Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mucurka

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gwyneth (akinek a frissen felvarrt arcáról zengett tegnap a világsajtó) rendkívül merész ruhában jelent meg a vörös szőnyegen: az Emilio Pucci darab szemből nézve semmi extrát sem mutatott, aztán amikor megfordult a színésznő, feltárult az érdekes, fűzős…..
Tegnap a Facebook rajongói oldalunkra (katt IDE, hogy csatlakozz) feltettem James Franco képeit, amint kék szemfestéssel és égővörös rúzzsal drag queenként pózol Terry Richardson kamerája előtt, most pedig az alfahím Lenny Kravitz mászkál magassarkú csizmában. Kíváncsi lennék:…..
mucurka 2010.10.08 11:14:42
OurFashion Manolo és Liberty 2010.09.10 11:35:00
Mindenki kedvenc tervezője cipőket álmodott meg az én kedvenc áruházamnak. Manolo Blahnik először kollaborál a londoni Libertyvel, a megállapodás csak annyi volt, hogy a ház mintáit, textileit használva tervezzen 7 új cipőt a nők lábára.Lehet hogy sokak szemében…..
mucurka 2010.09.13 10:18:24
Trend szinten támad az örökös ellenség, a zokni és a szandál kombinációja. A nagy divatházak kollekcióiban és az utca divatjában is felütötte a fejét, bár Magyarországra azt hiszem, csak nagyon lassan tud bekúszni. Sőt, nekünk talán csak a divat bulik erejéig jut majd ki…..
mucurka 2010.07.14 10:19:39
OurFashion Leopárductúltengés 2010.07.12 12:52:00
Vespán száguldozni menő. A leopárducminta menő. Anna Dello Russo (a Vogue Nippon divatszerkesztője, bár már pletykálják, hogy a W elcsábítja onnan) stíluskirálynő. A D&G három példányban (egy Domeniconak, egy Stefanonak és egy Annának) készült…..
Nagyon rossz napom volt tegnap. Tényleg. Így muszáj volt ma valahogy feldobnom a reggelt, hogy ne öntsenek el a depihullámok: hajnali 4:30 óta ébren vagyok, így találtam rá a brit Cosmo egyik anyagára amelyik meztelen pasikkal van tele. De persze nem amiatt fogott meg a…..
mucurka 2010.05.31 10:48:59
Sarah Jessica Parker már az előző Szex és New York mozifilm premierjén is megmutatta Philip Treacy kalaptervező iránti rajongását (Philipről cikk és a kalapról kép itt) és lojalitásból, vagy éppen kabalából a napokban ismét egy elképesztő fejfedőt vett fel a színésznő. Nem…..
Korán reggel felébredek, már csukott szemmel nyúlok a laptopért, megnyitom a szokásos oldalakat, és még homályos tekintettel szemlézem, milyen anyagok kerültek fel a külföldi divatblogokra éjjel.Ma reggel hamar kinyílt a szemem, amikor megpillantottam a terhes, meztelen Claudia…..
A fashion bloggereknek 3 fő átka van:1. Mindenki azt hiszi, hogy csak divatról lehet veled beszélni.2. Mindenki azt hiszi, hogy kötelessége veled a divatról beszélni 0-24.3. Mindenki azt hiszi, hogy betéve tudod az összes európai bolt árlistáját és részletes kínálatát.A…..
Az énekesnő nem csak Nicolas Sarkozyt előzte meg a Time Magazin 200-as listáján, hanem olyan divattitánokat is, mint Marc Jacobs és Anna Wintour. A magazin az olvasóit kérte meg, hogy szavazzanak interneten és postán olyan színészekre, írókra, vezetőkre, innovátorokra és egyéb…..
OurFashion "Wear me" 2010.03.23 13:32:18
Tom Binns ékszertervező munkáit eddig is csodáltam, ezek után pedig valósággal imába fogom foglalnia nevét. A Disneynek tervezett Alíz kollekciójának minden darabja tökéletes, az első pici szivecskékből összéállított darab pedig annyira gyönyörű, hogy arra már szavak…..
Eddig sem kellett félteni a kínai Vogue-ot, de nemzetközi viszonylatban is az a vélemény, hogy egyre jobb és színvonalasabb divatanyagokat adnak ki. Ami méginkább a pozitívumok közé tartozik, hogy képesek elég öniróniát belevinni a képekbe, mint például ebbe az anyagba is. Íme a…..
mucurka 2010.03.24 10:02:36
Keveset beszélünk a hazai sztárok öltözködéséről, de most itt van egy remek esemény, amit kibeszélhetünk, hiszen a csütörtökön megrendezett Glamour Woman of the Year gálán rengeteg hazai személy megjelent.De lássuk előbb azokat a díjazottakat, akik nekünk számítanak itt a…..
mucurka 2010.03.22 17:17:41
OurFashion Alíz a Printempsben 2010.03.22 15:36:00
Az Alíz Csodaországban már kiskoromban is a kedvencem volt, teljesen elvarázsolt az az őrült világ, ahova ez a szőke kislány álmában eljut. Nagyon sok feldolgozása született a történetnek, nekem mindig is az éneklős Disney rajzfilm marad a szívem csücske. Az új Tim Burton filmet…..
mucurka 2010.03.22 17:13:18
1. Judith Leiber végre nem csak olyan táskákat tervezett, amelynek minden négyzetmilliméterén Swarovski kristályok vannak - a lent látható opálos felületű táskán csak néhány csillogó dísz fedezhető fel, és a hálivúdi glamúrt idéző hatást nem csak a külseje, hanem a…..
mucurka 2010.03.17 16:39:24
Akármennyire is fenyegetőznek a hétvégi havazással a meteorológusok, én nem törődöm velük, a véremben már pezseg a tavasz. Ennek a Je Suis Belle cipőnek a láttán pedig főleg elkezd  pezsegni a vérem, hiszen a színei egy májusi virágoskertet idéznek, a fazon pedig…..
mucurka 2010.03.04 14:18:15
 barátnőm: megyek közértbe én:  oké. én meg szerelmes vagyok ebbe a szájba barátnőm:  blöá én:  naaaaaaa barátnőm:  nem tetszik. de cuki én:   oké, ez vért kíván. vagy legalább egy blog posztot. amire visszajössz…..
Oké, bevallom, csak azért adtam ezt a címet, hogy minél többen kattintsatok ide, ugyanis az egyik kedvencemről, Lily Cole-ról lesz szó.És hogy miért is vagyok érte annyira odáig? Mert ennek a lánynak meseszerű az arca - széles, lapos, kerek, távol ülő szemekkel, eperlevél…..
mucurka 2010.03.02 09:50:15
@fashionista: a UK 6-os=US 0-2, ugyanott vagyunk
egészséges nő 150 cm fölött UK10-nél kezdődik szerintem

amúgy a csaj szerintem egyszerűen csúnya. ok, a haja szép, de az arcával gyerekeket lehetne ijesztgetni.
persze ő legalább valóban ÉRDEKES, nem úgy mint Kate Moss, aki egyszerű hétköznapian csúnya.
Mint, azt már sokan tudjátok a Haszon Nőknek Magazinnál dolgozom szerkesztőként és újságíróként. A március 12-én megjelenő lapszám főként a divatiparról fog szólni, többek között ezért is jártam nemrég a Je Suis Belle showroom-jában, ahol már a 2011-es téli…..
OurFashion Felszaladt egy szem! 2010.02.25 23:08:00
Nem, a lányoknak nem véletlenül szaladt fel a harisnyája, és nem a Kurvák és kamionosok bulira igyekeznek. Anno a nőcik váltást cipeltek mindenhova magukkal a szakadt helyzetek elkerülése végett, a véletlen baleseteket pedig mindenki próbálta valahogyan elkendőzni. Mostantól…..
mucurka 2010.02.26 09:42:55
Nem csak a neonszínek, a válltömés és a 80'as évek szabásvonalai keltek újra életre, hanem az a fatalpú szörnyedelem is, amit klumpának hívunk. Tényleg vannak olyan dolgok, amiket jó mélyre kellene eltemetni, olyan mélyre, hogy csak 1000 év műlva találják meg a…..
mucurka 2010.02.22 10:48:15
Itthon is történt végre valami, szemezgethetünk hogyan néztek a ki a sztárok a 41. magyar filmszemle "vörös szőnyegén". Kezdjük rögtön Jordán Adéllal és Csáky Attillával, akik Vágvölgyi B. András filmjének, a Kolorado Kit-nak bemutatójára érkeztek. A február 6-án…..
Arra a kérdésre, hogy miért választották a márciusi lapszámba Mihalik Enikőt, így válaszolt a kínai Vogue főszerkesztője: " Mert ő egy aranylány, egy virágzó szépség, aki olyan a sivatagban, mint egy oázis. Pont ezt szerettük volna megjeleníteni a képeken és szerintem…..
Megérkeztek Viviene Westwood kifutóról már ismert angyalszárnyas szandáljai. Szürkében, feketében, aranyban és fehérben lehet kapni a boltokban 120 fontért. Lássuk, hogyan néz ki a viszonylag kényelmesnek tűnő 7 cm-es platformú…..
Mindig nagy kiváncsisággal tölt el, amikor meglátom egy rovatcímben, hogy reklámkampányok képei photoshop nélkül! Most Madonnán volt a sor, aki a tavalyi Louis Vuitton kampányfotóin pózolt nyuszifülekben. A képek már akkor kiverték a biztosítékot, hiszen állítólag direkt…..