Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nortonvincent

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Trükkös hólánc 2015.01.19 16:59:05
Azt mondják, egy újszülöttnek minden vicc új. Én a tejfogaimat is rég elhullajtottam, de úgy tűnik, a hólánc-iparban nem nehéz nekem újat mutatni. Stump Bandi csak hümmögött, mikor extázisban mutattam neki az alábbi videót, mert ő már látott hasonlót, ráadásul legalább hat…..
Igaz, ami igaz, eleget hype-oljuk az osztrák audis Klausnert, aki jellemzően ügyesen terelgeti az ingolstadti tepsit. Mondjuk nem egy Kisbéres, de az Audija sem szól úgy. Klausner egyébként nagy bohóc, a közönség is szereti, bár nekem néha sok a show, és kevés a tempó. A…..
Belsőség Heti merítés 2014.01.05 10:32:15
Seggriszáló VADÁLLAT, hétvégére... 2011-ben jött a szerelem, mikor olcsó, de erős autót kerestem. Igazából a keresés megkezdésekor eszembe sem jutott az MR2, inkább Z3, MX-5, RX-8 S2000, Impreza, Supra szavak forogtak a fejemben, de valahogy sosem áll össze a…..
TComment Rossz neked, ha letolsz 2013.12.18 06:34:04
Magyarországon a törvény azokat védi, akik a belső sávban félemlítik meg a többi közlekedőt. Elég, ezen változtatni kell. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
nortonvincent 2013.12.18 18:38:17
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:

Es menyi időt veszítesz ha mondjuk BP - Győr között 4x bele kell fékezned mert valaki 110-120 km/h előzi a kamionsort, mondjuk 2km-n keresztül?
Egyébként szerintem az utóbbi években javult Mo.n a vezetési morál.
Az Égéstér 97. adásának kommentposztja.Itt a direktlink a letöltéshez, ha netán kéne...
nortonvincent 2013.12.05 22:33:55
@butschq: van is , miért szidni. Nokia 925-ős céges telefont kaptam... hozza teszem nem vagyok egy telefon guru..pont ezert írom hogy az előző telefonomat 3 nap után tudtam normálisan használni Iphone 4s volt..csak regében Nokia fan voltam ezert kertem 925 őst. Csalódtam
nortonvincent 2013.12.05 22:44:59
@butschq:
Itt a pénz nem számított amit kértünk azt kaptunk...gondolom egy próbát megért.
A kamera jobb, aksi többet bír , térerő jobb az Iphonehoz képest.
Viszont a menüje..az egy vicc.
Hülye vagyok és türelmetlen ilyesmihez..viszont az Iphone 4s-n 10 perc alatt sikerült beállítanom az emailt (céges szervere csatlakozni) nos a Nokiával az IT-s srác is kínlódót vagy 20 percig.
Belsőség Heti merítés 2013.11.24 08:13:17
A szabadon engedett ragadozó Az autó elektronikájára nem mondhatjuk, hogy elfogadható, hiszen a Fiat Cromából származik (régi olasz elektronika, gondolom nem kell senkinek bemutatni ...). Az elektromos ablak nagyon vicces tud lenni, amikor fél percen keresztül szenved, amíg teljesen…..
nortonvincent 2013.11.24 19:19:55
@yxcvbnma:
26litert gondolom varosra ertete a srac.
Van belőlük mindenféle: kicsi, nagy, olcsó, drága, elsőkerekes és összkerekes, a vásárlók feje zsong a sok rövidítéstől: SUV, SAV, crossover és miegymás, de valójában mindegyik ugyanabba a kategóriába tartozik. Telekjárók ezek, melyek korlátozott mértékben, de el tudnak…..
Ha már kétszer fizetem az átírást, igyekszem nehezen adni magamat. Igenis küzdjön meg az adóhatóság a pénzemért. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
nortonvincent 2013.08.21 11:12:36
@Wilson: igen mert a sok kommunista eszmét nem lehet egy napról a másikra kitorolni.
Lehet látni a szoci "blokkra " jellemző hatalom játékot a bürokraták / állam részéről.
Sajnos ez egy dögunalmas autó. Már tépem a hajam (fejbőröm), hogy miért nem valami eseménydúsabb 123-ast, egy igazán lélegzetelállító sztorikkal kecsegtető 124-est, vagy legalább egy hébe-hóba fejtörést okozó Pandát vettem e kerekekre tett, zöld színű agyhalál…..
nortonvincent 2013.08.17 10:56:51
@sziliciumdioda:
Korant ot a rozsdara kell kenni. Persze előtte kicsit drótkefézni.
András olvasónk küldte be a hírt és a videót, köszönjük neki. Lényegében bearanyozta a napunkat, annak ellenére, hogy ismét a halmozottan súlyos szabálysértés öndokumentációjának tipikus példányával szembesültünk. Amit nyilván elítélünk és szomorú, de mindezek…..
A Totalcar Hátsóülés-rovata ismét egy kéretlen videóval jelentkezik. Természetesen ezúttal is az aktuális ebéd-utat jártuk meg oda-vissza két konkurens típussal. És nem lettünk okosabbak. Illetve igen, hamarosan olvashatják. ..
Megpróbálom röviden összefoglalni a lényeget, mármint azon kívül, hogy a rombolás gyerekkorától kezdve ugyanúgy foglalkoztatja az ember fantáziáját, mint az építés. Akit egy kicsit jobban érdekel az előbbi, mint az utóbbi, az biztosan nézi a Fast, Furious and Funny című…..
A világ egyes pontjain elég némi útszóró só és egy teherautó elé rakott hótoló, hogy letisztítsa a frissen behavazott utakat. De a jelek szerint Magyarország nem ez a hely: a hó betakart minket, mint Moszkvát egyszer. Hiába verték félre a nagyharangot már pár nappal korábban:…..
nortonvincent 2013.01.15 23:47:08
@Leadfoot:
Teljesn egyet ertek veled, max 30.000 munkas nem tudodt idoben munkaba erni, es emiat mindenki hipper-szuper gepeket akar.
Kivancsi vagyok mikor terulne visza e gep-parknak a koltsege.
Kedves dolog történt velünk, elszoktunk már lassan attól, hogy tőlünk nyugatra másképpen működnek a dolgok. Volt egy posztunk, mely arról szól, hogy idén 50 éves a Lamborghini és mekkora hepajt szerveznek az olaszok ennek okán. Embeddeltünk bele egy videót, melyet az…..
nortonvincent 2013.01.04 10:33:21
@sandor26:
Fogalmam sincs :-), anno a Daciam is lemezbol volt es rozsdasodot, a jelenlegi autom is lemezbol van en nem rozsdasodik.
Gondolom folia es folia kozott is van kulombseg.
Mindegy, en csak amit a csako mondot forditottam, en pedig hiszek neki.
„Ki kell úgyis vennem legalább egy hét szabadságot, hogy el ne ússzon jövőre. Ezért hétfőn leviszem Bazegkettőt Kareszhoz, megcsináljuk rajta azt az öt apróságot két nap alatt, aztán kedd este jössz a gyerekekkel, hozod a 190-est, otthagyjuk olajcserére, egyebekre,…..
Majdnem kinyírta a fekvőrendőr a motoros rendőrt: még nézni is rossz, ahogy a gép megpattan, majd a hátsó kerék a levegőbe emelkedik. A Mexikó városban felvett videón a kormányőrség alakulata látható: szinte hihetetlen, hogy emeli ki a farát a konvojt vezető gép, majd…..
nortonvincent 2012.12.07 00:06:35
@copyRight:
ja csak tudni kell kezelni,de konyebb itt fikazni ...sztem. ott meg a robogomal is kinlodnek :-)
Mai Égéstér-adásunk kommentposztja és direktlink a letöltéshez...
nortonvincent 2012.11.15 17:02:15
@soska71:
Respect ember!
Teljesen egyet ertek veled..en orokbe fogadtam egy nemet juhaszt(beteg let a gazdaja) a masik kutyamat megy ugy vettem tenyesztotol....Hat nagy hulyesget csinaltam...azert emrt ok ebbol elnek..es nem latjak az hogy ezzel csak novelik a gazdatlan kutyak szamat,ugyanakor nem csak ok tehetnek rola hanem azok is akik hobbybol vesznek kolyok kutya, es nem gondoljak at hogy mivel jar egy kutyat 10-15 even at eltartanni.
Kovetkezo kutyaimat...biztosan menhelyrol veszem.
Kisautó blog Harc a gagyival 2012.11.01 13:28:54
Szerkesztőségünkben ugyan csak Angélának van elég vér a Angéla az, aki gyakorlottan és ellenőrzött körülmények között repül – majd hagyja el ezer méter magasan ezen repülő dolgokat – de a repülés szerelmesei többen vannak.Én, bár imádom a repülést, de mindig is nyúl…..
nortonvincent 2012.11.02 19:19:56
@akos696:
THX.
Most neztem egy nagyobat.
Mindenkinek van tuti receptje a válságautóra, de valójában kevés jó megoldás létezik, a Lodgy az. És már nem is büdös. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
nortonvincent 2012.10.19 19:34:36
@Plumper:
lip Plumper :-)
egyet ertek, nem egyszeru dontenni kocsi ugyben...oszinten szolva ha eppen 4 millam lenen kocsira..nagyon elkezdenek gondolkodni mit vegyek enyi penzert..par eves kombi golfot,skodat,accordot(ez most csak par pelda)vagy egy ilyen Lodgyt.
Azert az 5 eves garancia sokat szamit.
Szerenscere nalam a kocsi ugy megvan oldva 2014 ig. En amugy inkabb kisebb presztizsu kocsival jarok de legyen inkabb 3 motor a garazsomban. :-)
nortonvincent 2012.10.19 19:37:59
@moszkvicssluszkulcs:
hasznald egesegel az uj Dustert,szerintem jo dontest hoztal.
De nem ertem ahol a fiat punto elmegy,olyan terepen a Lodgy is siman elmenne..akkor miert nem ezt veszed? csak kivancsi vagyok,nem szeretnek a zsebedben,vagy izleseden lovagolni.