Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brokhauser

34 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tényleg csak egy szó, de aki tudja, mi az a Dexter, az biztos értékeli. Mint János írja: "Csak egy kis apró utalás a Dexter új részében Budapestre. Szerintem nem spoileres, de talán zavaró lehet annak, aki még nem látta, mivel csak éjjel jött ki usában az új rész. Én vágtam ki…..
brokhauser 2012.10.04 12:46:12
Úgy járt körbe a kulcsa a szerkesztőségben, mint egy jóféle rakéta egy züllött kerti partin. Felszabadultan, lelkendezve szállt ki belőle mindenki, nehezen engedve el a kormányt: ez aztán az igazi hot hatch, élményautó a javából, nem lehet vele nem betyárkodni, milyen jó, hogy…..
rebuild Top WTF of the year 2012.08.21 15:39:32
I mean seriously, what is wrong with some people? A swiss guy with a name like this, with a chick like this, creating this twisted sick piece of crap and especially made in red and gold? WTF? ... better said, he didn't stop with the SLK, he did some RV and motorbike etc. I just couldn't…..
rebuild Dipped 2012.07.29 10:12:27
It is hard to spray large surfaces and it is especially hard with a spraypaint. However it is even harder with a material you have never used and that is not behaving like ordinary paint, because its liquid rubber. I have watched a lot of youtube videos and I knew that it will be much harder than…..
230 eurót nem vagyok hajlandó fizetni érte. 40,000 forintot használtért meg pláne nem. Így amióta kész az autó 4 nagy és látványos restanciám van / volt: 1. műszerfal hiánya - ez a fent említettek miatt 2. sárvédőívek - mert nem akartam szétfúrni a kasznit 3. kalaptartó -…..
rebuild Menetpróba 2012.07.25 07:40:00
Tegnap megnéztem a potenciális donort. 2000-es Volvo V70XC. Összkerekes full extrás. Látszik rajta a kor illetve, hogy gazdája nem volt azért annyira gondos. Az én 97-es Scorpio-m beltér tekintetében jobb állapotban van. De a lényeget tekintve, vagyis motor az úgy néz ki jó. Ma…..
rebuild Kell egy donor 2012.07.24 15:29:00
Lehetett pár éve amikor megcsörrent a telefonom és apám közölte hogy sok füst és gőz után leállt a Volvoja az M5-ön és elkéne a segítség. Seat Inca-ra fel, beledobáltuk a szerszámost, emelőt, két vontatókötelet, háromszöget és persze láthatósági mellényt amit egyből…..
rebuild Valahonnan jön a víz 2012.06.05 11:57:00
 Már korábban észleltem a jelenséget, mégpedig, hogy spriccelés nyomok vannak a Mini motorterében, az ékszíjjal egy vonalban. Bőszen keresetem is a hiba forrását, de nem találtam. Most hogy kissé romlott a helyzet, így tüzetesebben kezdtem átvizsgálni és megtaláltam az okot, az…..
rebuild A Panda elharapta 2012.05.03 08:14:00
 A minap hoztak egy Pandát, hogy bal hátul nem fog a kézifék. Első gondolatom az utánállítás volt... de mondom majd ha szétszedtem, megnéztem akkor nyilatkozok.Kiűrítettem a garázst, ahol az épp frissen a gödöllői NKH által forgalomból kitiltott Scorpio-m volt felbakolva,…..
 A múltkori munkagépes poszt kapcsán találtam erre a minden képzeletet felülmúlóan zseniális készletre. Istenem, hány apuka meredhet most üveges szemmel maga elé: ó, ha nekem ilyenem lehetett volna, mikor az az ördögfióka se jó szóra, se fenyegetés hatására nem volt…..
brokhauser 2012.04.17 10:23:34
Van német forgalmazójuk is:
www.jennifee.eu/epages/61793387.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/61793387/Products/CEA001G

tapasztalat alapján 5-10 euro a szállítás, persze tőlük is függ kivel szállítatnak.
rebuild A kész az túlzás... 2 2012.04.06 08:08:00
Tehát ott tartottam, hogy a fent lévő fékek szarok és életveszélyesek, így kell találnom másikat. Persze először felhívtam Balázst, hogy cseréljük vissza az én redeti fékeimre (mert ugye az volt a bartel része). Mondanom sem kell, hogy ez nem történt meg, de felajánlott egy…..
Ez a három "faj" gyűlöli egymást valamiért, pedig mindhárom emberből van (bár erről nem vagyok én magam sem teljesen meggyőződve) csak másképp áll a földön. Source: devianart.net Alapvetően szerintem Magyarországon (most már tényleg ez a neve :-D) egyébként is mindenki…..
De a beteg szerencsére túlélte. A jelenlegi áthidaló megoldás, hogy lehúztam a klíma csatlakozóját. Ez persze időleges megoldás, legalábbis ami a kllíma kompresszort itéli, mert a ventillátor még mindig megy. Kaptam egy tippet egy nagy elektromos gurguról, mondván ő dolgozik…..
Egy hete vettem észre, amikor fél óránál hosszabb útra mentem, hogy a fűtés egyszer csak abbamaradt. Jön a meleg a befúvókból, de nem fúj. Ha feltekerem a ventillátort, akkor is csak a hang nő érezhetően a szállított levegő mennyisége nem. Mondanom sem kell, hogy felettébb…..
 Pénteken egy fullos mosatás után tettem le az autót éjszakára. Szombat reggel pedig irány az Ikea, SE. Ugyanis az ajtó már nem nyílt gombnyomásra, kulcssal is csak a vezető oldali... hmm ... valami gyanús, hát persze hogy lemerült a 2 1/2 éves Banner. De úgy ám, hogy maradt…..
rebuild A kész az túlzás... 2012.02.13 08:34:00
 Most visszatekintve soknak tűnik a 2 év és 3 hónap, amikor kijelentettem, hogy a Capri kész. Kilóméterben legfeljebb 2000-et futott a kocsi pont a motor és a fékek miatt... Sajnos, nem figyeltem a baljós árnyakat a jeleket, sőt korábbi tapasztalataimra sem hallgattam, hogy nem szabad…..
rebuild Koppintás 2010.06.09 19:05:00
 Igaz, most már inkább a kínaiakat ismerjük a koppintásról. De a japánok kezdték, mi sem mutatja ezt jobban mint a Mitsuoka. A felhozatalban van Jaguar MkII, Messerschmidt, Super Seven, Leyland és sorra a többiek.  http://www.netcarshow.com/mitsuoka/    ..
Ma volt pont egy rövid beszélgetésem egy barátommal az etanollal kapcsolatosan és felcsillant a szemem, hogy van kevésbé költséges átalakítást igénylő "alternatív" üzemanyag...... korai volt az örömöm, van de kisebb befektetés, kisebb haszon.Szerintem a legdurvább…..
rebuild Gázosítás 2010.04.04 09:56:00
Mivel egyébként is eladhatatlan egy nagy köbcentis 13 éves családi kombi. De én már korábban felújítottam és most nincs kedvem realizálni azt a néhány százezer forintnyi veszteséget, gondoltam addig hajtom a kocsit amíg szét nem esik. Ez szép, csak állambácsi engem nagyon…..
Most már szabályszerűen rossz következett... három dolog volt az elmúlt egy hétben amit kerestem és vettem: kellett egy fürdőszobalámpa, öntött vas serpenyő és rádió kiszedőkulcs. A fürdőszobalámpával a rendelésem leadása után két órával hívtak is, hogy feladták és…..
rebuild Régi idők 2009.12.01 22:04:00
Szeretem a régi idők rally versenyeit és természetesen a kocsikat. De itt a lényeg, zene nélkül:http://axisofoversteer.blogspot.com/2009/10/pure-sound.html..
rebuild Kívánságlista 2009.12.01 21:12:00
Nem csak a http://stipistop.com/ rendszeres olvasója vagyok, de a Veterán autó újságot is járatom. Természetesen előfordul, hogy netezek... :-)))). Elkezdtem magamnak összeállítani egy múzeum listát, amit meg kell nézni. Ezt eddig csak gondolatban tettem, de most úgy döntöttem…..
rebuild biztosítás 2009.12.01 20:55:00
Szezonja van a felelősségbiztosításnak. Most, hogy megváltoztatták a törvényt, a biztosító felmondta a flottás veterán-biztosításomat. Ez azért történt, mert egy adott klubbon keresztül voltam flottában biztosítva, de a törvényi változás miatt ez már nem így lesz, hanem…..
rebuild Lego... 2009.11.30 16:26:00
Rendszeres olvasója vagyok a http://stipistop.com/ -nak. Ott találtam a linket egy lengyel srác oldalára. A gyerek nem gyengén nyomja a legózást. Talán már túl komolyan is veszi. És nem csak az, hogy szép, aprólékosan kidolgozott gépeket épít, hanem hihetetlen technikai…..
rebuild Lowrider... Lowloader 2009.11.30 15:58:00
A versenyautók szállításának egyik nehézsége, a kocsik hasmagasságából adódik. Ezt szerény kis hazánkban, mondjuk ballonosabb gumik felszerelésével, vagy különböző fadarabokkal, egyebekkel oldják meg. Tőlünk keletre, de természetesen nem Ukrajna vagy Románia van a fejemben,…..