Regisztráció Blogot indítok
Adatok
odihem

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha néhány alapkérdésre tudja a választ, sokkal közelebb kerülhet a dilemma feloldásához. Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
odihem 2014.08.19 12:12:47
@zupa: am ha jol tudom akkor a "rettegett" kettos tomegu lendkereket azert jobban megviseli egy dizel 250+ nm nyomatekja,mint egy benzinese ami kb 150-200nm... nem?
Az év végi listakészítésből senki nem maradhat ki, így mi sem, gondoltuk megszavaztatjuk az Index munkatársait arról, hogy az eltelt tíz évben melyik külföldi sorozat jött be nekik a legjobban. A válaszadóktól azt kértük, hogy ne rangsoroljanak, csak sorolják fel azt a maximum 20…..
Gondoltam, kipróbálok valami egészen újat, forradalmit. Nem fogok alkoholt inni egy jó csomó ideig. Ráadásul egyvégtében, tehát nem ér hozzáadni a közelmúltbéli 2-3 napokat.Amikor elkezdtem ide írkálni, azt terveztem, hogy elmélkedek magamban egy ideig, esetleg…..
odihem 2009.12.13 00:07:16
@Baader_Meinhof: ez baromsag,ha ivaszat van akkor nem szoktam szamolni hogy hoppacska meeg 2-3 feles es eleg is lesz.szerintem a pia altalaban vegig kiser az uton,egeszen a koporsoig.mondomezt zsenge huszonevesen:)
mondjuk 9 ev (napi 1 1/2 doboz) dohanyzas utan letettem a cigit,egyik naprol a masikra,nem azt mondom hogy soha tobbet nem fogok ragyujtani,mert kitudja,erted.
piat letenni nehezebb,nekem sose volt onvad,lelkiismeretfurdalas stb. mert epp akkor "csak" 2napig birtam a megfogadott 5 helyett.
kb 4 eve a csajom (ma mar ex) lealkeszozott mert melo utan meg mertem inni 1 sort(!) holott 7vegen meg egyutt ittuk taj reszegre magunkat.
szerintem mindenkinek mast jelent az hogy alkesz...
odihem 2009.12.12 23:39:59
@Pierr Kardán: ja,nemreg kezdtem,bar itt meeg csak fel 11...
en altalaban tomenyhez szodat iszom vagy sort.A sorhoz meg altalaban tomenyet:))
odihem 2009.12.12 23:52:07
@éjjeli_alkesz: amugy nem is leszposzt,amig nem iszol??
Franciaország, és Zinedine Zidane. Illetve Zinedine Zidane, meg még néhány kékbe öltözött játékos, jó nagy adag mázli, és világbajnok Franciaország, méghozzá úgy, hogy valóban a világ legjobb csapatának is tűntek. 1998 hozott nekünk élő adásban ejakuláló holland…..