Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-Zoli-

49 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha rajongónk vagy Facebook-on, de nem látsz tőlünk egy üzenetet se az üzenőfalon, akkor kövesd az alábbi képen lévő utasításokat, hogy élvezhesd mindazt, amit mi és a többi általad kedvelt klub oszt meg Neked. ..
Végre péntek, itt a hétvége, üdvözöljük is egy jó kis minimix-el egy magyar előadótól.   Simon Iddol -- Illegal Sunday At WAMP (Warmup Mix)   ..
Ezentúl aktívan lesznek SoundCloud-os linkek is az oldalon. Adele -- Rolling In Deep (feat. Jamie XX)   ..
Kérlek szánj egy percet arra, hogy rajongónkká válj Facebook-on! ..
Things for you Words to say 2011.02.02 00:16:00
Márciusban jelenik meg Lupe Fiasco 3. nagylemeze L.A.S.E.R.S. címmel. Ezen lesz megtalálható a következő, Skylar Grey-el készült duettje is. Lupe Fiasco -- Words I Never Said (feat. Skylar Grey)   ..
Things for you azta 2010.11.24 21:16:00
Arcade Fire[City Slang] -- The Suburbs ..
A mai napon a friss zenei áradat áttekintésekor kellemes meglepetésbe botlottam, az új OK Go klippbe. A legjobb benne, hogy amikor már azt hiszed, hogy a zenei videók világában már nincs új a nap alatt, akkor is találhatsz egyedi, sose látott megoldásokat. OK Go[Capitol] -- Last…..
Nem az első alkalom, hogy Holy Fuck van a blogon, de azért ilyen klippel ritkán találkozik az ember. Ez kb a Specialista című film macskaverziója. ImádomHoly Fuck -- Red Lights ..
Things for you Mark Ronson szeret 2010.10.16 18:14:00
Megérkezett a várva várt album, a Record Collection Mark Ronson saját kezű aláírásával                      ..
Ez történt. Hallgatom és úgy érzem húz magával az éjszakai élet. Egy új kedvencem következik, lehet egy kicsit megkésve. Katy B[Rinse] -- Louder ..
Things for you La chanson du velo 2010.08.27 22:44:00
Újabb klippel rukkolt elő Mark Ronson, ami az előző slágerének folytatása. A jó hangulatú videó egy kerékpáros kalandos napját mutatja be, akit a tejfölszőke Ronson óv meg az ádáz biciklitolvajtól. Mark Ronson[AllIDo] - Bike Song  ..
Things for you Wake Up!!! 2010.07.27 15:52:00
Nyár van, nyár van, lusta mindenki, vagy dolgozik és nincs ideje posztolni. Esetleg fesztiválra megy, hogy a következő előadót tekintse meg élőben, mármint ha éppen nincs rosszul az együttes egyik tagja se. Hosszú ideje nincs új zene itt, de erre talán megérte várni:…..
Things for you Másvilág 2010.06.27 12:11:40
Nem új arcok ők sem errefelé, februárban már debütáltak nálunk, mégse érzem úgy, hogy annyi elismerést kapnának, mint amennyit érdemelnének. Manapság mindenhonnan ezt a zenéjüket hallom, de ezen bejegyzést az új klippjük hívta életre. Jó a dallam és jók a képek is, de…..
Things for you Év klippje 2010.06.16 21:29:00
Furcsállottam, hogy a Youtube ajánlja fel a következő klippet és nem én találtam rá előbb. De ha már így alakult, megnéztem és nagyon nem bántam meg. OK Go[Capitol] -- End Love ..
Things for you Twitter 2010.06.03 20:15:00
Néha úgy néz ki házhoz jönnek a zenék. Wiley ft Jodie Connor & J2K[Back Yard Recordings] -- Electric Boogaloo (Find A Way)   P.S. Patkós! Játssz ilyet is néha!..
Things for you Shutterbug 2010.05.27 17:38:00
Ameddig Adnim jogok vannak a nevem mellett, addig ezen a blogon lesz Hip-Hop. Kérdés, hogy mikor veszik el tőlem! :) A következő videó több okból is tetszik. Jó a zene, a szöveg végre a nem a gettó végeláthatatlan veszélyeiről szól, se nem arról a sokkról, amit 9…..
Things for you Ronson!! 2010.05.13 16:10:00
Legnagyobb örömömre videóklipp jelent meg Mark Ronson új albumáról, ami a legújabb hírek szerint szeptemberben jelenik meg. A klippben hősünk egy Nintendo64 játékot próbál végig vinni, ahol a végső harc természetesen nem lehet más, mint egy DJ Battle. Mark Ronson[Allido] --…..
...act like the nice guy!  Szeretem, amikor misheard lyric megy a klipp alatt.  We Are Scientists -- Nice Guys ..
Things for you Wiley 2010.05.01 14:27:00
Újabb arc a Mark Ronson erából. Szerintem ennyi elég is ahhoz, hogy tudd, amit kapsz, az első osztályú. Két hónap múlva ő is felkerül Mr. Ronson új korongjára, a Record Collection-re, amit már most úgy várok, mint 5 évesen a karácsonyt.  Wiley Ft. Emeli Sande -- Never Be Your…..
Annyi gondolatom támadt, miközben ezt a klippet néztem, hogy úgy döntöttem, készítek hozzá egy bejegyzést. Valaki mondja meg!  Miért ilyen ronda mindenki a NEO-ban? Miért nem tudnak még mindig videóklippet készíteni a magyarok? Miért nem tud a NEO egy kicsit más…..
Things for you Egyet a barátoknak 2010.04.06 00:15:00
Nem nagyon hallgatok zenéket ebben a stílusban, de ez a mostani választás nagyon megfogott. Személy szerint a klipp szerintem Tamás13-t fogja legjobban szórakoztatni, a dallamokat pedig talán Ian fogja legjobban élvezni. Nekem - a kicsit monotonul ismétlődő - szövege tetszett a…..
Things for you 3 in 1 2010.03.29 15:57:00
Azt tapasztaltam, hogy a jó videóklippekre is hullámokban találok. Sokáig nem volt semmi, most meg van három is, amit ki akarok tenni. Essünk hát neki!   Az eddig elkészült klippjeik közül is kitettük mindet, ez most sem lehet másképp. Megint remek videót készítettek a…..
Things for you Mikor is volt,... 2010.03.26 18:55:00
amikor utoljára találtam olyan zenét amit szivesen megosztottam volna veletek? Tegnap! A 2010. évi Medikus kupa szegedi résztvevőinek küldöm a következő nótát. Azt hiszem erre a bandára még érdemes lesz odafigyelni.   Engine-Earz Experiment Ft Nathan Lutebox Lee --…..
...mondtam én nap, mint nap, amíg egy trópusi sziget szállodájában dolgoztam. Kezdődött a vízilabda meccs. Nem lehetett fröcskölni és a lányok verekedését akadályozni. Csak ha Te is lány voltál. Régi szép idők... Most is e két szín csap össze egy londoni banda klippjében. A…..