Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Scutty

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Munkánk minősége, eredményessége jól mérhető a kormányzati munka sikerében, a kedvező makrogazdasági adatokban és a három választási győzelemben Szalay-Bobrovniczky Kristóf,2014.11.28..
A 70. évforduló kapcsán most megint egyre több hasonlóra számíthatunk; ezt Dénes küldte: http://mult-kor.hu/20140605_ejtoernyovel_erkezik_a_93_eves_veteran_normandiaba Szerepelt ez már nálunk korábban, de egy történelmi portálon az ilyen hiba több mint kínos, mert kiderül…..
Magyar Köztársaságország Kormánya Orbán Viktorminiszterelnökrészére Tisztelt Miniszterelnök Úr! Kérem, ne rabolja ki „élelmiszer jellegű bolti vegyes kiskereskedelem” tevékenységi körű vállalkozásomat! Mivel Ön főállású politikus 1989 óta – én ugyanekkor kezdtem…..
Bármikor, de nőnapon különösen felmerülhet a kérdés, hogy miért mindig a férfi énekesek kapnak nagyobb publicitást? Habár a Rolling Stone magazin listáját, ami a (szerintük) 100 legjobb énekest tartalmazza, Aretha Franklin vezeti, a női előadók közül csak Tina Turner szerepel…..
Gondolom a NAV-botrányról mindenki hallott már, sőt. Az Átlátszó november 27-én tette közzé Horváth András egykori adóellenőr levelét, amelyet egy éve küldött Lázár János és Cséfalvay Zoltán államtitkároknak arról, hogy az adóhivatal kivételezett bánásmódban…..
Barangolások a múltban. Képek az internet rejtett zugaiból. Merre járunk? Tippeket a kommentekbe kérünk, megfejtés majd ugyanott.....
..
Scutty 2013.12.10 12:49:51
@MolnarErik: Az lenne ám a nagy vicc, ha rühellném... érted, ugyi...? Mellesleg úgy baromság az egész, ahogy van: maradék hajam is égnek áll, ha "értékekről" hallok, mert üres, semmitmondó, bombasztikus, stb. kifejezéstől van szó.
hogyan beszélhet felelős magyar politikus az ifjúság lesújtó fizikai állapotának javításában kulcsfontosságú szerepet betöltő sportlétesítmények fejlesztéséről úgy, mint az ablakon kidobott pénzről?! Ch. Gáll András, 2013. október 4...
egyfajta rendeleti kormányzás lenne, a rendeleti kormányzás rossz íze nélkül Kövér László 2013. szeptember 9...
Scutty 2013.09.10 21:14:07
@Link elek: Jesszumpepi... elsőre úgy olvastam, hogy "Orbán szamara... vágya az alom..." Megfogadom, hogy ezentúl lassabban olvasok.
Igazi angol megoldás, hogy 2008 tavaszán a londoni Heathrow új termináljáról az első női kapitány vezette British Airways járatot Hon Kongba, az egykori koronagyarmatra küldték. Nem véletlen, hogy a képen díszegyenruhában látható Lynn Barton kapitány ülhetett a Boeing B-747…..
Itt tipródok ezen a felütésen, hogy merjem vagy ne merjem ilyen aszályos, schmittpaliktól sújtott időkben. A kezdőmondat úgy szólna, hogy: Bréking nyúz! Szőcs Géza úgy adott egy kétoldalas interjút, hogy egyszer sem említette a kulturális gps-t!, de emiatt a brékingnyúz miatt…..
Scutty 2012.04.01 12:04:38
@ketroot: Lehet, hogy ez valami atavizmus nálam, de ennek a valakinek a vezetéknevét első rátekintésre SZABAD-SAJTÓ-nak olvastam... vagy télleg április elseje van?
Piroslap Gondolja újra elnök úr! 2012.03.31 17:55:00
Tisztelt Schmitt Pál!Meghallgattam a tegnapi beszédjét. Világossá vált számomra, hogy Ön ezt a történetet különösebb következmények nélkül megúszhatja. Annak a gondolkodói és értékrendi körnek, melytől a megbízását kapta, még ez a dolog belefér. Tudnak önnel azonosulni…..
Scutty 2012.04.01 11:26:56
@csikarcsi: Az biz meglehet, hogy szellemidézésről van szó, azaz szeLemidézésről... Ám azért nem lenne helytelen kijavítani. Sokat vigyorgok (néha káromkodnék is) azon, hogy egyes blogok hozzászólói mennyire hadilábon állnak a magyar nyelvvel, sokszor még úgyabbul, mint a megszólított személy. Egyik kedvencem az "EGYET ÉRTEK VELED" kitétel, így, két szóba írva... meg az igekötős szerkezetek szinte népbetegségként terjedő különválasztása/írása, p.l. így, hogy "MEG NÉZEM", vagy " HOZZÁ JÁRULÁS". Pedig már egyik nagy gondolkodó elménk is rámutatott: "ÖSSZENŐ, AMI ÖSSZETARTOZIK!" Mi van, tán ritkán olvasunk klasszikusokat?
Az fn.hu megírta, ami nekünk már fel se tűnt, hogy Schmitt Pál mögül az idei újévköszöntő alatt hiányzott az uniós zászló. Meg is kérdezték az elnöki hivataltól, hogy mégis, miért. A következő választ kapták: "Köszönjük szíves érdeklődésüket, ebben a…..
Már megint a közszolgálati rádió és már megint egy buta melléfogás! Amikor Mariska néni azt mondja, hogy a kertjében a borsópalánták mellett megy a szorgalmi út, azzal nincs semmi baj, hiszen ő azt is pontosan tudja, hogy a szomszéd a coszpocból építette a házát, amin van anterna és ő már füzetett…..
Mivel az utóbbi időben domináltak a fajsúlyos, már-már komor témák - szolgálati nyugdíjtól a nukleáris balesetekig - úgy éreztem, hogy ideje elővezetnem egyik régi kedvencemet, ami az előttünk álló hosszú hétvége kezdeteként (remélem) könnyed szórakozást…..
Scutty 2011.03.12 14:21:19
@tiboru:
Akkor vedd meg - ha még nem vetted volna meg - a mester "KEZET RÁ, FÚK!" c. örökbecsűjét! 2009-ben jött ki, és igen jó!
Scutty 2011.03.12 21:33:46
@tiboru:
...yeah, és már csak azért is érdemes rárepülni, mert ezt a "Kezet Rá, Fiúk!" címűt én fordítottam. Ja, meg nem negyvenet, hanem kábé nyolcvanat írt, és egyik sem unalmas, naná!
Ha kell, tudok még elektronikusan küldeni és közkinccsé tenni jónéhány Ed McBain regényt: főleg olyanokat, amelyeket ezer évvel ezelőtt adtak ki, oszt azóta semmi. Jelentkezz, ha kell.
Üdv,
Fazekas46@gmail.com !!!
Scutty 2011.03.13 08:22:57
@johnibyg:

Ed McBain ügyében: Persze, küldöm, ami van, de írj e-mail címet!
Scutty!