Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wittorio

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon régen nem láttam Frizbit, Hajdú Péter műsorát ugyanis önszántamból nem vagyok hajlandó végignézni, az Index meg van annyira jó fej, hogy nem kötelez rá. A Pataky Attilával ezen a héten készült beszélgetés láttán azonban meginogtam, lehet volna értelme nézni ezt a…..
Kedves Tibi! Sajnos sokadik multifikázó posztotok és a lesajnáló, cinikus kommenthadjáratok után úgy döntöttem, tollat ragadok - "hallgattassék meg a másik fél is"-alapon. Itt van valami, amit anyukád sohase mondott. Mi az általános felfogás a multisokról? Nem értenek…..
Alapvetően én azon a véleményen vagyok, hogy aki iszik, az ne vezessen, bár a több nyugat-európai országban megengedett (legtöbbször) 0,5 ezrelékes véralkoholszint-határt nem bánnám, ha tolerálnák. Talán ezzel a mércével még nem kerülnének bajba azok, akik egy kiadós vacsora…..
Wittorio 2013.01.07 11:58:21
A minap Gyálon bringáztunk Don Blasiussal, amikor a Puskás utca és Szélső utca sarkán jártunk, egy fura dolgot láttam. Egy tábla hátulját. A túloldalról ezt lehet látni, amit ti is láttok, egy szép gömbölyűre nyírt lombú fát. Na ki mondja meg ebből, hogy miben folytatódik az…..
A Helyi Téma („Magyarország legnagyobb hetilapja”) már eddig sem volt különösebben szégyenlős, ha címadásról volt szó, de augusztus 22-i címlapjával valószínűleg minden eddigi határt átlépett. Choli Daróczi Józseffel közölt interjút a Helyi Téma legutóbbi…..
A Kékszalag tókerülő verseny idei hibáiból tanulva 2012-től szigorítanak a versenyszabályzaton. Az már most biztos, hogy minden résztvevőnek magenta karúszót, vagy 40 darab üres unicumos üveget kell viselnie a teljes versenyidő alatt. Nemzetközi hatásai is voltak a Kékszalagnak,…..
Wittorio 2011.07.17 13:23:14
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
autózz! Déjà vu Győrben 2010.09.04 10:09:00
Aki egy ideje vezet autót, abban biztosan kialakult az idők során, hogy a közlekedők melyik alfajától tart kicsit jobban, mint másoktól. Bazsi esetében ez egyetlen nap alatt eldőlt, méghozzá elég pontosan behatárolva. Rá a kombi audis női sofőrök vadásznak. Vigyázzatok velük,…..
Wittorio 2010.09.04 20:15:35