Regisztráció Blogot indítok
Adatok
belaba

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Babilon bukása 2008.07.01 05:50:00
Sok víz lefolyt, amióta itt szcientológiáról esett szó. Online a víz gyorsan folyik. Azóta a magyar szcientológia-kritikának forgalmas főhadiszállása alakult ki, hazánkban megjelent az Anonymous aktivistacsoport, és a mainstream sajtó vérebként csap le szegény Schmitt Pálra,…..
Tinifigyelem, tiniszerelem, tiniszakítás, tinilevél, tiniszavak, tiniérzelmek. Rájöttem, miért nem ismerkedtem soha németórákon azon kívül, hogy nem tanultam németül, mert ilyeneket mondott volna a némettanár: Ein liebes Paar von heute! Még egy égető kérdés: milyen név az, hogy…..
Verespálné imázsépítő hete után térjünk vissza a dolgos, szakításokkal széttöredezett hétköznapokhoz, amikből kiderül, én is válogatok. A hétfő első posztja mindig megadja a heti alaphangot: a műszakis találkozik a zongoristával. Plusz a kedvencem: romantikus séta a…..
Noha a sztori érzelmi ívét tekintve fiúszív - lányszopat címkével kellene illetnem az alábbi történetet, azért a történelmi hűség kedvéért odabiggyesztettem egy fiúszopatot is, hiszen. Szép hétvégét, jó csokizást! A Szakítós Blogot olvasgatva ötlött emlékezetembe…..
A szakítósblog meghódította a topmenedzsereket is végre, pedig sokáig azt hittük, ők nem is éreznek.  A sztoriban ez az éjszakai bkv-zás fura: tényleg a gazdag juppik jegyet lyukasztanak? És itt közöljük minden idők legundorítóbb szakítós szövegét, vigyázz, kész,…..
Egyre inkább úgy tűnik, a kommunizmus fejlődési stádiumai és a busatelepítési törekvések között igenis létezik az egyértelmű korreláció.Ezt bizonyítja a napokban megjelent hír, miszerint a Chaohu-tó kezelője több mint másfél millió busát kíván telepíteni Kína ötödik…..
A férfiak faszfejek, ez a mai történetünk meszidzse, és csak sajnálni tudjuk a lányt, akit egy hozzánk hasonló szerencsétlen férfi visszakergetett Istenhez. A lánynak így jobb legalább. De érthetetlen, miért szívta meg kétszer. Mondjuk az egyik informatikus volt, ez vajon magyaráz…..
Délelőtt kosármeccs volt, délután töriverseny, hogy a középiskolák jelentős csoportjait tudjuk megszólítani.Mivel sokat hibázom, ezért most egy szuperextramegahiperjóizgalmas sztorit kaptok hirtelen. Lassan verespálnénak saját rajongói klubja lesz a blogon? Nem állhattok…..
Én hiszek a holtomiglan, holtodiglan tündérmesében, úgyhogy legjobban mindig a tönkrement házasságok szomorítanak el. A válás egyáltalán szakításnak számít még? Én 17 voltam, Szilvi 16, egy közös ismerősünk hozott össze egy egészen szimpla bulin, mivel ő akkor odavolt…..
Tényleg vannak férfiak, akik nem szeretnek vitatkozni, egyszerűen nem az a stílusuk, mint Illés Bélának a sprint. Nem erről volt híres. Arról viszont igen, hogy kell neki a pénze. A 40ezer az mégis 40 ezer forint, és reformidőszakban az kell. A lány nem így gondolta, és nem biztos,…..
A biztonság mindig egyfajta jelzése az életünkben, hogy valami nincs rendben. Egyet megtanulhatnánk már igazán, soha nem tehetjük meg azt a luxust, hogy elbízzuk magunkat bármilyen szituációban. Na, a legutóbbi sztorik után gondoltam én is megosztok veletek egy nőt az…..
Eddig valahogy kimaradtak azok a történetek, amikben a barátok közé ékelődött be valaki. Délutáni sztorinkban ez történt. Küldjetek még ilyeneket, mert ezt a területet valamiért nem dolgoztuk még fel. Annyira semleges az elbeszélő, hogy szinte alig derülnek ki részletek, ezért…..
Azonnal szégyeljétek el magatokat! Aki egy percig is sajnálta magát ebben az évben a munkája miatt az mentse le az alábbi képet háttérnek! Mit képzeltek, hogy nektek a legrosszabb ebben az országban?! Nézzétek meg a Győző elképzeléseit megvalósító képmunkás alkotását. Itt…..
A szakítósblog fontos mérföldkőhöz érkezett, mert megtalált minket egy hoax-szerű levél. Vagy nem tudjuk, mi. Sikerült lebuktatnunk egy ösztöndíjas fizikust? Egy kamu levélküldőt? Rátalálnunk egy ismert sztorira? Megtalálni Skolasztikát és Fekete Gyulát, ami a világ…..
A szakítósblog a Rómeó és Júlián nőtt fel, ezért mindig is hittünk a származások, osztályok, csoportok és politikai hovatartozás felett álló szerelemben. Dóra egy Németh László-i értelemben vett mélymagyar férfiúval találkozott, és amíg nem bökött a pajesz, nem is volt…..
Azt hiszem, Melinda csak örülhet, hogy az e-mailt író fiúnak volt egy delete billentyű az agyában, és remélhetőleg tényleg az életben soha nem keresték egymást (itt: kommunikációs csatornák meg nem nyitása) Mi az, hogy "betartani szíveskedj" meg ez az egész…..
A Google egyik interfészfordítója lett figyelmes egy olyan ablakra, mely azt valószínűsíti, hogy a Gmail új interfészt kap. Persze a kiszivárgott infót érdemes erős fenntartásokkal fogadni, hiszen egyrészt "Newer Version"-ről van szó, és nem egy "New"-ról. És…..
Miklós története még a békés természetű Homárt is ollónyitogatásra ingerelte. A Bécsbe tartó naiv ügyfél az osztrák vasút szerelvényére szállt volna bicajával, amit a kaller érthetetlen okból megakadályozott, majd az időközben helyszínre érkező rendőr igazoltatása…..
w Nem a haverom a kalauz 2007.09.03 05:30:00
Jó reggelt, kellemes hideg évszakot kívánok. Nem, Magyar Gárdából elég volt ennyi, és a magyar Star Wars Kid fotómontázsa sem érdemes szóra. A Gárdáról már megmondtam és fenntartom, azt meg igen szomorúnak találnám, ha mostantól úgy működne az országos politika, hogy…..