Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JigsawJohnny

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Épp itt van Hálaadás, mikor is látna napvilágot a Thankskilling 3, amely már elérhető VOD-on. Ha esetleg látta valaki a Thankskillinget, most bizonyára örül. ..
Véget ért hát a mozi-maratonunk. Az utolsó napra akár fásultak is lehettünk volna, ha nem azokat a filmeket pakolják a legvégére, amelyek a legjobban érdekeltek minket. Sajnos kissé csalódnunk kellett, ugyanakkor megtaláltuk a fesztivál legjobbját is. Ezúttal se ért minket túl…..
Talán már mindenki hallott róla, hogy Saim Raimi klasszikusához hozzá mernek nyúlni. Ami már csak azért is szokatlan, hiszen már eleve a második rész is voltaképpen az elsőnek volt a remake-je. A lényeg, hogy jogosnak néz ki a feldolgozás, hiszen ezúttal egy kőkemény horrornak…..
Az utóbbi év horrorjai "megtanítottak" minket arra, hogy bizony Kelet-Európa borzasztóan veszélyes: Szlovákiában embereket rabolnak el és kínoznak halálra gazdagok, Szerbiában és Bulgáriában szervkereskedőktől kell tartani, Romániában a gyerekek ölhetnek meg merő játékból,…..
A közismert japán rendező 2007 óta nem forgatott olyan filmet, amiről a blogon meg lehetett volna emlékezni. De most novemberben jön az Aku no kyote, vagyis a Lesson of the Evil (valahol kap egy 'A' előtagot, máshol meg "The"-t, nehéz kiigazodni) c. thrillerrel. A történetről annyit…..
JigsawJohnny 2012.09.24 14:54:52
Igen, ahogy ígértem, most minden eddiginél aktuálisabb leszek. Nem is szaporítanám tovább a szót, tessék: 1. Helyőrség: Fekete nap - Outpost II: Black Sun Rendezte: Steve Barker Az első részről (az itthon is kapható Helyőrségről) volt egy kissé túlságosan is lelkes…..
Mostanság nem halmoztalak el titeket túl sok jó filmmel, most azonban egy igazi klasszikust kaptok! Mit lehetne róla írni? Tobe Hooper ezzel robbant be a köztudatba. Sok rossz művéről volt már szó a blogon, így eljött az ideje a rehabilitációjának. Kötelező darab! ..
Kéne már valami frappáns rovatnév annak, amikor rossz filmekről írok tömören, egy kupacba tálalva. Mert úgy tűnik, hogy a műfajban már egyre ritkábban találok gyöngyszemekre. Sokkal inkább felejthető, vagy nézhetetlen alkotásokba botlok bele. Akkor lássuk is! 1. Az ördög…..
Egy férfi és egy nő túlél egy autóbusz balesetet, majd a közeli kihalt kisvárosban találják magukat. Hamarosan azonban rá kell döbbenniük, hogy a nagy betűs Sötétség közeleg, ami mindent elnyel. A történet nem túl egyedi, nem is olyan rég volt egy hasonló csúfos…..
Ennek a vendégírásnak az a története, hogy a Facebook oldalunkon valaki "nyomasztó" filmet keresett, más valaki ezt ajánlotta, megint más valaki megírta. Értitek? :) Utóbbit varin-nak hívják és ezúton is köszönjük neki.   Megan is Missing (2011)   Rendezte:…..
A történet egy része nem túl eredeti, hiszen itt egy csapat elit kommandós az utolsó olyan nőt hajkurássza, aki képes teherbe esni (Az ember gyermeke, ugye). A képek alapján a film baromi klausztrofób hatású lesz, hiszen jóformán végig szűk alagútakban fog játszódni.…..
Ninja Beat Soil & "Pimp" Sessions 2010.01.16 11:00:00
A japán acid-jazz színtér már a '90-es években is kitermelt pár világszinten is befutó előadót (gondolok itt ugyebár mindenekelőtt a United Future Organization-re), de még mostanság is tudnak meglepetéseket okozni, amire legjobb példa az Európát is többször megjárt Soil &…..
JigsawJohnny 2010.01.17 23:26:26
Az egy rakat kiváló zenekar a világra szabadító tokiói metalcore színtér talán legnevesebb képviselője a suttyó-hardcore minthapéldány Loyal To The Grave egyik legjobb száma és videója pár évvel ezelőttről. Jó, mondjuk igazából minden videójuk kb. ugyanolyan, csak ezen…..
JigsawJohnny 2009.12.09 21:42:07
A valaha készült legjobb japán breakcore lemezről (Ovekeyashiki - 2008), a valaha készült legjobb japán breakcore videó. Kevesebb mint két perc, de az élmény garantáltan maradandó és szavakkal egyszerűen visszaadhatatlan. És persze Oszakából jön ez is. Ott valami (szerencsére)…..
Ninja Beat A világ 8 bitben: YMCK 2009.11.26 14:13:00
A már nevében is nagyon geek YMCK a számítógépes őskövületek korát megidéző, prüntyögős, 8bites zenék legismertebb képviselője Japánban, akikre azonban, a gügyögős női éneknek és a sokszor felbukkanó, '60-as, '70-es éveket idéző dallamoknak köszönhetően a Shibuya-kei…..
Ninja Beat Black Love Fantom 2009.11.23 17:50:00
Pénteken Budapesten lép fel a tokiói new-wave, industrial, synth-pop (meg még ki tudja mi minden más) stílusban utazó Black Love Fantom duó. A helyszín a Kék Yuk klub lesz (Fényes Adolf utca 28. Budán a Tímár utcai busz és HÉV megálló közelében.), beugró 1500 FT, kezdés pedig…..
Ninja Beat Seventh Tarz Armstrong 2009.11.19 01:07:00
Az egyszemélyes Seventh Tarz Armstrong projekt valójában a szinésznőként és pop-énekesként is ismert Nanase Hoshii punkosabb, power-pop alteregója a Japánban kb. mindenható avex trax kiadó házatájáról. Szerencsére Nanase kisasszonyhoz (és hangjához) tökéletesen illik a…..
Ninja Beat Buck-Tick 2009.11.07 23:34:00
Ma villant belém a felismerés, hogy legkedvencebb japán zenekaromról, a nyolcvanas évek vége óta folyamatosan megújulva, stabilan kurvamagas szinvonalat hozó Buck-Tick-ről még nem volt itt szó eddig. Szóval, mivel ezt a hiányosságot sürgősen pótolni kell, alább pár videó…..
JigsawJohnny 2009.11.17 18:41:08