Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Playah

1 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akit érdekel a Pet Racer teknősének mindegy egyes a játékban elhangzott mondata, az sürgősen töltse le ezt itt. Remixelésre kíváló :D A mondatok között benne vannak azok is, amelyeket nem verseny közben mond Update: Csabi elkészített egy Donald Kacsás verziót   UI: Akit…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.03.27 20:13:00
Jelenleg nem megy otthon az internet, úgyhogy nem tudom mikor fog újra frissülni a blog. (Nem otthonról írok)Megértésetek köszönöm, remélem hamar helyreáll, elég szar net nélkül.freddyD16:05 Na végre helyreállt minden. Te jó ég, internet nélkül úgy éreztem magam, mint egy…..
1. Nyiss ki egy Internet Explorert. (Bizony, rosszul kezdődik, de ez van. Firefoxszal nehézkesebb, Chrome-mal meg egyenesen kínszenvedés lesz végigmenni a folyamaton.)2. Lépj be a Live ID-ba. (Ha nincs, akkor regisztrálj egyet előbb.) És hagyd is nyitva ezt a tabot. Majd egy másik fülön…..
Ez a kérdés mostanában merült fel bennem az indexet olvasgatva, aholis egy engedély nélkül felállitott XII. kerületi turulszoborról és annak le vagy nem lebontásáról van szó. Egyes helyeken még azt is olvastam, hogy nyilaskeresztes jelkép lenne...Nos erről bővebben…..
Subba Gabber Piet 2008.04.28 08:22:00
Lassan elérjük, hogy ki sem kell mozdulni az embernek a lakásából, vagy a városából mert úgyis mindenhol csak a hülyék vannak. Tessék, ez itt például zagyvaság a javából, egyenesen Hollandiából.   ..
Már ősrégi ez a dal, amit visor készített el, de nemrég újra megtaláltam a gépen és szerintem eszméletlenül jó! Nem nagyon csípem a technót, de ez nagyon ott van! Aztán feltűnt, hogy ezt még ki sem raktam a blogra, szóval eljött az idő.Visor még megkért, hogy ezt írjam…..
Na, ezt nem vártátok mi? :) Aki esetleg lemaradt volna az első, második részről, nézze meg előtte. Az alternatív viccre nagyon büszke vagyok, igaz rettentően tönkretette a hangom... Remélem tetszik nektek. 1:41-nél figyeljétek meg, ahogy a labda átszakítja a hálót.Ahogy lenni…..
Nem tudom, ezt most illik-e ide beraknom, aki írta, és ezt most olvassa, ne vegye személyes sértésnek.Amerika titkos hadműveletei:egy hiba van FreddyD!amikkor a bush mongya hogy harcolnia kell van rajt sisak de amikor mongya hogy nem kap sisakot már nincs ssisakHa már itt vagyok, és még…..
A múltkori Dark Vampires videónál felfedeztem egy elég érdekes dolgot, hogy a magyarok egy butított Dark Vampires-t kaptak. Akkor még nem voltam biztos benne, de most már igen. Nos Ádám készített egy videót a NÉMET kiadás 1 órás próbaverziójáról, és ez most már tényleg egy…..