Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andrasfl

5 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Július 16-tól új vezetője van az MTVA kulturális-ismeretterjesztő csatornájának, az M5-nek, írja az MTI. Az új vezető Siklósi Beatrix, aki Dér Ágnest váltja ebben a pozícióban. Siklósi eddig az MTVA kiemelt programok, valamint kisebbségi- és határon túli műsorok főszerkesztője volt, de többször…..
andrasfl 2018.07.17 12:39:43
@nookedli:
A zsidóknak semmi se szent!
Betörnek a palesztin otthonba, a zokogó háziasszonyt férelökik, majd végrehajtanak egy antiszemitizmust.
A vasárnap délutánhoz illik az édesség, a lusta, álmosító, méhzümmögő nyárhoz pedig a gyümölcsök.Ha találunk még valahol epret, akkor készíthetjük abból is, ha nem, akkor puha húsú, omlós-ragacsos barackból csináljuk. Én ősziből is szeretem, és sárgabarackból is…..
idegensziv Korlátlanul korlátolt 2007.06.02 14:56:00
Nemrégiben a kuruc.info cimü szenny- és honlappal cseréltem eszmét. Alább teszem közzé az üzenetváltás teljes szővegét. A jobb áttekinthetőség érdekében a kurucék szővegeit italic és bold betükkel, mig az enyémeket,az illő szerénységgel, minden cicoma és…..
idegensziv Nagy a csend 2007.06.01 13:51:00
A június 2.-án közzétett szösszenetemre eddig nem sok érdemi reagáslást kaptam. A Magyarországon élő zsidóktól nem is vártam semmit, amint az a blogom mottójából is látható.A kuruc.info, mely magát korlátlanul magyarnak tartja (, némi ellentétben velem, aki őt korlátlanul…..
idegensziv Pocsolyaeszlár 2007.05.31 10:19:00
Ehhez sincs mit hozzáfűzni?          Mindazok számára, akik sem a fenti fénymásolatot, se a kuruc.info-t, se a Magyar Jelent nem kivánják elolvasni, de a téma azért érdekli őket, idemásolom enek a fertelemnek a szövegét (a…..
Sok kedves szólás-mondást ismer a magyar a kutyával kapcsolatban.                Például: a kutya ugat, a karaván halad…..
Szégyenkezve vallom be: az ördög bújt belém. Barátaimnak küldtem egy  fontos, héber nyelvü üzenetet. Hogy senki ne érezze magát kevésbé fontosnak másoknál, minden cimet a gmail Bcc (Blind Carbon Copy, magyarul talán titkos másolatnak mondják) listáján helyeztem el. A…..