Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chris_London

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Félrefordítások Időmértékes 2012.09.17 11:23:00
Régi hűséges olvasónktól, Mr. Pithertől (tőlem) következik három tavalyi tévés beküldés, daktilusba rendezve (ti. egy hosszú, két rövid). A Csengetett, Mylord? [2011.] március 13. este 18:35-kor Comedy Centralon kezdődő epizódjából láttam 2 percet (port.hu nem írja…..
A következő történet mindenkinek - kivéve persze a pórul járt Sz.-t - nagyon vicces. Hősünk parkolt a Belvárosban, a jegye lejárt, megbüntették, fizetett. 4125-öt akart, de, szó mi szó, csúnyán megbukott szépírásból. Az esernyőnyél egy kettes akarna lenni, de a folyóírásra…..
Chris_London 2010.01.20 07:18:13
@lúzer_: És a matematikus családod azokat a számjegyeket használja csekkek kitöltésre is? ;-)
Sok az új olvasó, ezért figyelmeztetek mindenkit: a következő vicc semmilyen szempontból nem lesz vicces. Nem is azért posztolom be, hanem mert ijesztő bizonytékul szolgál arra, hogy itt és most folyosan újratermelődik a pártállami idők papíralapú Szóviccblogjának, a humort…..
Építős blog Még több Oyster 2010.01.02 08:23:00
2010. január 2-tól elfogadják az Oystert az összes londoni vasútvonalon is. Így az eddig a TfL (Transport for London, a londoni BKV) egyébként sem kis számú járatán kívül újabb alternatíva nyílt az Oystert használó utasok előtt a brit fővárosban. Oyster kártya (Forrás:…..
Chris_London 2010.01.02 10:10:13
@Rocko-:
Az elmúlt néhány év alatt még nem próbáltam rájönni az absztrakt kép értelmezésére. Úgy voltam vele, hogy biztos dekoratív elem vagy logó. Én inkább a bemondott és leírt használati utasításokat követtem. És néztem a sok bambán néző emberkét akik 5-10 cmről megmutatják a a néhány centis leolvasónak mozgásban a kártyájukat a vastag tárcájukból vagy táskájukból. Biztos ők is jók absztrakt képelemzésből és kissé megfogyatkozott a szövegértelmezési képességük. Szerencsére mára a legtöbb ember tudja dekódolni az írott és audió információt és elég kevés bambán néző ember van, aki nem tud átmenni a kapukon. :D
Chris_London 2010.01.02 10:13:46
@Krajcs:
Isztambulban van egy hasonló. Ott egy kis laposelem kinézetű vmi be van ragasztva egy kulcstartónak kinéző műanyag izébe és azt kell belerakni egy arra kitalált lyukba a kapunál.
  A Times összeállított egy 40-es listát a világ legjobb jövőre nyíló szállodáiból. Meglepő módon három budapesti is szerepel rajta. Az egyik az ötcsillagos Baglioni Hotel, 66 elegáns szobájával és közvetlen kapcsolatával a Rácz Fürdőhöz. Itthon leggyakrabban a Tabán…..
Három évvel ezelőtt írtunk először a Basic Plus Kft-ről és az  agresszív irodaszerforgalmazó módszerükről. Mihály friss sztorija elszomorító, mert a társaság még mindig talpon van és továbbra is cégekre próbálja ráerőszakolni a nagyértékű, de valójában soha meg…..
Chris_London 2009.12.21 12:28:16
@Secnir:

Itt Angliában minden különösebb probléma nélkül meglehet tudni ilyeneket az autókról. A rendszám alapján. Ezt akkor tudtuk meg, amikor biztosítást kellett kötni a mienkre. Beírod a rendszámot, kiadja a gyártási évet simán. Sőt, most tudtam meg, hogy vannak olyan honlapok, ahol a rendszám alapján megmondják, hogy milyen gumiméretet kell venned, minden specifikációval és még ajánlanak is márkákat hozzá. (Téligumit kerestem, mert leesett a hó itt is.)

Lássuk:
Nissan Terrano II TD SLX 1993-1996 2663cc 3 ajtós, kéziváltós és dízel.
A gumikeresésből megtudhatjuk, hogy az autó eredeti színe nagy valószínűséggel zöld volt, és ilyen méretű gumik kellenek bele: 215/80R15 8PLY 102.

Legjobb esetben is 13-14 éves már az autó, iszonyat sok km van már benne és ha jó kis elektronikus ennyi pénzért nem venném meg.