Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arob

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszerre két produkció is készül Alfred Hitchcockról, az egyikben Anthony Hopkins játszhatja a filmrendezőt, de a The Girl-ben Toby Jones bújhat a Madarak és a Psycho alkotójának a bőrébe. Ebből érkezett két fotó, Jones pózol Hitchcockként, mellette Sienna Miller, aki Tippi…..
Szomorú eset árnyékolja be az új Batman film, A sötét lovag: Felemelkedés bemutatóját. A Denevérember és Bane csatáját telt házzal vetítik szerte Észak-Amerikában, Denver egyik mozijában egy gázálarcos alak lövöldözni kezdett, legalább 14 személyt megölt és úgy 40-50…..
Az elkövetkezendő időszakban nem lesz hiány űrlényekből, jönnek, pusztítanak, mi pedig jobb esetben popcornt majszolva hátradőlve élvezzük, ahogy szétkapják a bolygót, majd az amcsik (hát ki más?) visszavágnak, rosszabb esetben pedig szétunjuk magunkat a látottakon. Shia LaBeouf…..
      Angelina Jolie Tom Cruise elől csípte meg a Salt szerepét, a kedvéért a férfi főhős karakterét átírták nőre. Megnézve a filmet, ez teljesen érthető. Mégis mi lenne ebben az akcióban vonzó, ha Jolie helyett Cruise-t néznénk?      Ebből…..
Filmdroid Lohan pornósztár lesz 2010.05.04 10:27:55
Lindsay Lohan lassan kiszorul a mozis oldalakról és lapokból, helyette a pletykalapok hasábjain szerepel, ugyanis az egykor szebb napokat látott színésznő folyamatosan eltulajdonít valamit, lassan már senki nem akar vele forgatni, legutóbb a The Other Side filmből rúgták ki.De azért…..
arob 2010.05.04 14:43:47
A filmben a tűz, víz, föld és levegő harcosai csapnak össze egymással. A történet szerint a Tűz nemzetsége háborút indít. A pusztítás már négy évszázada tart és semmi remény sincs a befejezésére. Egy harcos, Aang (Noah Ringer) azonban rájön, hogy képes irányítani mind a…..
A Halo számítógépes játékból a Microsoft próbált összehozni egy mozifilmet, egy ideig Peter Jackson és Neil Blomkamp dolgozott a forgatókönyvön, de tervezetük túl sokba került volna, végül jegelték a produkciót, Jackson és Blomkamp ezután látott hozzá a District 9-hez. Ám…..
arob 2010.04.02 16:13:14
16 éves lett a múlt héten, vagyis pontosan 2010. február 24-én. Mégis öreg rókának számít a filmiparban, temérdek film fűződik a nevéhez, dolgozott igazi nagy színészekkel.Emlékszem, amikor először láttam filmben - a 2003-as Nagydumás kiscsajokban/Uptown girlsben - nem…..
Az alábbi képen Olga Kurylenko látható, a modell-színésznő Etaint, a pikt harcosnőt játssza. Nem fog sokat vigyorogni a filmben, az biztos, hogy egy szót sem fog kiejteni a száján, mivel nyelvét kivágták a rómaiak, a családját pedig megölték, az előzetes alapján leszűrhető,…..
Bár egy konkrét ügy apropóján írom ezt a posztot, ennél általánosabb dolgokról lesz szó. A játék moderálásának legfőbb alapelve a Prime Directive, vagyis hogy sosem avatkozom be. Sem akkor, amikor a barátaimat gyilkolják le, sem akkor, amikor számomra ismeretlen játékosokat.…..
Ideje némi információt megosztani arról, hogy mi történik mostanában, és mi várható a jövőben. Mostani szerver Egyre inkább úgy tűnik, nincs akadálya, hogy január végén eljöjjön Zandagort. Hogy mikor, arról fogtok kapni értesítést, hogy mivel és hogyan, arról pedig…..
arob 2010.01.07 17:25:32
James Cameron új filmje, az Avatar két hét alatt már több, mint 800 millió dollárt kaszált a mozikban, az imdb-n is előkelő helyen szerepel a valaha készült legjobb filmek között. Ezen kívül Cameron bemutatott egy teljesen új nyelvet, a Pandora "bennszülöttei", a na'vik…..
Filmdroid Elhunyt Brittany Murphy 2009.12.20 21:14:00
Ma reggel elhunyt Brittany Murphy. A  színésznő Atlantában, 1977. november 10-én született. Már 9 évesen szerepet kapott a helyi színházban, 13 évesen pedig saját menedzsere volt. 1991-ben Hollywoodba költözött, és azóta olyan filmekben láthattuk, mint a Fiúk az…..
Mel Gibson sok évnyi pihenő után visszatér, jövőre két produkcióban is látható lesz, az egyik a The Edge of Darkness thriller, a másik pedig a The Beaver vígjáték. Ezek után pedig rendezni is fog,  a maják után a vikingek világába kalauzol el minket. Gibson visszarepít…..
A világ első ozmóziserőművét adják át kedden Norvégiában. Az édes és sós víz keveredéséből energiát nyerő erőművet - amely egyelőre csak tesztelésre alkalmas - a trónörökös felesége, Mette-Marit hercegnő avatja fel. Írja az MTI nyomán az Index. További részletek a…..
Filmdroid Neytiri az Avatarból 2009.11.17 11:37:34
Az USA Today leközölt egy képet az Avatarból, amin Neytiri látható, őt Zoe Saldana alakítja. Ha azt mondom szexi, akkor perverz vagyok?..