Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dagosta

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tudáshoz vezető út első lépése belátni, mit nem tudunk. Ez lebegett a szemem előtt, amikor Grath felvetette, hogy csináljunk egy adást a Battlefield sorozatról, amiben én nagyjából annyira vagyok jártas, mint a hidegburkolás rejtelmeiben. De hát mikor tartott az vissza bennünket, hogy én nem értek…..
Dagosta 2017.09.15 10:54:15
@Etniez: Na igen, hiba volt Stökinek full jogosultságot adni a Facebook profilomhoz. :)
Átok ült a múlt heti podcastadáson, ami abból is látszik, hogy múlt héten nem is volt adás. Múlt keddre szerveztünk felvételt, de Grath aznap elgyötört hangon hívott, hogy bekapott valami vírust, és nem nagyon tud kimozdulni a lakás legkisebb helyiségéből. Pénteken aztán…..
Dagosta 2015.12.29 08:42:18
@Stöki: Amikor velem vettétek fel a műsort, láttam ám, hogy mi a gond! Nincs egyforma távolságra mindenki a saját mikrofonjától. :)
Napokig készült ez a poszt, így már jól belecsúsztunk 2015-be, de nem akartam, hogy egy szép hagyomány megszakadjon, idén is csokorba gyűjtöttem a legjobb tavalyi keresőkifejezéseket (korábbi évek: 2010, 2011, 2012, 2013). Sajnos a Google Analytics kb. másfél éve bevezette, hogy…..
Hoppá, jól átaludtuk a születésnapunkat. Az úgy volt, hogy tavaly október 4-én ünnepeltük, hogy egyévesek lettünk, mert ekkor született az első poszt a blogban. Aztán később rájöttünk, hogy ez a poszt még csak próbaposzt volt, amin a dizájnt reszelgettük, majd az IDDQD…..
Dagosta 2011.11.02 11:18:19
Bár úgy néz ki, a magazin mégsem szűnik meg (aminek mi örülünk a legjobban, komolyan), Sasa vissszaemlékezése a PC Gurunál töltött évekre folytatódik. És ha azt mondom, hogy a második rész sem lesz különösebben rövid, úgy érzem, a fején találtam a szöget. Talán kevesebb…..
IDDQD A PC Guru története 2011.07.14 11:00:00
Ahogy a minap jeleztük, itt az első visszaemlékezős-nosztalgiázós (és egy kicsit talán bálványdöntögetős) poszt a PC Gururól, amiben Sashegyi "Sasa" Zsolt mesél arról, hogy is volt ez az egész. Előreláthatólag két részletbern, mert nem lesz rövid. Egyben itt…..
Dagosta 2011.07.16 09:37:43
@KKKKKKK: Nem akarom tovább mosni a teamet, nem vagyunk ártatlan báránykák, az biztos. Minden esetre senkinek nem kívánom, hogy egyszer ilyen döntés elé kényszerüljön - barátok vagy munka. Az ittlévők és valószínű a társadalom 99%-a hasonlóképp döntött volna abban a szituációban, mint mi akkor. Részemről én is befejeztem.
Dagosta 2011.07.16 13:32:36
@KKKKKKK: Ahogy Sasa is leírta, nem mondhattunk semmit, mert megtiltották nekünk azt.
Ez volt a kedvenc kérdésem tavaly, amit javasoltatok, amikor kértelek benneteket, hogy adjatok ötleteket, az E3-as booth babe-ekkel (azaz a standoknál álldogáló csini csajokkal) készítendő interjúimhoz. Aztán jó pár kérdést fel is tettem az utamba akadó, jobb sorsra érdemes…..
Zoltántól kaptunk egy levelet, amit ő már 6 héttel ezelőtt elküldött a X. kerületi Önkormányzatnak és azóta sem kapott rá választ. Ezért most elküldte nekünk is és két internetes újságnak is, bízván abban, hogy esetleg történik valami a nyilvánosság bevonásával. Bár a…..
IDDQD Apokalipszis made in Hungary 2010.12.12 19:45:00
A VGA díjátáadó egyik nagy bejelentése a várakozásoknak megfelelően a Mass Effect 3 volt, egy földbedöngölő-porbaalázó, sajnos alig egy perces mozival, amit tekintsünk is meg:   Video Games | Mass Effect 3 | VGA 10: Exclusive Debut Trailer HDXBox 360 | Playstation 3 | Nintendo…..
Holnaptól lehet kapni a Starcraft II-t, ami azt jelenti, hogy már ma éjféltől árulják az ország több pontján, a fővárosban két helyen is lesz „midnight madness” (az Allee-ban és a budai Saturnban). Tizenkét éve vártunk erre, hiszen az első Starcraft 1998-ban jelent meg…..
Dagosta 2010.07.26 13:22:52
@Orltran: Hihetetlen jó a CoH is, tényleg, de szerintem sem kéne összehasonlítani a kettőt. Még a nyersanyag gyűjtést is teljesen máshogy oldja meg, s ha jól meggondolom, az ott látott ötletek se voltak túl egyediek (mármint a területfoglalás, zónákért birtoklásáért járó pont). Ha jól emlékszem, még a Zed című játékban is ez volt. De attól még le a kalappal előtte, viszont multiban, kiegyensúlyozottságban messze veri az SC2 a CoH-t.
Dagosta 2010.07.26 15:06:44
@AutosVilli: Az elején jó volt, aztán megjött a WoW, két perc alatt kihaltak a szerverek (bezárták a felét kapásból), utána pedig a fejlesztők úgy döntöttek, hogy szétlopják a WoW-ot, hátha népszerűbb lesz. Hát nem lett az...
Dagosta 2010.07.26 15:09:57
@AutosVilli: Az biztos. 100,000 előfizető vs. 10,000,000 :))
IDDQD Megszűnik a PC Zone 2010.07.15 14:20:43
17 és fél év, 225 megjelent szám után szeptember 2-án utoljára kerül új PC Zone az újságosokhoz. A legrégebbi, pécés fókuszú angol papírmagazin az elsők között volt, ami cédémellékletet adott (a kilencvenes évek közepére tessék gondolni, 600 mega Doom 2-pálya óriási…..
IDDQD Pénteki játéksegg 2010.05.21 12:00:00
Elnézést a szókimondó címért, de a szóban forgó játék, az X-blades pontosan erről szólt: elméleti síkon egy sima lövöldözős-ugrálós akciójáték, a gyakolatban viszont semmi mást nem kaptunk, mint egy formás feneket a képernyő közepére. Ayumi, a főszereplő amúgy nem…..
A játékiparban, mint minden más iparágban, sok nagy istenbarma is megfordul. Olykor ezekből csak egyszerű tesztelő lesz, olykor a regionális kommunikációs vezetőségig viszik, de akadnak olyanok is, akik igazán magasra jutnak. Ahol persze jobban kitűnik, hogy mekkora nagy suttyók. A…..
Dagosta 2010.05.18 13:21:40
@|Barny|: Ha nem lennének bebiztosítva megfelelő szerződésekkel, nem Starcraft 2-t csinálnának, hanem Starcraft 6-ot. Teljes szabad kezet kaptak a megjelenési dátumokat illetően még a Vivenditől is, valószínűleg a szerződésüket továbbvitték az Activisionhöz is.

Egyébként Kotick egyszer megjegyezte, hogy annak idején 7 millió dollárért megvehette volna a Blizzardot. A 2007-es fúziókor 18 milliárd dolláros üzletet kötöttek. Hehehehehe hahahahahaa.
IDDQD Ez lesz az idei E3-on 2010.05.17 10:21:38
Vagy nem. Vagy tényleg egy szupertitkos dokumentumot fényképezett le valaki, vagy fotosop az egész, mindenesetre tele van érdekes címekkel, az tuti. Nagyobb kép itt...
Az hogy a nyomtatott sajtó, az egész világon döglődik, úgy ahogy van, nem egy kimondott friss hír, évek óta szenved ezzel a New York Timestól a Playboyig minden napilap és magazin, amit csak papírra nyomnak. Az apropó, ami miatt ezt most előhozzuk, persze a mi kis szűkebb…..
A játékkritikák végén levő számok, osztályzatok, százalékértékek súlya szerintem túl nagy. Ez a szám marad meg leginkább az olvasóban (van, aki csak azt nézi meg), a kiadó sajtósa is amiatt panaszkodik, ha a legújabb hiperszuper játéka csak 4 pontot ér el az 5-ből –…..
Imába foglaljuk Szedrencs fedőnevű kommentelőnk (amúgy a CD Projekt forgalmazócég egyik főembere) nevét, amiért németről lefordította nekünk a 20 Minuten című svájci napilap honlapján levő interjút Evi Allemann-nal. Róla már írtunk pár hete: ő az a szocialista képviselő,…..
Ebben a fotóban benne van a játékosok örök küzdelme - írja a Kotaku a lenti csodálatos képről. Mi sem tudunk többet hozzátenni, csendben, áhítattal gyönyörködünk benne. Kommentekbe várjuk, mi lehet igazán frappáns cím a képhez. ..
Dagosta 2010.03.18 14:41:24
                                Eljött hát az idő, hogy végre igazi kihívója akadjon a Modern Warfare második epizódjának. A játék sikertörténetét nem kell bemutatni. Minden idők egyik legsikeresebb…..
A nemsokára megjelenő Battlefield: Bad Company 2 reklámhadjárata egyelőre elég visszafogottnak mondható az első rész remekbeszabott videóihoz képest (videó 1, 2, 3). Ennek most vége, hiszen az EA francia ága beindult, és rátelepedve a francia hadsereg hivatalos toborzóplakátjaira,…..
Mai hír az Indexen, hogy embert ölt egy gyilkos bálna Floridában. A cikk utal arra, hogy nem először történt ilyesmi, a Tilikum nevű állat korábban is gyilkolt. „A SeaWorldben szörnyű haláleset történt 1999-ben is, amikor egy férfit, aki egy este zárás után a parkban…..
Dagosta 2010.02.25 17:57:47
@Tomi from Space: most ezen majdnem összepisáltam magam a röhögéstől :D köszi!
Dagosta 2010.02.25 18:03:24
@Tomi from Space: Hát ezen most majdnem összepisáltam magam a röhögéstől :D Köszönöm! :)
Még novemberben kaptunk beszámolót a svájci közlekedésről, ezt egészíti ki most Balázs a saját tapasztalataival. Nemrég volt egy cikk a svájci közlekedésről. Pár apróságot szeretnék még leírni. Az itteni KRESZ csak pár apróságban tér el a magyartól. Az átlag svácji…..