Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hap9

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az X-Faktor a második élő adásra jutott el oda, hogy bizonyos szempontból a műsor hajszálpontosa ugyanolyan lett, mint a tavalyi, és ezt csak azok veszik bóknak, akik az RTL Klubnál dolgoznak, vagy anyagi érdekük fűződik a show sikeréhez. A mentorok kezdenek belebetonozódni a…..
Nem győzöm irigyelni a japán tévénézőket azokért az eszement műsorokért, amiket ott naponta adnak, és nemcsak főműsoridőben, hanem már reggel is - amikor legutóbb arrafelé jártam, délelőtt tízkor például egy olyan vetélkedőt láttam, amiben sikoltozó iskoláslányok…..
hap9 2013.08.31 16:25:08
A 2012/13-as amerikai tévés évad nagy nyertese a CBS, az egykori nyuggercsatorna, amit ma már több fiatal néz, mint bármelyik más amerikai tévét. A 18-49-es toplista átrendeződéséhez két dolog kellett: az American Idol (Fox) évek óta tartó nézettségcsökkenése és látványos…..
A rendőrség már csütörtökön kivette a részét az áldozatok mentéséből. Lászlóék Facebookon terjedő kalandja során a mostanában sztenderd bírsággal találkoztak miután a hóviharban felborultak autójukkal. A tegnapi nap termése... Sok más autós társammal együtt a tegnapi…..
hap9 2013.03.16 01:23:14
Naiv ügyfél nyugdíjas szülei elé a ház kapujába tették le a 80 kilós hűtőt az Euronics "futárjai", és ezért még külön pénzt is kértek: A miskolci Euronics üzletben csereakciós hűtőgépet vásároltak a szüleim. A régi hűtőt 10.000.-Ft-ért beszámították a…..
Ha 16 éves koráig mindenki tanköteles, miért kell a moziban diákigazolvánnal igazolnia Gyula 11 éves lányának, hogy még diák? Majd ha kénytelenek lesznek éjjelente 3D-pornót vetíteni, hogy életben maradjanak, visszasírják ezeket a tinédzsereket. Tudom, hogy ezt már a BKV…..
hap9 2013.01.11 04:12:02
@szgyula: Mondhatom, hogy tipikus pesti bunkó? Szabad? Szabad?
Most sajnálhatja igazán Mohamed Fatima, hogy kihisztizte magát a Voice-ból: az előző heti, igen tisztességes felhozatal mellé a második adás jó, ha három igazán ütős hangot tudott csak felvonultatni, a nyolc továbbjutó között pedig csak egy olyan van, akinek tiszta szívből lehet…..
Az amerikai Fox televíziós adó úgy döntött, nem vetíti le a hétvégére tervezett Family Guy- és American Dad-epizódokat, helyettük ismétléseket adnak majd. Az ok a Sandy Hook általános iskolában történt tegnapi lövöldözés, amiben eddig 28-an vesztették életüket…..
C&H Magyarul Árnyákos figura 2011.01.21 18:22:56
Maga a képregény nem valami vicces, viszont az utolsó kockán azok a fejek :)) ..
hap9 2011.01.22 01:58:42
Sándor szerint 11 éves fiát megpróbálták átverni a McDonald's-ban, valószínűleg nem sejtve, hogy apuka a közelben ül és nem hagyja annyiban a dolgot. Az egyedül vásároló fiú ugyanis menet közben változtatta meg a rendelését, állítólag ezért nem járt neki visszajáró.…..