Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Online marketing 101

325 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Laptops Tips And Tricks So You Get What You Need The world of laptop computers is one of amazing versatility and incredible convenience. These are some of the things that people love so much about this sort of machine, and why they are so popular. The following information is intended to help you…..
Laptops And What You Should Know About Them Many people see laptops and they get really confused about which ones are good for them. If you've been thinking about getting a laptop for the first time, or have one now and want to upgrade, then you will want to read an article with great tips.…..
Laptops 101: What You Need To Know Before You Buy Are you thinking of purchasing a new laptop? Perhaps your current one needs to be replaced, or you may not have one yet. It is important that you know the many different types that are available, and which one may work best for you. The tips in this…..
Laptop Ideas So You Get The Most From One When your computer finally gives up, the time is right to buy a laptop. They offer portable computing which can give you the ability to get up and go. If your computer is just outdated, a laptop can be a great replacement. Regardless of why you need a new…..
If you are in the market for a new laptop then you will want to get great tips to help the buying decision an easy one. That is where great articles such as the one below come into play. If you would like simple to understand tips about laptops, read below for lots of helpful ideas. If you have…..
The Perfect Laptop Advice For Beginning Users If you are in the market for a new laptop then you will want to get great tips to help the buying decision an easy one. That is where great articles such as the one below come into play. If you would like simple to understand tips about laptops, read…..
Laptops Tips And Tricks So You Get What You Need High-quality laptops give more computing power to unmatched mobile devices. A really nice laptop is like having a desktop on the go. Before you go to make a purchase, you will need to consider the features you require, and the features that will be…..
In The Dark When It Comes To Laptops? These Tips Can Shed Some Light! The vast majority of people use a computer every day. The demand for increased portability makes laptops even more popular. It is so important to know how to find the right laptop so you don't waste money and time. The tips from…..
In Relation To Laptops, We Supply The Best Tips A good quality laptop computer will give you all of the mobile computing power you need, and is unmatched by lesser devices. Having a laptop that's of good quality is similar to having a desktop computer wherever you wish to be. Before you buy,…..
Megéri a használt autó? Kb. két éve (2016. júniusban) vettem egy 2004-es VW Tourant, az elpusztíthatatlannak és rendkívül alacsony fogyasztásúnak mondott 1.9 tdi motorral. Az autóért 1,5 millió forintért fizettem, egyébként tényleg 5-6 litert eszik, 7 személyes, ideális családi autó, nagyon…..
Az új autókkal jobban szennyezünk? Riasztó adatokat adott közre a Gardian a Which? kutatásaira hivatkozva. Az Egyesült Királyságban 2017 óta értékesített Euro 6 besorolású autók adatait mérve arra a megállapításra jutottak, hogy: a legújabb típusú autóknak magasabb a szén-dioxid kibocsátása, mint…..
Az Óperencián innen, a képzeleten is túl… | Finy Petra: Bodzaszörp Finy Petra a nagyszülők mesés világát szerette volna átadni az olvasóknak sok melegséggel, szeretettel, hálával ötvözve. Sikerült neki, ám nem csak ez sikerült. Ez a mesekönyv, a Bodzaszörp jóval több ennél. Aki a hagyományos…..
Használt autós tanácsok 3. - Ne dőljön be a kevés kilométernek Egy rosszul karbantartott autó balesetveszélyes, tehát életveszélyes is lehet. Az órapörgetés is ilyen veszélyeket okoz. Elmondjuk, hogyan. A futásteljesítmény meghamisítása miatt a vevők a reális árnál magasabb összeget fizetnek,…..
KERESŐMARKETING   Ahogy a Google is folyamatosan fejlődik, a keresőmotorokban dolgozó bot-ok, és algoritmusok is folyamatosan fejlesztések alatt állnak. Ennek egyik eredménye hogy a találati lista folyamatosan  változik. Nem ritka eset hogy egy szektoron belül,évekig egy weboldalon van az első…..
8 könyv, amit minden intelligens embernek el kell olvasnia – egy tudós szerint Neil deGrasse Tyson, többek között a Kozmosz című ismeretterjesztő sorozatnak köszönhetően, korunk egy legismertebb tudósa. A tudománnyal Carl Sagan tanítványaként ismerkedő asztrofizikus-csillagász még három éve kapta…..
Használt autós tanácsok 6. - Kísérettel vegyünk kocsit Ha gyakran jár nagy forgalmú helyeken, hetente lát valóságos füstfelhőt kibocsátó személyautót, vagy olyat, amelyik oldalazva halad, mert valamikor kapott egy nagyot. Többek között ezért is jobb, ha valaki jön utánunk, amikor próbaútra megyünk…..
A 10 legjobb elektromos autó Összeállítottuk az itthon is kapható elektromos autók tízes listáját Az Európában kapható teljesen elektromos autók tízes listájába összeszedtük azokat a modelleket, melyek alternatívát jelenthetnek a benzin- vagy dízel meghajtású járművek helyett. A lista…..
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nekem már elég volt ebből a nyárból, ebből a fojtogató hőségből. Alig várom, hogy hűvösebbre forduljon az idő, és a szobában olvashassak. Most, hogy átnéztem az őszi könyvkínálatot, még jobban szeretném már ezeket a napokat. Kiválogattam Nektek pár olvasmányt,…..
Az importált használtautó zsákbamacska”  Néha nem is értem, hogyan mernek az emberek olyan autókat megvenni, amelyeket egymás hegyén-hátán kínálnak egy üres telken, és sem a kereskedő cégnek, sem az autóknak nem ellenőrzik a múltját. Aztán sok esetben életveszélyes kocsival járnak évekig, mert nem…..
KERESŐMARKETING 2020-BAN , MILYEN VÁLTOZÁSOKRA KELL FIGYELNI ogy a Google is folyamatosan fejlődik, a keresőmotorokban dolgozó bot-ok, és algoritmusok is folyamatosan fejlesztések alatt állnak. Ennek egyik eredménye hogy a találati lista folyamatosan  változik. Nem ritka eset hogy egy szektoron…..
Könyvajánló: Harry Potter és az elátkozott gyermek. Azok, akik a Harry Potter sorozaton nőttek fel, most örülhetnek, hiszen megjelent J. K. Rowling legújabb könyve, a Harry Potter és az elátkozott gyermek. A könyv formátuma nem a megszokott több száz oldalas regény, hanem dráma - azaz a néhány…..
KERESŐMARKETING ÜGYNÖKSÉG Ha olvastál már arról, hogy mi is a keresőoptimalizálás és mik az alapjai, akkor minden bizonnyal találkoztál sokféle definícióval. Olvashattál arról, hogy létezik technikai SEO, on-page SEO, off-page SEO, és arról is kellett olvassál, hogy mely nagyon fontos technikai…..
Elektromos autó töltő típusok és fajták listája Elektromos autó töltő típusok és fajták Az elektromos autók (angol rövidítéssel: EV – Electric Vehicle) két nagy csoportra oszthatók: tisztán elektromos (BEV – Battery Electric Vehicle) és plug-in-hybrid (PHEV – Plug-inHybrid Electric…..
Hasznos tanácsok elektromos autóhoz Az elektromos autók forgalomba helyezésével csökken a lokális környezetszennyezés, használat közben nincs károsanyag-kibocsátás szemben a dízel és a benzines járművekkel. Ha pedig teljesen megújuló energiával töltjük az e-autónkat akkor közvetett káros-anyag…..
Megmaradni. A magyar történelem egy angol szemével Kívülállónak nehéz feladat megírni egy ország történelmét, kiváltképpen ha az ország nyelve különleges és történelme véget nem érő önvédelmi és függetlenségi harcok sorozata. Természetes, hogy a nemzetek történelmét általában saját fiaik írják meg.…..