Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eldorado

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Alkoholista leszek, fiacskám.” - mondta egykori osztályfőnököm. Pofán vágott ez a három szó. Leírom még egyszer, hogy ti is ízlelgessétek a magyar gyomorkeserűt: „Alkoholista leszek, fiacskám.” - értitek?! Hagyjátok?!Rühelltem az iskolát. Az általánost. A gimit. Minden…..
Remek kis videót találtam az imént a médialepedőnkben (tudják, ez az a videósáv alul, tele csupa jó kis filmecskével). Tessék, megosztom, aztán már csak két mondat lesz. Egy Cadillac-reklám. Igen, az Escalade megverte a C300-as Mercedest. Utóbbiban egy 228 lóerős, 300 newtonmétert…..
Eldorado 2011.10.04 13:18:19
Blogunkban már több alkalommal foglalkoztunk Dr. Dávid Tamás bécsi állatorvos termékével, a CoD teával. Előbb Vágó István fogalmazta meg kétségeit a tea állítólagos rákgyógyító hatásával kapcsolatban (A rákot gyógyító tea, avagy hogyan olvassunk termékismertetőt), majd a Gyógyszerészet c. lapból…..
Megelégelte a kormány, hogy egyre több, becslések szerint már közel harmincezer hazai autós próbál külföldi rendszámmal adót, bírságot elkerülni. Mai cikkünk blogposztja...
Belsőség Platós pornó porban 2011.04.17 10:23:00
Bevérzett már a szemünk a sok kistehertől így úgy döntöttünk, hogy egy életre leszámolunk velük. Kaptak terepet, vizet, kínlódtak dombon, döngött rajtuk gerenda. Vélemények az azonos című írásunkról...
Eldorado 2011.04.17 18:25:55
@F/: Teljesen igazad van!
Kettős Mérce Induljon a banzáj! 2011.04.15 13:43:00
Ma elindul a nagy tüntetés hosszú hétvége, nézzük a kínálatot. Este 6-kor egyszerre demonstrál az Alkotmány utcában (mert, ugye a Kossuth téren nem lehet) az Egymillióan a sajtószabadságért Facebook oldal és a MEGYEK meleg egyenjogúsági mozgalom tüntetése, persze az új…..
Appleblog Heti Apple-csaj: Olga! 2011.03.14 11:40:00
Kálmán Olga tökéletesen megtestesíti azt a nőt, akihez csak néhány férfi mer közeledni, de ők kitörő lelkesedéssel: vonzó a külseje, de nem a topmodelles, inkább a vállalatigazgatós értelemben, egyszerűen így fest az a vezető, akinek a parancsait teljesítve izgalomba jön az…..
Eldorado 2011.03.14 17:13:02
Csak sikerült végleg lenulláznia magát az elszámoltatási kormánybiztosnak. Az elmúlt 10 hónap alatt sem tudott sok eredményt felmutatni, a jelenleg is zajló ügyek nagy része ugyanis még a Bajnai-kormány ideje alatt indult el. Orbán Viktor a jövő tétjének nevezte az elmúlt…..
Vágó István Bárdos Andrásnak újabb interjúkat adott, ezért új, kibővített kiadással jelenik meg újra a Kinyitom a számat! című könyv. A Bors birtokába jutott (jutatott) néhány oldalból kiderült, hogy miután Vágót kiebrudalták a TV2-től úgy döntött, befejezi a…..
Eldorado 2011.03.03 13:30:16
@Patreides: Sajnos az elmúlt években elég sok olyan megnyilvánulása volt amivel igenis üzent az akkori ellenzéknek, ami persze nem baj. Egyébként meg semmi olyat nem alkotott a Magyar Televíziózás történelmében amire olyan büszke lehetne, ha csak nem a nyugati kvíz műsorok klónozása.
A közelmúltban egy külföldi lapnak nyilatkoztam. Orbánról akart kifaggatni az újságíró, mert mostanában a magyar miniszterelnök jól eladható sajtótéma a nyugati világban. Döntései feszültséget keltenek, szavai meghökkenést okoznak, elképzeléseire értetlenül tekint Európa…..
Asszem blog iPhone vs. HTC Desire 2010.11.01 10:30:00
Ez az én szubjektív összehasonlító táblázatom az általam használt és szerintem elég jól kiismert HTC Desire és iPhone 4 között. A listát folyamatosan bővíteni fogom. Legutolsó update: december 4. (játékok, lock-screen, visszagomb, swipe gesztusok)iPhone vs. HTC…..
Komolyan mondom, néha sírni tudnék kormányunk kommunikációjával kapcsolatban. Nem is sírni, inkább zokogva fejelgetném a falat.Nem, most nem a médiatörvényről szeretnék említést tenni, sőt még csak nem is a kormány közvetlen kommunikációjáról. Hanem a jelenlegi kormányhoz…..
  Ez a Médiatörvény szar. A szövegből kiindulva nem előrelátható, hogy milyen sajtóvétség az, ami szankciót von maga után. Ezek után mellékes, hogy mekkora a bírság, hogy a testület a rendszerváltás óta először nem többpárti delegáltakból áll, mellékes, hogy a…..
A Vincent blog szépen összeszedte a tegnapi európai lapszemléből a Magyarországgal foglalkozó címlapokat, a lista jó hosszú, és nehéz ráhúzni, hogy a "azociálliberálisok megint támadják Orbánt", mivel még a konzerzervatív lapok (pl. Times) is ugyanazt mondják: ez a…..
A kormány rendre beleüvölti a nagyvilágba, hogy mi igenis magasról teszünk a nyugat-európaiak szempontjaira. Félő, hogy így előbb-utóbb egyszerűen le fogunk kerülni a mentális térképükről. Eredeti terveink szerint a mai napon, a karácsony előtti utolsó megjelenésünkkor a…..
Belsőség Mint a mesében... 2010.12.21 17:12:00
Nem titok, hogy az ismeretterjesztő csatornák mellett csak akkor kapcsolok Eurosportra, ha bunyó vagy rali van soron. Így halmozottan is volt már szerencsém a Teutul-famíliát lassan felváltó keménymelósokvagyunkvazze favágó-családhoz, a Pelletier-fivérekhez. A sztori minden egyes…..
Eldorado 2010.12.22 21:47:01
@geloga1: Gratula! Hogyan sikerült ezt a konzekvenciát leszűrni.
Nem is olyan régen a Burzsuj blog tette közzé a hírt, mely szerint egy Hassan al Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah nevű úriember eladna egy pár igazán érdekes autót. Barátunk, Hassan, akit mindenki csak brunei szultánként ismer, az utóbbi időben némiképp gondterhelt, hiszen nem mennek…..
A Ferrari a világ legjobb sportautója – bizonyos kategorizálás szerint. Ez többet tud, mint egy Ferrari: nem féltjük annyira. Vélemények az azonos című írásunkról...
Akinek régóta van dellája, lenézi a harsány minőség­villogtatást, például nem veszi meg a giga Gucci-feliratú táskát, helyette jelöletlen szuperminőséget vásárol tízszeres áron. A trend az autókra is igaz. Vélemények az azonos című írásunkról...
Eldorado 2010.09.22 11:12:11
@Krisi: "amúgymeg Rolexet tipikusan az olyan emberek vesznek, akiknek havány fogalmuk sincs az órákról valamint az ízlésük is megkérdőjelezhető. őket egy ilyen órában nem a szerkezet érdekli vagy a kidolgozottság esetleg az egyéni stílus, hanem egyszerűen csak annyi, hogy legyen drága és mutassa az időt. meg persze látták az amerikai filmekben hogy a fasza arcok is ilyet hordanak."

Ez azért nem teljesen igaz. A Rolex tipikusan a drága órák között a jó ár/értéket képviselő fél manufakturális komoly tradíciókkal rendelkező óra. Jóval drágább és kisebb presztízsű óra gyártók (tokozók) is vannak a piacon. Ami ennél fontosabb, hogy szakmai körökben is nagyon elismert. Egyéni ízlések pedig nem képeznek vitaalapot.

Valahol olvastam egy statisztikát, hogy Svájcban komoly üzleti tárgyalásokon a felek milyen márkájú órákat viselnek - tíz emberből hatan Patekot, hárman Rolexet és egy ember Jaegert hord.

Amerikai filmekben pedig azért látsz annyi Rolexet mert a középréteg könnyen megtudja fizetni. Lássuk be, hogy egy 5000 Eurós acéltokos Rolex GMT Master II-t egy átlag nyugat európai is meg tud vásárolni, persze ha szereti az órákat.

Sok ember megtehetné de mégsem vesz drága órát, autót mert megfelel neki az olcsóbb, egyszerűbb is.

Autóknál ugyanúgy igaz, hogy az emberek többsége márkajelzést vesz.
Kritikus pont volt, hogy amikor jön a kőműves felmérni, mindkét autó legyen a garázsban, mert ha meglátja a Porschét meg a Volvót, a magyar iparos már csak úgy megnyomja az ácsirónt, hogy kitörik a hegye. Vélemények az azonos című írásunkról...
Eldorado 2010.09.08 11:24:34
@Shadowbull: Mondjuk nem ez a jellemző.
A "munkám" során sok olyan "üzlet" emberrel van jó kapcsolatom akik húsz-negyven milliós értékű autókkal járnak. Véleményem szerint jobb ha nem tudod miből van a vagyonuk.
Putri Tours Gittegylet 2010.09.06 20:53:33
Ja, pont egy ilyen kormányra vágytam mindig. Ahol öt ember, egy hétvégén rakja össze a kormányprogramot cuzammen mit dém gazdasági program. Nyolc év után, elvileg kialakult - és elkötelezett! - szakember gárdával, kormányzati tapasztalattal, lojális brüsszeli tisztviselőkkel (ja…..
Belsőség Akihito kis mozdonya 2010.09.01 08:16:41
Az utóbbi évtized legértelmesebb fészliftjét kapta meg a Mazda 6. Durván versenyképes lesz így vagy beleolvad a tömegbe? Idebent megtudja. Vélemények az azonos című írásunkról...
Eldorado 2010.09.01 10:19:51
@Ciri: BMW 520d Turing alapára 12 500 000 forint és ehhez tegyel hozzá egy-két extrát.
Eldorado 2010.09.01 12:40:41
@BMW ///: Amikor vezetési élményről beszélünk többek között ezek jutnak eszembe: Ferrari, Porsche, Corvette, Mustang, BMW M, Mercedes AMG stb. Családos emberként hármas BMW-t nem vennék és nem is ajánlom senkinek (méreténél és helykinálatánál fogva). Mint írtam 3 éve cégautóként BMW X3 használok. Úgy gondolom reálisan megtudom itélni a két autó közötti különbséget. A BMW motorja és futóműve valóban első osztályú illetve az extrák listája is végtelen. Persze ezt prémium szinten meg is kell fizetni. Természetesen senki nem mondta azt, hogy a Mazda a BMW - vel egy kategóriában játszik, de a saját árkategóriájában nem számít rossz autónak.
Persze mindez a személyes véleményem és tapasztalatom!