Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vass Virág

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A metrón utaztam a Keletihez, ahol egy születésnapot kellett ünnepelni a Barlang Sörözőben, és velem szemben az ablakon megláttam egy regény hirdetését: Vass Virág Sokszor csókol, India! című (leendő?) bestsellere nézett velem farkasszemet. A plakáton volt egy rövid idézet is,…..
Vass Virág 2011.01.15 12:27:44
@Képviselőné Háztartásbeli Andrea: Ön találkozott velem személyesen? Ön szerint "felpumpált a mellem"? Ön szerint húsz éve fotózott engem bárki is műteremben? Ön szerint az ilyen hozzászólásoknak van köze bármiféle minőséghez, értelemhez?
Vass Virág 2011.01.15 12:32:48
@zsebatya: Ebben akarva-akaratlanul is sorsközösséget vállaltunk. Megyek is írni a napi penzumomat. Bár még néhány transzcendentális kérdést (mellekről, örökkévalóságról és egyebekről) nem sikerült megnyugtatóan tisztázni... KÖSZÖNÖM A VENDÉGLÁTÁST ÉS AZ ESZMECSERÉT A PROBLÉMÁM VAN... POSZTON!
Szép napot!
Vass Virág 2011.01.15 12:36:48
@Interstellar Overdrive:
Vonnegut szintén, Ulickaja, Hrabal, Márai, Rushdie, Duras, Dragomán, Tóth Krisztina, Dragomán tárcái...
Miranda Kerrel már láttunk néhány ünnepi fehérneműt a Victoria's Secret karácsonyi kínálatából (itt), a cég azonban készített egy luxus kollekciót is a közelgő ünnepek alkalmából, amely kizárólag vörös és bordó színű fehérneműkből áll. Vannak…..
Vass Virág 2009.11.18 10:29:53
Kedves Beatrix... megtisztelő, hogy pénzt adtál ki a könyvemért és hogy a továbbiakban is időt szánsz rám, idézlek Scalatól:
"Olyan kritikát tudnék róla írni, hogy a magyar carrie bradshow- sztem ő azt hiszi magáról, h olyan, személyiségzavar...: mással nem tudom magyarázni az irományát-D) - hogy az olvasottsága 0-ra csökkenne."
Háttérinformáció mielőtt belefogsz:
A Szex és NY. plágiumgyanú majdnem hogy bók, hisz bár a könyvet nem szeretem, a sorozat írócsapatának tehetsége előtt meghajlok. Ám, mint ahogy Szily Nórának is beismertem a sajtótájékoztatón és más interjúkban is, a könyvbe eddigi életem két fontos kapcsolatát is beleszőttem. Mind az általad Mr.Big-nek titulált, mind a művész figura a valóságban is azok, akik bár a személyiségi jogaikat tiszteletben tartva bizonyos részleteket megváltoztattam, minthogy a történetünk sokak által ismert. Mint ahogy az is életrajzi tény, hogy hosszú évek óta a sajtóban dolgozom. Bár a regény hősnője folyton azon ironizál, hogy józan nő létére, hogy keveredhet folyton lektűr-gyanús helyzetekbe, a Vulévu nem elsősorban szerelmes-regény, sokkal inkább karakterközpontú történet.
Olvasói véleményedet tiszteletben tartom, bár az eddig leírtakból okulni nem nagyon lehet. Victoria's(!) Secreten kívül, az elírás valóban megrázó, hisz lelkes vásárlójukként hetente kapok tőlük íméleket. A könyvbarátok blogján nyilván szívesen segítenek neked recenziót írni, az első számú szabály, tilos szavakat a kontextusból kiragadni. Az általad feldobott "trendi szókészlet" bizonyos szereplőket jellemez, miután korunk figurái. A fő karakter nyelvezete ezzel szemben már-már korszerűtlen. A szavak jellemekről és viszonyokról mesélnek, ez az ami engem leginkább érdekel. Például az a motiváció, amely arra sarkall, hogy ennyi energiát fordíts egy általad utált regényre egy olyan közösségben, amely azt elvből úgysem vásárolja meg? Jó volna ismerni a miértet, számomra talán tanulságos volna. De ha a lelke ettől bárkinek megnyugszik, vagy nyugodtabban alszik, akkor csak szidjon kedvére. :)

Vass Virág