Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iq-budapest

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretnénk hinni, hogy lehet másképpen politizálni, hogy lehet becsületből, őszintén beszélni, a köz érdekeit szem előtt tartva cselekedni. Tenni azért, hogy nekünk és ne csak nekik (értsd: pilitikai elit és köreik) legyen jobb. Nem biztos, hogy a harci kiáltások, a…..
Köztudott, hogy a politikában a legfontosabb dolgok - a hatást illetően - egy meglehetősen nehezen vizsgálható helyen, a választók fejében dőlnek el. A napi hírek vonzásán kívül élők többsége számára azonban az első lépés, az első szelekció nem a valamiről alkotott…..
Kuncze Gábor nem lett szocialista. Minden bizonnyal azért buzdít az MSZP támogatására, hogy ezzel az LMP pozícióit rontsa. (Fotó: MTI)  Kuncze Gábor furcsa nyugdíjas. Ahhoz képest, hogy 2006 őszén bejelentette visszavonulását a politikától, folyamatosan szerepel és…..
iq-budapest 2010.04.02 13:24:06
@Aszpartám: Egy dolog biztos: az LMP ugyanúgy szocialista politikát hirdet, mint a többi. Egyedül Bokros Lajos áll ki a kaptailizmus, a szabad verseny mellett.

www.youtube.com/watch?v=JH7gx9q70JM
Akik egy jó kemény kis neoliberális pártot szeretnének látni a parlamentben, azoknak minden reményét lerombolja, ha az MDF bejut.Kire szavazzanak a neoliberálisok? Ha ezt a kérdést feltesszük, fel kell tennünk azt is, hogy mi szolgálja a neoliberalizmus eszméjének ügyét…..
iq-budapest 2010.04.02 12:54:01
@sztd: www.youtube.com/watch?v=JH7gx9q70JM ez a videó mindent elmond
  Elsősorban olvasóink másodlagos pártválasztására és leginkább elutasított pártjaira voltunk kíváncsiak, amikor elindítottuk a Mandiner legutóbbi kérdőívét. A bő 72 óra alatt 1447 válasz érkezett - bár felmérésünk nem reprezentatív, a minta kellően nagy…..