliban egy kis ismerkedésem. Mondjuk megint eluntam magam, mert nehezen viselem ha sokat beszélnek, de hálistennek volt egy kis játszadozás is így aztán nem aludtam be teljesen közben. Jó teát is adtak az igaz. Engem nagyon nem kell győzködni a…..
50 tenger az 50-es 2009.11.13 16:24:00
nos, drága barátaim- hogy maradjunk még az 50-es buli hangulatában kicsit - íme modern korunk meglepetése számotokra: Vizi blog. A fene se gondolta volna mondjuk néhány órával ezelőtt, hogy ez fog történni, de közkinccsé szeretném tenni a mulatság képeit, van már 3 sorozat, és…..